A fost dezvăluit! Cine aduce flori săptămânal la mormântul lui Nicolae Ceaușescu. Sunt susținători ai dictatorului!

Nicolae Ceaușescu, fostul lider comunist al României, încă mai stârnește sentimente amestecate, deși un număr din ce în ce mai mic de persoane îl regretă astăzi. În trecut, zeci sau chiar sute de români se adunau regulat la mormântul său pentru a-i aduce omagiu, însă, pe măsură ce anii trec, numărul acestora a scăzut semnificativ. Marea majoritate a celor care încă îl regretă sunt vârstnici, iar numărul lor continuă să scadă odată cu trecerea timpului.

Nostalgia față de Nicolae Ceaușescu, care în urmă cu câțiva ani era încă privit de unii ca cel mai bun președinte din istoria României, pare să se estompeze pe măsură ce noile generații aduc cu ele o perspectivă schimbată asupra trecutului comunist. Simpatizanții săi, organizati sub liderul Petre Ignatenco, continuă să își exprime admirația față de fostul lider. Ignatenco, care conduce Partidul Comunist Român – Comitetul de Reorganizare, redenumit Partidul Comunitar din România, își face obiceiul de a vizita aproape săptămânal cimitirul Ghencea pentru a plânge la mormântul lui Ceaușescu.

Într-o declarație recentă, la comemorarea a 100 de ani de la nașterea lui Ceaușescu, Ignatenco a spus: „Astăzi se împlinesc 100 de ani de la nașterea eroului-martir Nicolae Ceaușescu și am ținut cu tot dinadinsul noi, membrii Partidului Comunist Român – Comitetul de Reorganizare, purtând titulatura de Partidul Comunitar din România, să-l cinstim cum se cuvine, la locul său de naștere, aici, lângă acest ‘palat’ care nu-i mult mai mare decât bojdeuca lui Ion Creangă, în care familia Ceaușescu și-a trăit traiul cu cei zece copii, Nicolae Ceaușescu fiind cel de-al treilea.”

Deși unii încă îl văd pe Ceaușescu ca un martir, percepția generală în societate este că regimul său a fost unul dintre cele mai represive și controversate perioade din istoria României. Această schimbare de percepție se reflectă în scăderea continuă a numărului de simpatizanți care îi păstrează vie memoria.

Leave a Comment

Banel Nicolita iese la lumină și dezvăluie adevărul despre divorțul său: „Nu o altă femeie a fost cauza!”.

Banel Nicolita, fostul jucător internațional de fotbal, a vorbit deschis despre motivul real al divorțului său de Cristina, mama celor două fiice ale sale. Contrar zvonurilor, infidelitatea nu a stat la baza separării, ci pasiunea lui pentru fotbal și deciziile sale financiare legate de acesta.

„Sincer, nu mă așteptam să divortez, dar în viață orice este posibil. Mă bucur, totuși, că motivul divorțului nu a fost o altă femeie, ci fotbalul. Am ales să investesc timp și resurse în echipa mea de suflet din Faurei, ceea ce nu a fost pe placul fostei mele soții. Am decis împreună să ne separăm după ce ea nu a fost de acord cu deciziile mele,” a mărturisit Banel Nicolita pentru cancan.ro.

Decizia sa de a investi în fotbal i-a adus, pe lângă pierderea parteneriatului conjugal, și pierderi financiare semnificative, precum și dezamăgiri în relațiile cu cei pe care i-a considerat apropiați. „Doar 10-15 persoane mi-au rămas alături. Mi-am asumat riscuri mari, financiare și personale, pentru oameni care, până la urmă, nu m-au apreciat. Durerea provocată de aceste trădări este imensă,” a adăugat el.

Despre viața după divorț, Banel Nicolita își exprimă recunoștința față de fiicele sale, care continuă să-l sprijine și să fie sursa sa de mândrie. „Sunt foarte mândru de fetele mele. Cea mică practică gimnastica, iar cea mare face scrimă. Amândouă au moștenit dragostea mea pentru sport, ceea ce mă bucură enorm,” a spus el, potrivit spynews.ro.

Banel Nicolita conduce și o școală de fotbal, unde pune un accent deosebit pe disciplină. „Le-am spus copiilor că disciplina este esențială. Fără disciplină, ușa este deschisă și trebuie să plece. Nu accept jucători nedisciplinați,” a concluzionat el, subliniind importanța valorilor pe care dorește să le transmită tinerilor sportivi.

Leave a Comment