Ți-ai amintit de Lorelai Mosnegutu, câștigătoarea Romanii au Talent? Ce s-a întâmplat cu ea, după ce a câștigat marele premiu de 120.000 de euro la ProTV! Da, din păcate este adevărat

Reamintindu-ne de frumoasa poveste a lui Lorelai Mosnegutu, care și-a câștigat inimile telespectatorilor în 2017 prin talentul ei extraordinar, în emisiunea Romanii au talent, nu putem să nu ne întrebăm ce s-a întâmplat cu ea de atunci și cum arată viața sa acum.

După o ascensiune spectaculoasă în emisiune, depășind fiecare obstacol cu o determinare remarcabilă, Lorelai a reușit să cucerească trofeul Romanii au talent. În acele momente de glorie, mulți s-au întrebat care este următorul pas pentru această tânără talentată.

Mama ei adoptivă, Viorica Parva, a venit cu declarații emoționante, dezvăluind că Lorelai trăiește acum primele emoții ale iubirii. Se pare că s-a îndrăgostit de un coleg de la un alt liceu, iar legătura lor este una profundă și specială. Comunică în fiecare zi și au o relație strânsă, iar acest lucru o încântă pe mama care a avut grijă de ea cu dragoste maternă.

“Este îndrăgostită de cineva de suflet, de un coleg de la un alt liceu. Este vorba despre o prietenie de suflet, se ajută reciproc la materii, își spun reciproc ofurile și asta mă bucură, ca mamă, când văd că se înțeleg bine. Fac și Tik-Tok-uri împreună, se amuză, se distrează împreună, ei doi, se înțeleg bine. El este un băiat cu bun simț, a fost la un moment dat și cameraman la un clip de-al ei”, a povestit mândra mamă adoptivă a lui Lorelai Mosnegutu, pentru Playtech.

În ceea ce privește educația sa, Lorelai continuă să urmeze cursurile online. Nu îi este greu să lucreze de acasă, chiar îi este mult mai simplu. Se află acum în clasa a XI-a, la secția de Canto. Mama ei adoptivă este mândră de realizările sale, afirmând că Lorelai a scris zece cărți și este o mamă mândră de copilul ei.

În ceea ce privește utilizarea banilor câștigați în emisiunea Romanii au talent, Lorelai a făcut alegeri înțelepte și generoase. Prin prisma Golden Buzz-ului acordat de Mihaela Rădulescu și a ajungerii direct în semifinale, a câștigat marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Conform informațiilor, o parte din acești bani au fost investiți într-un apartament cu două camere, situat în zona Popești-Leordeni, care include și o grădină. Un alt procent din câștiguri a fost donat unei fundații care sprijină copiii cu probleme.

“Mi s-a îndeplinit cel mai frumos vis. Abia aștept să petrec Crăciunul, să impodobesc bradul”, a mărturisit Lorelai Mosnegutu, demonstrând că pe lângă talentul său, are și o inimă mare și generoasă.

Leave a Comment

A încântat milioane de români cu vocea ei, o voce pe care oricine o recunoaște din prima clipă.

Ozana Barabancea, o prezență remarcabilă în peisajul artistic românesc, a uimit din nou fanii atunci când a postat recent o fotografie din tinerețe pe contul ei de Instagram. Despre cine este vorba? Ei bine, da, este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, dar mulți au avut dificultăți în a o recunoaște la prima vedere.

Cariera sa este una impresionantă și diversă, iar vocea sa inconfundabilă a cucerit inimile a milioane de fani. Pe lângă succesul său muzical, în prezent, Ozana este profesoară de canto și jurată într-un show televizat urmărit de un public vast.

Fotografia postată recent pe rețelele de socializare a surprins-o pe Ozana într-o tinerețe radiantă, cu trăsăturile ei frumoase perfect conturate. Reacția fanilor nu a întârziat să apară, aceștia fiind uimiți de frumusețea și eleganța artistei în imaginea din trecut.

Ceea ce este și mai remarcabil la Ozana Barabancea nu este doar talentul său artistic, ci și sinceritatea și emoția cu care împărtășește momente din viața sa personală. Recent, în cadrul unei emisiuni TV, jurata de la “Te cunosc de undeva” a făcut declarații emoționante despre credința sa și despre o experiență spirituală profundă pe care a trăit-o.

Educația sa religioasă, încă de la o vârstă fragedă, și influența bunicii sale au jucat un rol important în formarea ei spirituală. De mică, Ozana a fost îndrumată să meargă des la biserică și să își exprime credința prin gesturi simple, precum semnul crucii. Dar un moment cu adevărat special în viața ei a fost revelația pe care a avut-o acum opt sau nouă ani, atunci când a văzut o lumină divină strălucind dintr-un perete complet zidit, o experiență care i-a întărit și mai mult credința în Dumnezeu.

“Viața m-a îndepărtat, m-a dus pe alte căi, în fine, tentațiile tinereții… La un moment dat, acum 8-9 ani, într-o dimineață de mai am avut așa ca o revelație. Mi s-a luminat un perete complet zidit, fără fereastră. Am văzut cum din partea stângă vin raze,” a împărtășit Ozana Barabancea, arătând că, pe lângă cariera ei de succes, are și o conexiune profundă cu spiritualitatea și credința.

Leave a Comment