După ce s-a măritat la 18 ani, Cleopatra Stratan a făcut o altă alegere controversată. Soțul ei a anunțat: “Nu îmi este rușine”.

Cleopatra Stratan (19 ani) și Edward Sanda (24 de ani) au făcut apariție în lumina publică cu declarații noi și controversate.

Recent, cei doi proaspăt căsătoriți au dezvăluit motivul pentru care au ales să nu urmeze studii universitare după terminarea liceului, preferând să se concentreze pe carierele lor muzicale. Cantaretul a explicat această decizie în cadrul unei emisiuni la Antena Stars: “Nici eu și nici Cleo nu am ales să urmăm o facultate și nu simt niciun regret în această privință. Am considerat că aceasta ar fi o piedică în calea pasiunii noastre pentru muzică. Totuși, nu excludem posibilitatea de a urma studii superioare în viitor, mai ales dacă acestea sunt în concordanță cu ceea ce facem în domeniul muzical.”

Cleopatra Stratan a împărtășit aceeași viziune pe contul ei de Instagram: “Pentru mine, facultatea este percepută ca o pierdere de timp, deoarece cred că pot să-mi dezvolt abilitățile muzicale și fără aceste studii superioare. Succesul în domeniul meu nu este garantat de absolvirea unei facultăți. În cazul meu, dacă voi simți nevoia de a face studii superioare în viitor, voi face acest pas.”

Sărbătorile de iarnă din acest an reprezintă primul Crăciun și Revelion pe care Edward și Cleopatra le petrec împreună ca soț și soție.

Cei doi artiști, cunoscuți pentru hiturile lor, formează un cuplu din februarie 2020, an în care s-au logodit. Ceremonia de căsătorie a avut loc vara aceasta, într-o atmosferă intimă, alături de prieteni și familie, mai întâi la starea civilă din București, apoi la cununia religioasă din Chișinău.

Edward și Cleopatra au ales să își înceapă călătoria în viață împreună cu încredere și determinare, demonstrând că dragostea și pasiunea pentru muzică pot fi fundamentale în construirea unei vieți de succes. Cu toate că au decis să nu urmeze calea tradițională a învățământului superior, cei doi tineri artiști sunt hotărâți să își continue evoluția în domeniul muzical și să exploreze noi oportunități în cariera lor.

De-a lungul anilor, Edward și Cleopatra au demonstrat că sunt capabili să gestioneze atât viața personală, cât și cariera lor muzicală cu maturitate și echilibru. Prin alegerile lor, ei inspiră tinerii să urmeze pasiunile lor și să își construiască propriile lor căi către succes, indiferent de convențiile sociale sau de presiunea de a urma un traseu tradițional.

Leave a Comment

Și-au dus copilul la culcare perfect sănătos, iar dimineața l-au descoperit paralizat, fiind incapabil să înghită! Când l-au transportat de urgență la spital, atât medicii cât și părinții au fost șocați de ceea ce au descoperit în spatele urechii sale.

O familie a fost cuprinsă de îngrijorare când au descoperit că fiul lor, un copil de 5 ani numit Collin, a fost găsit paralizat a doua zi după ce părinții l-au lăsat să doarmă liniștit. Ceea ce părea inițial o joacă nevinovată între frați s-a transformat într-un coșmar pentru familia lui Collin.

După ce băiețelul a suferit o cădere și s-a lovit la cap, părinții au crezut că totul va fi în regulă. Cu toate acestea, starea lui Collin s-a deteriorat rapid, iar părinții, îngrijorați, l-au dus de urgență la spital. Acolo, medicii au descoperit o căpușă în spatele urechii copilului. După ce a fost îndepărtată căpușa, Collin a început să își recapete treptat mobilitatea.

Căpușele, deși mici, pot fi periculoase. Aceste insecte se hrănesc cu sângele oamenilor și al animalelor și pot transmite boli grave, precum boala Lyme sau encefalita. În cazul lui Collin, căpușa a cauzat o reacție neobișnuită care a dus la paralizia copilului. Neurotoxinele din glandele de saliva ale căpușei pot provoca paralizie ascendentă, începând de la picioare și răspândindu-se în tot corpul pacientului.

Verificarea corpului după expunerea la zone cu căpușe este crucială pentru prevenirea complicațiilor. Căpușele se pot prinde în haine sau pot atinge pielea, de aceea este important să ne verificăm corpul și să îndepărtăm căpușele cât mai repede posibil dacă le descoperim prinderea.

Părinții lui Collin au trecut prin momente de groază până când au descoperit că paralizia fiului lor a fost cauzată de o căpușă nefericită. În lumina acestui incident, este esențial să fim conștienți de pericolele căpușelor și să acționăm prompt pentru a preveni și trata eventualele complicații.

Leave a Comment