Mama Antoniei, declarație făcută la 53 de ani: “Prefer să fiu o femeie frumoasă pentru vârsta mea… decât să încerc cu disperare să.

Mama Antoniei este o prezență strălucitoare în viața ei, având trei nepoți, dar susține că va rămâne mereu tânără în spirit. Antonia însăși este recunoscută drept una dintre cele mai frumoase femei din România, iar mama sa o privește cu mândrie.

Pe de altă parte, Denise Iacobescu este și ea o femeie de o frumusețe remarcabilă. Ea știe să îngrijească cu atenție de aspectul său.

Într-un interviu pentru click.ro, mama Antoniei a dezvăluit secretele menținerii tinereții chipului său, fără nicio intervenție chirurgicală până în prezent. Ea a început să își îngrijească tenul încă de la vârsta de 12 ani, descoperind puterea cremelor și a produselor de îngrijire a pielii. Utilizează atât produse accesibile, cum ar fi cremele de gălbenele, cât și produse de marcă. Ea subliniază importanța demachierii și hidratării, întrucât tenul se usucă odată cu înaintarea în vârstă. Secretul ei constă și în folosirea cremei cu vitamina A pentru a preveni apariția ridurilor, iar pentru a evita ridurile de expresie, nu iese din casă fără ochelari de soare.

Echipată cu aparatură specializată, inclusiv dispozitive manuale pentru curățarea pielii și cele cu ultrasunete, Denise Iacobescu dezvăluie că a fost și cosmeticiană, ceea ce explică nivelul său avansat de expertiză în domeniul îngrijirii pielii.

Deși trăiește discret, preferând să nu iasă în evidență, mama cântăreței Antonia nu uită să își țină prietenii virtuali la curent cu momentele speciale din viața sa. O postare recentă pe contul său de Instagram a stârnit admirația fanilor, care au complimentat-o pentru aspectul său impecabil, machiat discret, accesorizat cu bijuterii elegante și îmbrăcată cu stil în nuanțe de negru. Comentariile au fost pline de laude, mulți observând că zâmbetul ei este inconfundabil și că emană o frumusețe aparte.

În altă postare, mama Antoniei exprimă mândria pentru anii ei, însoțind o poză cu un mesaj sincer și inspirațional despre acceptarea propriei frumuseți la orice vârstă și despre fericirea interioară. Aceste momente din viața ei și mesajele de înțelepciune transmit o imagine autentică a unei femei înțelepte și pline de viață.

Leave a Comment

Teo Trandafir revine în lumina reflectoarelor și va fi acompaniată de Mircea Badea! Află la ce emisiune vor participa cei doi..

Știrile bune au venit direct din mediul media și au încântat fanii emisiunilor de televiziune. Teo Trandafir, în vârstă de 55 de ani, se pregătește să revină în fața camerelor, iar în acest proiect va fi însoțită de nimeni altul decât Mircea Badea!

Fosta prezentatoare de la Kanal D, acum cunoscută ca voce radio, se pregătește să deschidă porțile spre un nou tip de conținut prin intermediul unui podcast. În curând, fanii vor avea ocazia să se bucure de o producție video proaspătă și captivantă.

Teo Trandafir este pe cale să revină în lumina reflectoarelor, marcându-și revenirea în fața camerelor video. Cunoscuta prezentatoare, în vârstă de 55 de ani, care a făcut istorie pe micile ecrane și care acum și-a găsit vocea la radio, își pregătește debutul în lumea podcasturilor.

Dar niciun proiect nu este complet fără un partener de nădejde, iar Teo Trandafir îl are pe Mircea Badea alături în această aventură. Cei doi vor aduce o nouă perspectivă și un plus de dinamism în lumea podcasturilor.

Teo Trandafir își deschide un podcast, edițiile fiind săptămânale
Teo Trandafir a explicat, însă, despre ce va fi vorba în podcast. Fosta prezentatoare de la Kanal D va avea ediții săptămânale și, alături de invitați, va povesti despre viață.

Este vorba despre un proiect personal, de suflet, spunând că fiecare om care i-a fost alături, încă de la început, va ocupa un loc special în suflet.

„O să fie despre oamenii din viaţa mea şi a lor. Oameni care au lucruri pe care mi le pot spune doar mie, cumva. Nu aş vorbi (n.r. întrebată de invitați), să nu fie cu ghinion.

Dat visul vieţii mele este să o văd şi să stau de vorbă cu Michele Obama. Proiectul podcastului este unul personal, care însă nu putea porni fără o experienţă profesională. Am prieteni care au sărit să mă ajute. Iar oamenii care mi-au fost alături de la început, vor avea un loc special. Nici primul sponsor nu îl voi uita”

Cât despre numele pe care îl va purta podcastul, realizatoarea de radio-televiziune a precizat că „Gând la gând”. La momentul actual, fosta prezentatoare de la Kanal D se află la pupitrul Radio Impuls, la emisiunea „Bară la bară” cu Mihai Hînda.

Leave a Comment