Daniel Balaș a fost întrebat dacă Sfântul Maslu aduce vreun ajutor pentru cei bolnavi. Fostul preot este ferm convins că vindecarea vine din credința omului, nu din untdelemn sau maslu.

Daniel Balaş a răspuns întrebărilor unor urmăritori ai săi cu privire la Sfântul Maslu, slujba în care preotul roagă pentru cei bolnavi și îi unge cu untdelemn sfințit. Fostul preot susține cu tărie că vindecarea vine din credința omului, nu din untdelemnul sau maslul.

El explică că adevărata sursă de vindecare este credința și îndeamnă oamenii să caute în interiorul lor această credință adevărată. Daniel Balaş subliniază că slujba în sine rămâne aceeași, indiferent dacă este oficiată de un patriarh sau de un călugăr din munți. Esențial este credința fiecăruia și modul în care aceasta este trăită.

Potrivit lui Daniel Balaş, credința personală este ceea ce te salvează, nu untdelemnul sau maslul. El îndeamnă oamenii să înțeleagă că puterea este în interiorul fiecăruia și că trebuie să meargă la slujba cu credință și încredere că acea ungere îi va ajuta.

În alt context, Daniel Balaş abordează subiectul agheasmei și îi încurajează pe oameni să o facă și acasă. El susține că fiecare persoană are har și binecuvântare divină, indiferent de studii teologice sau de statut. Balaş împărtășește o poveste ilustrativă despre puterea cuvintelor și a gândurilor asupra apei și îndeamnă oamenii să facă agheasmă din orice pahar de apă pe care îl beau, recunoscând binecuvântarea divină pe care o primesc în fiecare zi.

Leave a Comment

Gabriela Cristea, scandal imens de Paște! Utilizatorii de internet au explodat de furie! Vedeta nu a reușit să îndeplinească toate comenzile

Gabriela Cristea se confruntă cu o situație delicată de Paște, iar scandalul în jurul ei a devenit o temă fierbinte pe internet. Accuzații grave au fost aduse împotriva vedetei în contextul în care noua ei afacere, numită Fărâma, nu a funcționat așa cum spera.

Vedeta a fost nevoită să își ceară scuze public pentru neajunsurile apărute. Deși unele persoane au fost înțelegătoare, altele au lansat acuzații dure la adresa prezentatoarei TV.

În paralel cu activitatea sa în televiziune, Gabriela Cristea a început o afacere nouă, specializată în producția de cozonaci. Interesul pentru produsele sale a crescut rapid pe mediul online, generând o serie de comenzi. Cu toate acestea, se pare că vedeta nu și-a calculat corect resursele. A anunțat public că nu va putea onora toate comenzile, chiar înainte de Paște.

Chiar dacă unele comenzi erau pregătite, mulți clienți nu și-au primit produsele din cauza problemelor întâmpinate cu firmele de curierat. Gabriela Cristea a promis că toți cozonacii vor ajunge la destinație în săptămânile următoare, dar acest lucru nu a potolit furia unora dintre clienții dezamăgiți.

Pe internet, vedeta a fost desființată pentru această greșeală. Chiar dacă a explicat că unele comenzi vor ajunge cu întârziere, unii internauți au fost nemulțumiți. Mai multe persoane au acuzat-o pe Gabriela Cristea că nu a trimis niciun cozonac, iar tonul unor comentarii a fost extrem de dur, acuzând-o că minte și că nu își asumă responsabilitatea pentru situație.

Leave a Comment