Un alt mare actor ne-a părăsit. Tristă veste pentru fanii lui Florin Zamfirescu.

Din păcate pentru fanii săi, Florin Zamfirescu a anunțat că se retrage definitiv de pe scenă și că nu mai are nicio intenție de a reveni. De asemenea, celebrul actor a dezvăluit că a renunțat la vicii la 10 ani de la un infarct și își dorește să se odihnească mai mult. „Nu îmi mai lipsește nimic, pentru că m-am retras. Am doi copii care mă onorează și îmi duc numele mai departe’‘, a spus acesta.

Florin Zamfirescu se retrage: ,,Nu îmi mai lipsește nimic”
Florin Zamfirescu este recunoscut ca unul dintre cei mai mari actori de teatru din țara noastră. Cu toate acestea, el va rămâne în inimile multor români mai ales pentru rolul său din „Inimă de țigan”, unde a interpretat personajul Gigi Dumbravă. Acest rol este încă memorabil și apreciat de majoritatea telespectatorilor.

Actorul a ales să se retragă și susține că nu mai dorește să revină pe scenă. În plus, el se simte împlinit, a făcut câteva schimbări majore în viața sa și își dorește să se odihnească mai mult.

Cu toate acestea, actorul este mândru de copiii săi care îi vor continua moștenirea, chiar dacă el nu i-a îndrumat spre teatru. Cei doi moștenitori ai săi au luat singuri această decizie, cel mai probabil fiind influențați de pasiunea și dedicarea tatălui lor pentru artă.

„Nu îmi lipsește nimic, pentru că m-am retras. Am doi copii care mă onorează și îmi duc numele mai departe, Vlad Zamfirescu și Ștefana Samfira. Niciodată nu i-am îndrumat să aleagă teatrul, chiar le-am spus că nu au originalitate, că le lipsește imaginația, că doar copiază ce au văzut în casă. Dacă aș fi fost la fel, m-aș fi făcut învățător ca tatăl meu sau preot, așa cum este în familia noastră”, a mai adăugat actorul, într-un interviu pentru impact.ro.

„Am grijă de sănătatea mea”
Florin Zamfirescu acordă o mare atenție stilului său de viață și sănătății sale. El a renunțat la alcool și tutun, fiind nevoit să urmeze un tratament riguros.

„Am grijă de sănătatea mea. Nu mai fumez de aproximativ cinci ani, obișnuiam să fumez două pachete pe zi. Nu m-a văzut nimeni beat, dar acasă, seara, obișnuiam să mai beau trei beri sau să mai beau puțină țuică, acum nu mai fac asta. Poate doar un păhărel. Iau multe pastile prescrise de medicul meu, eu nici nu știu exact ce am, ea mi le dă. Am probleme cu colesterolul, probleme cardiace, diabet. Am totul, dar încerc să mă mențin”, a mai declarat actorul.

Este important să acordăm atenție sănătății noastre și să urmăm sfaturile medicale pentru a ne menține în formă și a ne bucura de viață.

Leave a Comment

Nu o neglija! Rugăciunea de recunoștință către Maica Domnului – Este concisă și îți va aduce mult sprijin ție, familiei tale și întregii gospodării.

Cu recunoștință neînchipuită și cu inimă plină de adorație, Îți aduc mulțumiri pentru fiecare icoană a Ta minunată și pentru fiecare manifestare a Harului Tău nemărginit, care curge prin ele!

Măicuță iubită, Îți aduc sincere mulțumiri pentru fiecare dialog sacru, pentru sănătatea oferită, pentru sprijinul neîncetat și pentru grija Ta maternă, plină de iubire, pe care o arăți față de noi toți!

Îți mulțumesc că nu ne lași pradă răului, ci ne aperi și ne acoperi sub acoperământul Tău sfânt! Te rog, iartă-mă pentru toate greșelile mele și ajută-mă să mă căiesc pentru toate păcatele mele din această viață!

Îți mulțumesc pentru rugăciunile Tale necontenite pentru noi și pentru faptul că duci cererile noastre către Bunul Dumnezeu, cerându-I să ne ajute să traversăm din această viață în viața veșnică!

Măicuță iubită, Îți aduc mulțumiri pentru rugăciunile Tale fierbinți pentru întoarcerea la credință a membrilor familiei mele și a celor care caută să-L găsească pe Dumnezeu, dar încă nu L-au descoperit!

Îți mulțumesc, Măicuță iubită, pentru grija Ta maternă, pentru iubirea Ta sfântă și pentru tot sprijinul pe care îl oferi! Eu Te iubesc sincer,

Mamă Sfântă Preaiubită, care primești cu brațele deschise pe toți cei care Te caută, te rog, ai milă de mine. Îți încredințez acest „nod” greu.

Acesta îmi tulbură pacea și mă împiedică să mă apropii de Domnul meu și să-mi consacru viața în slujba Lui. Te rog, desfă acest „nod” din calea mea, O, Măicuță Bună.

Te preamăresc și Îți mulțumesc din toată inima pentru tot ceea ce faci pentru noi!

Amin!

Leave a Comment