Ultimele noutăți despre Nadia Comaneci – Da, este real. Din nefericire, vestea recenta a ajuns.

Anul acesta marchează un moment istoric în lumea sportului, deoarece se împlinesc 44 de ani de la performanța legendarei Nadia Comăneci, care a obținut primul 10 din istoria gimnasticii artistice, perturbând complet sistemul electronic de punctuare.

Nadia Comăneci, o legendă vie

De atunci, fosta mare gimnastă s-a întors de multe ori la Montreal, orașul care a consacrat-o la nivel mondial în timpul Jocurilor Olimpice din 1976, însă niciodată nu a revenit în sala în care a concurat și a câștigat trei medalii de aur, una de argint și una de bronz.

“Nu pot să cred că au trecut atâția ani. Parcă a fost ieri. Traiesc o mulțime de emoții, pentru că acum înțeleg mult mai multe decât la vârsta de 14 ani. Chiar dacă este o senzație frumoasă și emoționantă, cele mai intense sentimente le-am trăit tot atunci”, a mărturisit Nadia.

Marea campioană a fost cuprinsă de lacrimi în timpul acestei declarații.

Nemulțumirea față de pensie

A mărturisit că nu se simte confortabil cu gândul că a ieșit la pensie, deoarece se simte “îmbătrânită”.

Nadia Comăneci beneficiază de o pensie considerabilă. Fosta gimnastă, câștigătoare a cinci medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976 și Moscova din 1980, primește lunar o pensie de la statul român în valoare de 13.149 de lei, echivalentul a aproximativ 3.200 de dolari americani.

Articolul prezintă emoțiile și gândurile celebrei gimnaste Nadia Comăneci cu ocazia împlinirii a 44 de ani de la primul 10 obținut în gimnastica artistică. Nadia s-a încărcat de emoții revenind în Montreal și a mărturisit față de presă că nu se simte confortabil cu statutul de pensionară, dar și că se simte îmbătrânită.

Leave a Comment

Theo Rose, decizie surprinzătoare cu doar câteva zile înainte de Paște: “Mi-am făcut de cap cu viața mea!

În săptămâna finală a Postului Paștelui, cunoscută și ca Săptămâna Patimilor, Theo Rose a făcut o alegere importantă și planifică să-și modifice – pentru doar câteva zile – obiceiurile alimentare. Având un program aglomerat și multiple responsabilități – încercând să echilibreze viața personală și cea profesională – partenera regizorului Anghel Damian a decis să țină post.

De când a devenit mamă – în vara trecută – viața lui Theo Rose s-a schimbat complet. Alături de Anghel Damian, tatăl copilului său și un sprijin de nădejde în orice moment, artista gestionează cu succes toate provocările, fie că este vorba despre micuțul Sasha Ioan sau despre proiectele profesionale. Fiind o persoană credincioasă, recent, artista a ales să aducă mulțumiri Divinității pentru fericirea pe care o trăiește în fiecare zi.

“Dacă mă întrebi în orice moment al oricărei zile ce aș mânca, întotdeauna răspund așa, cu dezinteres: nu știu, nimic, ce vrei, nu știu. Și am decis că dacă tot sunt atât de lejeră și nu mă preocupă aspectul acesta, să țin și eu post de mâine până de Înviere.

Că dacă tot mi-am neglijat viața, nu m-am dus la Biserică, nu am ținut post, nu m-am spovedit de n-am mai ținut minte, mi-e și rușine să mă duc. Și ce crezi? În seara asta am zis, că de mâine țin post, am zis: până nu se face 12 noaptea, hai repede să luăm parizer, șuncă, mușchi, să-mi dau putere să pot să o iau mâine de la capăt. De ce acum? Vedeți, ispite! Au tăbărât pe mine ispitele. Cum nu mă vor cuviincioasă”, a mărturisit Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose a apelat la ajutorul unei bone pentru fiul său

După ce a devenit mamă pentru prima dată, Theo Rose nu a stat prea mult în concediu de maternitate. Artista s-a întors rapid la proiectele sale muzicale, dar a avut nevoie de un ajutor specializat. Pe lângă sprijinul mamei sale, artista a angajat o bonă.

“Aducem o bonă care lucrează în timpul săptămânii, cu un program fix de la 8 dimineața până la o oră după amiază. În weekend-uri, când avem spectacole, vine mama și doarme nopțile cu el, iar eu pot să mă odihnesc câteodată”, a spus vedeta acum ceva timp.

Leave a Comment