Aflați cât de mare este pensia alimentară pe care Ștefan Bănică Jr o plătește lunar pentru Violeta, fiica lui cu Andreea Marin

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.: Ce pensie alimentară plătește acesta pentru fiica lor, Violeta?

Relația dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. a fost unul dintre cele mai scrutate cupluri din showbizul românesc. După șapte ani de căsnicie, divorțul lor a fost un șoc pentru mulți, mai ales pentru fiica lor, Violeta. Acum, o întrebare ce se ridică este legată de pensia alimentară pe care o plătește Ștefan Bănică Jr. pentru fiica sa.

Cei doi s-au căsătorit între 2006 și 2013 și au o fiică, Violeta, născută în 2007. După divorț, Ștefan Bănică Jr. a trebuit să contribuie la susținerea financiară a fiicei sale. Înainte de Violeta, el a avut o altă relație și un fiu, Radu Ștefan, căruia i-a plătit o pensie alimentară lunară în valoare de 1500 de euro.

Conform legii, pensia alimentară este stabilită în funcție de numărul de copii și de veniturile nete ale plătitorului. Nu sunt incluse în aceste venituri orele suplimentare, indemnizațiile sau alte beneficii similare. De asemenea, pensia alimentară nu poate depăși jumătate din veniturile nete ale persoanei.

Deci, în conformitate cu aceste reguli, suma pe care ar trebui să o plătească lunar Ștefan Bănică Jr. pentru Violeta ar fi similară cu cea pe care o primea fiul său mai mare, Radu Ștefan. Este important de menționat că acestea sunt doar estimări teoretice, iar detaliile exacte ale pensiei alimentare nu sunt făcute publice.

Concluzie
Divorțul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. a pus în discuție aspectele legate de pensia alimentară pentru fiica lor, Violeta. Este esențial ca aceste sume să fie stabilite în mod corect și să asigure necesitățile financiare ale copiilor în urma separării părinților. Este responsabilitatea ambilor părinți să contribuie la creșterea și dezvoltarea copiilor lor, indiferent de situația lor maritală.

Leave a Comment

Recunoști fata cu cordeluță din fotografie? A devenit una dintre cele mai influente și controversate femei din România…

Cu o privire pătrunzătoare și un chip luminos, această celebritate românească s-a născut într-o familie modestă în timpul perioadei comuniste. De la origini modeste, a urcat pe culmile celebrității pentru a deveni una dintre cele mai puternice și controversate personalități din istoria României. Deși a debutat în lumina reflectoarelor participând la concursuri de frumusețe încă de la vârsta de 17 ani, destinul său s-a conturat în lumea complexă a politicii.

Te-ai întrebat vreodată cine este această fetiță din imagine? Cu siguranță, nu există român care să nu o recunoască pe Elena Udrea. Fostul ministru s-a născut pe 26 decembrie 1973 în județul Buzău și a avut o copilărie marcată de lipsuri și greutăți. La adolescență, a încercat să-și facă un nume în lumea modei, participând la diverse concursuri de frumusețe, însă fără a cunoaște succesul dorit.

„Îmi amintesc de copilăria mea cu și mai mult drag. Mereu am spus că aș retrăi acele momente, indiferent cât de greu a fost, câte lipsuri erau…

Era de neconceput atunci să ai ciocolată. Mâncam ciocolată doar de sărbători. Sucuri nici nu vedeai, nici nu găseai, nici nu auzisem de multe dintre aceste lucruri care astăzi par normale pentru unii copii, însă nu pentru toți”, a mărturisit Elena Udrea.

La vârsta de 50 de ani, Elena Udrea se află în prezent în închisoare, executând o pedeapsă de șase ani de închisoare cu executare în legătură cu dosarul Gala Bute. În 2018, a fost condamnată și a fugit din țară, revenind în România în 2019 după ce a fost extrădată din Bulgaria.

Leave a Comment