M-am căsătorit cu Ioan din dragoste, dar într-o zi mi-a dat o palmă din cauza dezordinii din bucătărie. Într-o altă zi, cineva a bătut la ușa casei noastre. Am deschis dar…

Această poveste de viață, care a fost publicată de revista Psychologies, a captivat atenția cititorilor. Într-o scrisoare sinceră, o femeie își împărtășește experiența cu relațiile și căutarea adevăratei fericiri.

Ea își amintește cu mândrie momentele când era însoțită de fostul ei partener pe stradă, iar privirile femeilor se întorceau după el. Era în culmea fericirii, simțindu-se aleasă. Cu toate acestea, relația lor era departe de a fi perfectă. Partenerul ei, Ioan, era un om de o rigurozitate excesivă, fără multă tandrețe sau comunicare, iar relația lor s-a deteriorat rapid din cauza diferențelor.

Cu toate că a încercat să îl schimbe, să îl facă să înțeleagă dragostea, lucrurile s-au agravat, iar infidelitățile au apărut. Momentul de cotitură a fost când a aflat de aventura lui Ioan cu o altă femeie, care a venit să îi spună că este a lui. Deziluzionată, a decis să plece.

După această despărțire dureroasă, a întâlnit un bărbat numit Adrian, cu care a avut o relație pasională, dar marcată de dependența lui de alcool și infidelitatea lui. Când a aflat că Adrian a avut o altă iubită însărcinată, a decis să renunțe la relație.

Urmează apoi o perioadă de singurătate și reflecție, înainte ca viața să îi aducă în cale pe Claudiu. Despre Claudiu spune că nu era tipul de bărbat pe care îl căuta, dar în timp a realizat că este exact ceea ce avea nevoie. Relația lor s-a dezvoltat lent, dar stabil și în final au ajuns să se căsătorească. Claudiu o face să se simtă iubită, prețuită și în siguranță.

Această poveste arată că uneori ceea ce ne dorim nu este întotdeauna ceea ce avem cu adevărat nevoie. Femeia din poveste a trecut prin mai multe experiențe și a ajuns la concluzia că stabilitatea și încrederea sunt elementele cheie ale unei căsnicii fericite și împlinite.

Leave a Comment

Dragoș Moștenescu a vândut tot ce deținea în România, și-a luat soția și cei trei copii și a plecat pentru totdeauna.

Dragoș Moștenescu este unul dintre actorii care au avut de suferit din cauza pandemiei. Mutat alături de familie de mai bine de trei ani în Londra, actorul a fost nevoit să se reprofileze, din cauza pandemiei de coronavirus.

Actorul practică altă meserie acum pentru a se întreține.

Cu ce se ocupă acum fostul actor
Costel din ”La bloc”a plecat din România pentru a avea o viață mai bună și, aparent, și-a atins scopul. Celebrul actor a lăsat viața din România în urmă, și-a luat soția și copiii și a ales să plece în Londra, unde a devenit celebru în scurt timp.

Dragoș Moștenescu a făcut spectacole peste spectacole și în Londra, dar odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus a fost nevoit să se reprofileze. După ce a încercat să salveze ce se putea din meseria de actor prin show-urile în mediul online, actorul a decis să schimbe ceva în viața sa.

Costel din ”La bloc” a obținut un post de profesor, având în spate pregătire pentru o carieră la catedră, dar și una muzicală. Dragoș Moștenescu este profesor de actorie și muzică la o școală din UK. Actorul a ajuns chiar să ia parte la o emisune de Crăciun difuzată de un post de radio din Marea Britanie.

”În perioada asta de pauză în ceea ce privește show-urile live predau muzică, actorie. Mai fac cursuri și pentru profesori de mate, engleză, fizică, pentru că mă pricep și la asta. Dar în principal, predau teorie muzicală, pian și actorie pentru copii și adulți. Acum pun un musical scris de mine pentru copiii între 12 și 14 ani. Am intrat și în studio și am făcut două colinde. Nu ne lăsăm, nu stau și sperăm la un 2021 mai bun. Chiar ieri am trimis la două radiorui private din UK și le-a plăcut”, adeclarat Dragoș Moștenescu în cadrul unei emisiuni TV.

După lungi perioade în care și-a arătat talentul artistic, actorul s-a hotărât să fie profesor. Dragpș Moștenescu a început o colaborare alături de tenorul Oliver Popa, în vârstă de 37 de ani, în cadrul AB Music Academy, o academie fondată în 2012 de către Andrada și Florin Pascu. Actorul conduce acum secția de dramă din cadrul școlii.

“Mă bucur să am elevi foarte talentați, care se implică cu totul în proiectele noastre. Am reușit să pun în scenă un spectacol gen one-man-show și un musical pentru copii, intitulat Cartea Poveștilor, din nou o creație proprie”, a mărturisit actorul pentru okmagazine.ro

Actorul a mărturisit că a încercat că adapteze și meseria de profesor mediului online.

“Deși suntem în plină pandemie, am continuat să predăm. Orele în mediul online au înlocuit orele face-to-face pentru o perioadă. Mă bucur să văd că studenții noștri continuă să se pregătească alături de noi, indiferent de greutățile întâmpinate. Întreg colectivul școlii este aici pentru ei și încercăm să organizăm diverse evenimente artistice pentru anul 2021”, a declarat și Oliver Popa.

Dragoș Moștenescu, despre experinența din Londra
Dragoș Moștenescu a vorbit despre experiența de a se muta în Londra și cum a fost nevoit să își adapteze meseria de actor, în acea perioadă.

Leave a Comment