Vlăduța Lupău este extrem de fericită și a făcut marele anunț. Este o zi importantă pentru ea și familia sa. Fanii așteptau cu nerăbdare această veste

Vlăduța Lupău strălucește de fericire și a făcut anunțul mult așteptat. Interpreta de muzică populară este în culmea bucuriei pentru că și-a văzut realizat un vis de-o viață. Și nu este vorba despre orice artistă, ci despre una care a cucerit scena muzicală de mulți ani.

Vlăduța Lupău, mai strălucitoare ca niciodată. Artista a dezvăluit vestea mult așteptată despre cariera sa profesională. Ce realizare a atins
Vlăduța Lupău este mai strălucitoare ca niciodată. Artista a dezvăluit vestea mult așteptată despre evoluția sa profesională. Ce realizare a atins vedeta care se numără printre cele mai iubite soliste din peisajul muzical românesc.

Partenera lui Adrian Rus a mărturisit că a avut parte de momente de neuitat alături de Andra Măruță, cu care a urcat pe aceeași scenă. Cei doi au cântat în cadrul turneului Tradițional 2, unde jurații de la Românii au talent se bucură de acompaniamentul Orchestrei Fraților Advahov.

„Tradițional 2 mi-a adus amintiri, trăiri și emoții de neuitat! Acești oameni sunt o familie minunată, OAMENI pe care mă bucur că i-am avut ca model în viața mea.

Mulțumesc Andra, ești o legendă”, a transmis Vlăduța Lupău pe contul său de Instagram, alături de imagini din sala de spectacol. Artista de muzică populară este încântată că și-a văzut visul împlinit, colaborând cu vedeta de la Pro TV.

Vlăduța Lupău, impresionată de un fan
Vlăduța Lupău s-a declarat impresionată de un cadou special primit de la un fan din județul Cluj. Solista a primit un tablou minunat cusut cu ață, în care apare alături de partenerul său de viață, Adrian Rus, și de fiul lor, Iair.

Dar surprizele nu s-au oprit aici. Artista de muzică populară a fost plăcut surprinsă de un buchet care nu conținea flori, ci legume. Gogonele, usturoi și ardei au luat locul plantelor tradiționale.

„Am primit un cadou atât de minunat în timpul spectacolului de la Mihai Viteazul din județul Cluj, că trebuie să vi-l arăt. Am crezut sincer că în această cutie sunt niște prăjituri, ceva de mâncare. Uitați-vă ce frumos cadou, cusut cu ață, adică nu știu dacă se vede. E din ață și mi-au scris și o scrisoare frumoasă. Sper să aveți răbdare. Și acest buchet este superb. Uitați-vă ce buchet minunat de flori”, a povestit Vlăduța Lupău pe rețelele sociale.

Leave a Comment

Horoscop zilnic – VINERI, 3 MAI.

Berbec Ai norocul să întâlnești o persoană care te influențează în mod pozitiv în viața ta. Ea te motivează, îți dă curaj să-ți exprimi opiniile mai ferm și devii mai hotărât să mergi înainte. Nu numai că te împinge de la spate, ci te și însoțește pe drumul tău, fiind o sursă de inspirație constantă. Cu ea alături, totul pare să evolueze într-o direcție bună. Este minunat să ai un partener de drum care să te completeze și cu care să discuți în mod constant!

Taur Începi ziua cu un sentiment de liniște, ca și cum nu ai avea program urgent pentru astăzi. Poți să mergi în ritmul tău, fără a fi presat, iar asta îți oferă posibilitatea să te concentrezi asupra unor aspecte pe care în trecut nu ai avut timp să le explorezi. Acordă atenție detaliilor pe care altădată le-ai tratat rapid, din lipsă de timp. Acum poți să le gestionezi mai încet, cu răbdare, fără a te simți presat de timp.

Gemeni Fie că te concentrezi exclusiv pe muncă sau ești motivat de vești bune legate de carieră, muncești cu pasiune și dedicație. Poate unii te consideră obsedat de muncă, dar tu acționezi din convingere, având în minte scopuri înalte. Există și o recompensă materială pentru efortul tău, ceea ce te motivează să muncești din greu. Te simți plin de energie și ai oportunități de a interacționa cu persoane importante de la care poți învăța sau beneficia.

Rac Starea ta emoțională nu este în cea mai bună formă și s-ar putea să ai dificultăți în a-ți exprima ceea ce simți. Poți găsi însă sprijin în cei din jur care te înțeleg și te susțin. Prezența lor poate să-ți ofere energia necesară pentru a merge mai departe, evitând astfel să cazi într-o zonă negativă.

Leu Te simți obosit și ai o mulțime de sarcini de rezolvat, fie că sunt profesionale, fie casnice. Acum este momentul să te ocupi de acele sarcini amânate, pentru a le rezolva definitiv. Te vei simți eliberat și mai bine după ce le vei finaliza.

Fecioară Discuți cu familia despre viitoarele investiții în locuința voastră și toți sunt entuziasmați de propunerile tale. Este momentul să faceți planuri și să vă concentrați pe îmbunătățirea spațiului vostru locativ. Nu ezitați să investiți în confort și estetică, pentru că este un pas important spre fericirea voastră.

Balanță Ai abilitatea de a comunica eficient și poți să renegociezi cu succes un contract sau să clarifici probleme din trecut. Relațiile cu prietenii se îmbunătățesc, iar clarificările legate de trecutul tău sunt benefice.

Scorpion Participi la întâlniri care ar putea să aducă beneficii financiare, dar trebuie să-ți folosești abilitățile de convingere pentru a obține succesul. Pot apărea conflicte legate de bani, dar este important să-ți apări drepturile fără a te lăsa influențat de părerile celorlalți.

Săgetător Ziua ta este plină de afecțiune și momente plăcute alături de cei dragi. Există șansa întâlnirii unei persoane cu care să începi o frumoasă poveste de dragoste. Asigură-te că gesturile de afecțiune sunt reciproce pentru a evita conflictul.

Capricorn Se apropie evenimente care te vor solicita la maximum, iar relațiile cu cei din jur ar putea deveni tensionate. Este important să rămâi concentrat la obiectivele tale și să nu te lași influențat de opiniile celorlalți.

Vărsător Ai nevoie de stimulente pentru a-ți reaprinde pasiunea și energia. Este bine să fii prudent și să acționezi cu calm, dar nu uita să rămâi fidel naturii tale dinamice și pasionale.

Pești Ai grijă să alegi compania potrivită pentru a nu fi afectat negativ. Poate fi tentant să te implici în problemele altora, dar nu uita să-ți păstrezi energia pentru propria ta bunăstare.

Leave a Comment