Teo Trandafir revine în lumina reflectoarelor și va fi acompaniată de Mircea Badea! Află la ce emisiune vor participa cei doi..

Știrile bune au venit direct din mediul media și au încântat fanii emisiunilor de televiziune. Teo Trandafir, în vârstă de 55 de ani, se pregătește să revină în fața camerelor, iar în acest proiect va fi însoțită de nimeni altul decât Mircea Badea!

Fosta prezentatoare de la Kanal D, acum cunoscută ca voce radio, se pregătește să deschidă porțile spre un nou tip de conținut prin intermediul unui podcast. În curând, fanii vor avea ocazia să se bucure de o producție video proaspătă și captivantă.

Teo Trandafir este pe cale să revină în lumina reflectoarelor, marcându-și revenirea în fața camerelor video. Cunoscuta prezentatoare, în vârstă de 55 de ani, care a făcut istorie pe micile ecrane și care acum și-a găsit vocea la radio, își pregătește debutul în lumea podcasturilor.

Dar niciun proiect nu este complet fără un partener de nădejde, iar Teo Trandafir îl are pe Mircea Badea alături în această aventură. Cei doi vor aduce o nouă perspectivă și un plus de dinamism în lumea podcasturilor.

Teo Trandafir își deschide un podcast, edițiile fiind săptămânale
Teo Trandafir a explicat, însă, despre ce va fi vorba în podcast. Fosta prezentatoare de la Kanal D va avea ediții săptămânale și, alături de invitați, va povesti despre viață.

Este vorba despre un proiect personal, de suflet, spunând că fiecare om care i-a fost alături, încă de la început, va ocupa un loc special în suflet.

„O să fie despre oamenii din viaţa mea şi a lor. Oameni care au lucruri pe care mi le pot spune doar mie, cumva. Nu aş vorbi (n.r. întrebată de invitați), să nu fie cu ghinion.

Dat visul vieţii mele este să o văd şi să stau de vorbă cu Michele Obama. Proiectul podcastului este unul personal, care însă nu putea porni fără o experienţă profesională. Am prieteni care au sărit să mă ajute. Iar oamenii care mi-au fost alături de la început, vor avea un loc special. Nici primul sponsor nu îl voi uita”

Cât despre numele pe care îl va purta podcastul, realizatoarea de radio-televiziune a precizat că „Gând la gând”. La momentul actual, fosta prezentatoare de la Kanal D se află la pupitrul Radio Impuls, la emisiunea „Bară la bară” cu Mihai Hînda.

Leave a Comment

Un caz uimitor la Timișoara! O tânără a găsit un cerșetor pe stradă și l-a adus acasă cu ea! Ce s-a petrecut a doua zi

În inima orașului Timișoara, un act de compasiune a strălucit ca un far în întuneric. O tânără în vârstă de 27 de ani, pe nume Anca, a făcut un gest remarcabil: a adoptat un om al străzii.

Găsindu-l pe Ciprian Gataiantu, un bătrân zgribulit de ger și singurătate, Anca nu a stat pe gânduri. L-a adus în căldura casei sale, l-a hrănit și i-a oferit un pat călduț pentru odihnă. Gestul ei altruist a fost sprijinit și de alte suflete bune, care au transformat destinul hoinarului într-unul nou și luminos.

Ciprian Gataiantu, un om al străzii cu o poveste de viață cutremurătoare, a cunoscut ingerul său păzitor în persoana Ancai. Despre el se spune că a absolvit o școală profesională și a lucrat în construcții, iar faptul că vorbește fluent engleza este doar unul dintre aspectele fascinante ale trecutului său. Timp de 23 de ani, a muncit în America, dar dorul de casă l-a adus înapoi în țară.

Cu toate acestea, viața nu i-a surâs mereu lui Ciprian. Din nefericire, și-a pierdut cartea de muncă, iar acum se află într-o situație delicată, neputând să își primească pensia. Cu doar 130 de lei ca ajutor social și un adăpost rece și neîncălzit, viața lui era un adevărat coșmar.

Dar, datorită intervenției hotărâte și generoase a Ancai, lucrurile au început să se schimbe. Mai mulți oameni cu inimă mare s-au mobilizat pentru a-i oferi lui Ciprian o șansă la o viață mai bună. În primul rând, hainele și încălțările bătrânului au fost înlocuite cu unele noi, potrivite și mai confortabile.

Cu toate acestea, visul Ancai nu se oprește aici. Următoarea sa misiune este să îi găsească lui Ciprian un adăpost cald și sigur, unde să se bucure de căldură și apă caldă, oferindu-i astfel șansa unei vieți mai demne și mai confortabile.

Leave a Comment