S-a ales câștigătorul Asia Express! Filmările s-au încheiat!

Încheierea filmărilor pentru Asia Express 2024 a stârnit interesul fanilor, iar Cătălin Vișănescu, soțul lui Betty, a fost printre primii care au făcut declarații despre experiența lor în cadrul acestui reality show.

Reality show-ul Asia Express, ajuns acum la al șaptelea sezon, și-a schimbat locația, iar nouă perechi de vedete au traversat Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Provocările au fost numeroase, de la obiceiuri ciudate la temperaturi ridicate și diferențe lingvistice, totul aducând o experiență inedită pentru concurenți.

Cătălin Vișănescu, soțul lui Betty, a făcut primele declarații despre experiența Asia Express. Pe rețelele de socializare, el s-a deschis în fața fanilor și a împărtășit gândurile și trăirile din timpul filmărilor.

„Aceasta a fost o parte din familia mea la @americaexpressromania! Am trăit niște sentimente și experiențe pe care nu le voi uita niciodată. Filmările @americaexpressromania au luat sfârșit, așa că așteptați cu nerăbdare să apară noul sezon pe tv, eu doar atât vă zic, o să fie incediar! Vă pup și vă îmbrățișez! AsiaExpress continuaaaa!!!❤️❤️❤️”, a scris Cătălin pe contul său de Instagram.

De asemenea, Betty Salam a postat recent pe propriul ei cont de Instagram o serie de videoclipuri cu soțul său, de la aeroport, anunțându-și astfel fanii că se întorc acasă.

Cătălin Vișănescu și Betty, fiica lui Florin Salam, au avut parte de o experiență cu totul aparte la Asia Express.

Alături de cei doi, au participat și alte opt perechi de concurenți:

– Anca Țurcașiu și Andreea Samson
– Mihai Găinușă și Oana Paraschiv
– Nicolai Tand și Sorin Brotnei
– Ioana State și Mane Voicu
– Carmen Negoiță și sora ei, Andreea
– Victor Slav și iubita lui Selina
– Adi Nartea și Cosmin Vîjeu
– Andrei Ursu și Vlad Condurache

Filmările pentru cel de-al șaptelea sezon s-au încheiat, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să urmărească aventurile la care au fost supuși participanții.

Leave a Comment

Budincă turcească cu zahăr caramelizat și griș.

Dacă simți nevoia să îți răsfeți papilele gustative cu ceva nou și exotic, atunci budinca turcească cu zahăr ars și griș este alegerea perfectă pentru tine. Această rețetă aduce în farfurie un desert rafinat, plin de arome bogate și texturi delicioase, care va stârni admirația și pofta celor din jur.

Ingrediente și mod de preparare
Pentru a pregăti această delicioasă budincă turcească, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

– 1 ceașcă de griș
– 1 litru de lapte
– 50 de grame de unt
– 2 ouă
– 10 linguri de zahăr
– Coaja rasă de la o lămâie

Pentru început, pune laptele la fiert împreună cu 6 linguri de zahăr și coaja rasă de lămâie. După ce laptele a dat în clocot, adaugă grișul în ploaie, amestecând continuu până când compoziția se îngroașă. Apoi, dă deoparte și lasă amestecul să se răcească.

Separă ouăle, amestecă gălbenușurile cu o lingură de lemn, iar albușurile le bați spumă. Când amestecul de griș s-a mai răcit, adaugă untul și amestecă bine. Apoi, adaugă gălbenușurile și la final albușurile bătute spumă. Omogenizează totul bine.

Într-o crăticioară mică, topește 4 linguri de zahăr până când devine auriu și acoperă fundul crăticioarei cu el. Lasă să se răcească, apoi toarnă amestecul de budincă de griș și dă la cuptor până când capătă o culoare maronie aurie.

Budinca de griș cu zahăr ars se servește de preferat rece, pentru a te bucura de toate aromele și texturile sale într-o explozie de gust și savoare.

Poftă bună!

Leave a Comment