A ținut secret timp de 68 de ani! Acum s-a descoperit că Angela Similea…

Una dintre cele mai îndrăgite și remarcabile artiste din istorie este Angela Similea, în vârstă de 68 de ani, ale cărei rădăcini întrezăresc o poveste de viață ce pare desprinsă din paginile unei cărți de basme. Copilăria sa este strâns legată de universul regal al României.

Părinții săi, Gherghina și Petre, au fost angajați la curtea Regelui Mihai, fiind implicați în activități diverse în cadrul acestui mediu regal. Tatăl său, Petre, a fost unul dintre cei care au activat în cadrul armatei regale, în timp ce mama sa, Gherghina, a fost printre doamnele de onoare ale Reginei Maria, bunica Majestății Sale, Regele Mihai I. Angela Similea este primul născut al cuplului Gherghina și Petre Similea, care au lucrat în cadrul Palatului Elisabeta până în decembrie 1947, când Regele Mihai a fost nevoit să abdice.

La vremea respectivă, Angela avea doar un an și jumătate. După plecarea Regelui Mihai de la Palatul Elisabeta, tatăl artistei și-a găsit de lucru la Uzinele Dacia, iar familia s-a mutat în cartierul Bucureștii Noi, pentru ca mai târziu să se stabilească în cartierul Drumul Taberei.

Nașterea Angelinei Similea a avut loc la marginea Bucureștiului, în comuna 1 Decembrie, județul Ilfov, pe data de 30 decembrie. A fost o naștere neobișnuită, întrucât mama sa, Gherghina, nu a apucat să ajungă la un dispensar comunal, iar Angela s-a născut chiar pe prispa casei. Moștenind îndemânarea maternă, Angela Similea a venit pe lume sub îngrijirea bunicii sale, într-un moment plin de semnificații și premoniții.

Bunica artistei a avut un vis premonitoriu înaintea nașterii Angelei, visând o gaină pe care a sacrificat-o și din care a izvorât o stea. Acest simbol prevestea, cu siguranță, destinele strălucitoare pe care le va trăi Angela.

„Eu nu m-am născut într-o familie cu posibilități. Parinții mei au fost foarte modesti și, în afară de școală și de câțiva ani de meditații la franceză, altceva nu au putut să-mi ofere. Parinții mei s-au stabilit în București pentru că tatăl lucra la palatul regal, iar în perioada în care mama era însărcinată cu mine, locuiau la Muzeul Satului, pentru că lucrau la Palatul Elisabeta în acea perioadă. La momentul când mama a simțit că trebuie să nască, s-a speriat și s-a dus la părinții tatălui meu, în comuna 30 Decembrie. Fiind tarancă, s-a dus și m-a născut cu moașa! Când m-am născut eu, bunica mea a visat o găină pe care a dat-o la tăiat și, din găină, a scos o stea!”, își amintește artista pentru portalul similea.ro, conform citatului din click.ro.

„Bunica mea avea darul vindecării. Era foarte credincioasă și avea puteri. Ea vindeca oameni și animale, pe cât putea, și era foarte iubită în sat”, adaugă Angela Similea.

Leave a Comment

Irina Petrea, cunoscută anterior ca Supernanny, este marcată de durere. “Sunt multe lucruri pentru care m-am rugat…”

Irina Petrea, o psihologă notabilă, și-a câștigat recunoașterea publicului după apariția sa în emisiunea de la Prima TV, Supernanny. Prin intermediul acestui program, ea a oferit părinților sfaturi prețioase despre greșelile pe care le fac în educația copiilor și le-a demonstrat că cei mici pot fi educați într-un mod respectuos și eficient prin metode simple.

După ce a părăsit mediul televiziunii, viața Irinei Petrea s-a transformat într-un adevărat coșmar. Deși și-a dorit cu ardoare să devină mamă, această dorință nu s-a împlinit, provocându-i o suferință profundă.

În urmă cu doi ani, viața sa a fost zguduită de o serie de evenimente tragice. Moartea tatălui său, urmată de cea a mamei, a marcat începutul acestei perioade dificile, iar ulterior, psihologul a pierdut și fratele.

„În 2020, tata a plecat în condiții groaznice, iar mama a urmat-o la doar 5 luni… Am fost nevoită să asist la moartea mamei, am avut camere înregistrând în casă și nu am putut să nu văd… A fost o perioadă extrem de grea pentru mine, în special pentru că ea a plecat singură… Și acum, acum trei luni, l-am pierdut și pe fratele meu.”

Într-o apariție televizată ulterioară, Irina Petrea a dezvăluit și legătura sa strânsă cu credința și cu Dumnezeu. Cu toate acestea, a mărturisit că a fost pusă la încercare de umilință atunci când nu a reușit să devină mamă.

„Am trecut prin multe momente în care m-am rugat și rugăciunile mele nu au fost ascultate. Una dintre aceste dorințe neîndeplinite a fost aceea de a deveni mamă.”

Irina Petrea, o dramă cutremurătoare
„Am urmat toate tratamentele medicale necesare. Am fost cuprinsă de furie și dezamăgire. Am ajuns într-un punct în care nu mai puteam să lucrez cu copiii și să văd mame care comit greșeli grave în educația lor. Era atât de dureros să asist la astfel de situații… Mă simțeam ispitită să le iau la rost și să le corectez”, a mărturisit ea în cadrul emisiunii Cioburi din Oglinda.

Leave a Comment