Cum arată Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu, la vârsta de 51 de ani

Consuelo, o prezență fermecătoare la vârsta de 51 de ani, continuă să inspire admiratie, chiar și după ce au trecut ani buni de la desfășurarea povestii sale de dragoste cu celebrul fotbalist Adrian Mutu. Cei doi și-au împărțit viața între anii 2005 și 2013, aducând pe lume două fiice superbe, Adriana și Maya. Chiar dacă căsnicia lor s-a încheiat, au demonstrat că părinții lor pot menține relații civilizate în beneficiul copiilor lor dragi.

Consuelo a ales să-și construiască viața în Republica Dominicană, unde trăiește alături de cele două fiice ale sale și și-a dezvoltat o carieră impresionantă în domeniul imobiliar, conducând o agenție care se ocupă cu vânzarea locuințelor de lux.

Chiar și la vârsta de 51 de ani, Consuelo emană o senzualitate și o frumusețe care te cuceresc din prima clipă. Este o femeie care își poartă cu grație experiența și maturitatea, făcând-o să strălucească în orice împrejurare.

Adrian Mutu, în cartea sa autobiografică “Revnirea din infern”, a dezvăluit că atracția inițială dintre ei a fost evidentă încă de la începutul relației lor la Roma. Mutu remarcă calitățile deosebite ale Consuelo, descriind-o ca fiind sensibilă și caldă, aspecte care au fost fundamentale în decizia lor de a se căsători.

În ciuda diferențelor de personalitate, Mutu recunoaște că Consuelo l-a schimbat într-un mod profund și pozitiv. Apreciind nu doar frumusețea ei exterioară, ci și calitățile interioare remarcabile, Mutu afirmă că a fost Consuelo cea care l-a ajutat să descopere ceea ce își dorește cu adevărat în viață.

Fiecare pagină a poveștii lor de dragoste este marcată de recunoștință și respect reciproc. Adrian Mutu subliniază că alături de Consuelo, el a găsit mai mult decât o parteneră de viață – a găsit un suflet pereche care l-a inspirat și l-a motivat să devină cea mai bună versiune a sa.

Chiar și după separare, Consuelo și Adrian Mutu au demonstrat că dragostea și respectul lor rămân neschimbate. Prin dedicarea lor față de bunăstarea și fericirea copiilor lor, cei doi au oferit un exemplu de maturitate și înțelegere în fața provocărilor vieții.

Leave a Comment

ANM avertizează: Un CICLON puternic lovește România! Detalii complete ale prognozei până pe 15 mai.

Specialiștii în meteorologie prognozează că România va fi afectată de un ciclon de mare putere în zilele următoare, aducând cu el o schimbare drastică a vremii. Așadar, ne așteptăm la condiții reci și instabile, caracterizate de ploi și vânt puternic.

În ceea ce privește distribuția fenomenelor meteorologice, se estimează că cerul va fi predominant înnorat, iar ploile vor fi prezente local în regiunile Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și Oltenia, cu posibile averse ce pot depăși cantități de apă de 15…20 l/mp în anumite zone. De asemenea, în zona înaltă din nordul Carpaților Orientali se vor înregistra trecător precipitații mixte.

Vântul va avea o intensitate variabilă, de la slabă la moderată, cu unele intensificări temporare, în special în regiunile sudice. Temperaturile minime vor oscila în general între 8 și 13 grade Celsius, iar în anumite locuri este posibil să apară ceață.

În prognoza meteo pentru ziua de JOI, 9 mai, se prevede o continuare a scăderii temperaturilor, acestea situându-se sub mediile multianuale specifice perioadei în cea mai mare parte a țării. Vor fi condiții de instabilitate atmosferică, cu cer variabil și posibile averse, însoțite izolat de descărcări electrice, în special în regiunile Banat, Crișana, Transilvania și în zonele montane.

În ziua de VINERI, 10 mai, se estimează o ușoară creștere a temperaturilor diurne față de ziua anterioară, apropiindu-se în general de normalul climatologic al datei. Cerul va fi variabil în anumite regiuni, iar în restul țării temporar noros, cu averse posibile mai ales după-amiaza și seara. Vântul va avea o intensitate slabă până la moderată, cu unele intensificări pe crestele montane și în regiunile sudice și sud-estice.

Leave a Comment