Theo Rose, decizie surprinzătoare cu doar câteva zile înainte de Paște: “Mi-am făcut de cap cu viața mea!

În săptămâna finală a Postului Paștelui, cunoscută și ca Săptămâna Patimilor, Theo Rose a făcut o alegere importantă și planifică să-și modifice – pentru doar câteva zile – obiceiurile alimentare. Având un program aglomerat și multiple responsabilități – încercând să echilibreze viața personală și cea profesională – partenera regizorului Anghel Damian a decis să țină post.

De când a devenit mamă – în vara trecută – viața lui Theo Rose s-a schimbat complet. Alături de Anghel Damian, tatăl copilului său și un sprijin de nădejde în orice moment, artista gestionează cu succes toate provocările, fie că este vorba despre micuțul Sasha Ioan sau despre proiectele profesionale. Fiind o persoană credincioasă, recent, artista a ales să aducă mulțumiri Divinității pentru fericirea pe care o trăiește în fiecare zi.

“Dacă mă întrebi în orice moment al oricărei zile ce aș mânca, întotdeauna răspund așa, cu dezinteres: nu știu, nimic, ce vrei, nu știu. Și am decis că dacă tot sunt atât de lejeră și nu mă preocupă aspectul acesta, să țin și eu post de mâine până de Înviere.

Că dacă tot mi-am neglijat viața, nu m-am dus la Biserică, nu am ținut post, nu m-am spovedit de n-am mai ținut minte, mi-e și rușine să mă duc. Și ce crezi? În seara asta am zis, că de mâine țin post, am zis: până nu se face 12 noaptea, hai repede să luăm parizer, șuncă, mușchi, să-mi dau putere să pot să o iau mâine de la capăt. De ce acum? Vedeți, ispite! Au tăbărât pe mine ispitele. Cum nu mă vor cuviincioasă”, a mărturisit Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose a apelat la ajutorul unei bone pentru fiul său

După ce a devenit mamă pentru prima dată, Theo Rose nu a stat prea mult în concediu de maternitate. Artista s-a întors rapid la proiectele sale muzicale, dar a avut nevoie de un ajutor specializat. Pe lângă sprijinul mamei sale, artista a angajat o bonă.

“Aducem o bonă care lucrează în timpul săptămânii, cu un program fix de la 8 dimineața până la o oră după amiază. În weekend-uri, când avem spectacole, vine mama și doarme nopțile cu el, iar eu pot să mă odihnesc câteodată”, a spus vedeta acum ceva timp.

Leave a Comment

Știrea momentului în lumea divertismentului! Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit în secret. Detaliul care i-a trădat!

La începutul verii 2023, câteva instantanee surprinse de paparazzi au provocat un adevărat freamăt în lumea showbizului românesc. Victor Ciutacu a făcut publice câteva fotografii capturate la un resort din Bulgaria, în care apăreau Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță relaxându-se în piscină.

La mai puțin de un an de la “prinderea” lor de către paparazzi, fostul șef de la vaccinare și frumoasa actriță… sunt acum surprinși cu verighetele la vedere.

Singura reacție a Monicăi Bîrlădeanu referitoare la relația cu Valeriu Gheorghiță

De atunci, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși de nenumărate ori împreună, însă niciodată nu au făcut publice detalii despre relația lor. Monica a menționat doar că iubește un bărbat “absolut necăsătorit”. Această precizare a fost absolut necesară, având în vedere că era binecunoscut faptul că Gheorghiță era căsătorit și avea doi copii împreună cu o fostă colegă de facultate, o fetiță de 8 ani și un băiețel de 13 ani.

“Dragii mei, știu că circulă știri cu informații eronate despre relația mea personală și pentru a evita speculațiile sau întrebările, vreau să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, fără nicio obligație. Nu este vorba despre o relație secretă, dar am principiul de a nu discuta public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez”, a scris Monica Bîrlădeanu într-un InstaStory.

Sfârșitul lui 2023 și începutul lui 2024 i-au găsit pe cei doi petrecând timp în Dolomiți, într-o stațiune de schi din nord-estul Italiei. Chiar dacă nu au postat poze sau videoclipuri împreună, fiecare și-a împărtășit pe contul său de Instagram imagini și clipuri din aceeași vacanță la schi.

Este evident că aproape fiecare postare a Monicăi primește aprecieri și comentarii pline de inimioare de la Valeriu, iar la fel se întâmplă și în sens invers, de la superba actriță către doctorul atrăgător.

Pregătirile pentru nuntă

La sfârșitul lunii februarie, paparazzii de la Cancan și-au făcut din nou treaba excelent și i-au surprins pe cei doi la un restaurant unde… se pare că discutau detaliile viitoarei nunți.

Potrivit informațiilor de la Cancan, trupa Jukebox va asigura programul artistic la nuntă, iar invitați speciali vor fi cei de la Direcția 5. După mai bine de două ore petrecute acolo, cu o parte din detaliile organizării nunții puse la punct, cei doi au părăsit restaurantul.

Pe drumul spre mașină, Monica, îmbrăcată cu pantaloni de piele, cămașă închisă la culoare și un palton, s-a ținut de brațul lui Valeriu, care a ales o ținută casual, sacou, cămașă, blugi și adidași. Cei doi au urcat în mașina Monicăi.

Între timp, cei doi nu doar că nu și-au mai ascuns relația, dar au trecut și la nivelul următor. Actrița și-a asumat deja rolul de mamă pentru copiii lui Valeriu și se pare că s-a integrat perfect în familia lui.

Paparazzii de la Cancan i-au surprins pe cei doi în rolul de părinți, ea în postura de mamă vitregă, iar el ca un tată atent la nevoile fiului și fiicei sale. Alături de partenerul său, Monica Bîrlădeanu a ales haine pentru cei doi copii ai lui Valeriu, toate fiind de marcă. Înainte de a face cumpărături, cei doi s-au consultat asupra alegerilor vestimentare.

Cei doi îndrăgostiți au purtat ținute lejere, potrivite pentru o plimbare la

cumpărături. Au petrecut câteva minute printre rafturile magazinelor, iar după ce au terminat, s-au îndreptat, împreună cu copiii, spre mașină. Gestul lui Valeriu Gheorghiță de a purta verigheta de câteva luni este semn că și-a oficializat într-un fel relația. Chiar dacă actrița își schimbă uneori bijuteriile în funcție de ținută, Gheorghiță poartă verigheta fără întrerupere de mai mult timp. Primele imagini cu el purtând verigheta datează de la mijlocul lunii martie.

Leave a Comment