Anunțul lui Victor Ciutacu, după 21 de ani de căsnicie: “După niște călătorii grele

Victor Ciutacu, alături de soția sa, Mana, sărbătoresc 21 de ani de la căsătorie. În vârstă de 52 de ani, jurnalistul s-a îndrăgostit de Mana pe băncile facultății, relația lor devenind rapid inseparabilă. După absolvire, au oficializat uniunea printr-o cununie civilă, urmată mult mai târziu de o nuntă religioasă, celebrată după nașterea fiului lor.

La acest aniversar, Victor Ciutacu a împărtășit un mesaj emoționant: „Acum 21 de ani, împreună cu doamna Ciutacu și fiul nostru Vlad, am trecut prin dificultăți, de la drumuri lungi până la urgențe medicale, pentru a ajunge la Mănăstirea Plumbuita și a ne căsători religios. A urmat o sărbătoare tradițională pe malul unei ape, unde am petrecut alături de prieteni dragi. Deși nu este ziua noastră oficială, aceasta este foarte specială pentru noi, familia Ciutacu”, relatează Victor Ciutacu pentru okmagazine.

Mana, deși a preferat mereu discreția, descrie pe blogul personal că a ales să fie în umbră, comunicând doar în calitatea sa profesională, fără a căuta notorietate personală.

Victor Ciutacu s-a născut la 15 mai 1970 în Sinaia și este un jurnalist român de origine evreiască. A lucrat ca redactor șef la Jurnalul Național și ca moderator al emisiunii Vorbe Grele, difuzate de Antena 2 și Antena 3. În prezent, este angajat la România TV. A fost jurnalist la Meridian, Curierul Național și Adevărul, iar în trecut a ocupat și poziții de consilier la nivel guvernamental.

În martie 2013, Victor Ciutacu a părăsit Intact Media Group pentru a se alătura echipei România TV, iar în octombrie 2015, jurnalista Sorina Matei a fost obligată să-i plătească daune morale în valoare de 3.000 de lei.

Leave a Comment

Andreea Marin: „Mi-ar plăcea să-mi văd fiica mireasă. Să fie sănătoasă, fericită și

 

Andreea Marin, în dialog cu Cătălin Măruță în cadrul podcastului său, a împărtășit cea mai profundă aspirație personală la vârsta de 49 de ani. Dorința ei cea mai arzătoare este aceea de a fi sănătoasă și de a avea oportunitatea de a-și vedea fiica îmbrăcată în rochie de mireasă.

„Mi-ar plăcea enorm să particip la nunta fiicei mele, să o văd sănătoasă, fericită și strălucind de frumusețe. Sper să am sănătatea necesară pentru a trăi acel moment”, a mărturisit Andreea Marin, emoționată.

În cursul conversației, Andreea a rememorat cu lacrimi în ochi legătura specială pe care a avut-o cu tatăl său, un sprijin constant în viața ei.

„Adesea, bătrânii noștri nu pot interveni concret în viața noastră din cauza limitărilor fizice. Dar simplul fapt că poți să dai un telefon și să auzi cuvinte încurajatoare, sau chiar o critică constructivă din partea tatălui tău, este un ajutor neprețuit. Tata a fost criticul meu principal, sinceritatea lui m-a ajutat să cresc. Dificultatea de a nu mai avea pe cine să apelezi pentru un sfat sincer este profund dureroasă”, a povestit ea.

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., ne-a împărtășit că a crescut într-un mediu artistic vibrant, care i-a modelat pasiunile. Deși iubește arta, Violeta este atrasă de domeniul Dreptului.

„Deși am crescut înconjurată de artă și am explorat diverse forme ale acesteia, de la desen la muzică, am descoperit că pasiunea mea reală se îndreaptă spre Drept. Am fost susținută necondiționat de părinții mei în alegerea carierei, ceea ce m-a făcut să îi prețuiesc și mai mult”, a declarat Violeta în cadrul emisiunii „Întâlnire cu Arta”.

Vorbind despre susținerea parentală, tânăra a adăugat: „Ambii părinți mi-au transmis că sunt specială, că mă iubesc și mă vor sprijini indiferent de drumul pe care îl voi alege. Acest lucru mă face să mă simt extrem de mândră și norocoasă să fiu fiica a doi oameni excepționali, precum Ștefan Bănică și Andreea Marin.”

Despre mariajul cu Ștefan Bănică jr., Andreea Marin a vorbit deschis, explicând că decizia de a divorța a venit în urma unei perioade de profunde suferințe personale.

„Am fost profund nefericită și, deși depresia este o boală gravă, nu era legată de copilăria mea. Realizarea că sufeream de depresie a venit după ce am auzit un psiholog explicând simptomele acestei boli la televizor, ceea ce m-a determinat să caut ajutor profesional. În viața personală nu mă simțeam bine, iar divorțul a fost o decizie de a îmi schimba viața. Dacă aș putea să schimb ceva în trecutul meu, aș fi mai prudentă în alegerile personale, dar uneori viața te învață prin greutăți”, a conchis Andreea în discuția cu Mihai Morar.

 

Leave a Comment