La vârsta de 13 ani a devenit tată: “Părinții îmi dau puțini bani, dar voi încerca să fiu cel mai bun tată!” Este trist ce i-a trecut prin viață acestui copil după 2 ani.

Aceste imagini, care au devenit virale pe internet, au stârnit controverse și discuții intense în întreaga lume.

Băiatul din fotografiile alăturate, numit Alfie Patten, a fost implicat într-o poveste care a șocat mulți oameni. La doar 12 ani, Alfie a aflat că va deveni tată, după ce prietena sa, în vârstă de 15 ani, a rămas însărcinată.

Vestea a căzut ca un trăznet asupra tuturor, iar puștiul a trebuit să se confrunte cu realitatea când, nouă luni mai târziu, fiica sa, Maisie Roxanne, s-a născut.

Cu toate că era la o vârstă în care puțini înțeleg viața și provocările ei, Alfie și-a jurat să fie un tată bun și, cu sprijinul părinților, a reușit să aibă grijă de micuța Maisie.

După doi ani, a primit o lovitură devastatoare. La cererea mamei sale, Alfie a fost supus unui test de paternitate. Rezultatele au fost șocante: Alfie nu era tatăl copilului și, mai mult, încă era virgin.

A fost distrus când a aflat această veste, deoarece în cei doi ani s-a atașat profund de bebelușul despre care credea că este fiica lui. Această dezvăluire a reprezentat un moment copleșitor pentru el, subliniind complexitatea și dramatismul unei situații cu totul ieșite din comun.

Leave a Comment

Cât primește lunar fiica cea mare a lui Vadim Tudor. Moștenirea surprinzătoare pe care Lidia și sora ei au primit-o de la faimosul lor tată..

În zilele noastre, curiozitatea publicului rămâne vie în ceea ce privește evoluția fiicelor lui Vadim Tudor, după tragicul deces al tatălui lor. În lumina acestei curiozități, vom explora parcursul și realizările Lidiei, fiica cea mare a regretatului politician.

Lidia Vadim, absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, a intrat în lumea academică ca și cadru didactic la Universitatea Spiru Haret din București începând cu anul 2019. În cadrul acestei instituții, ocupă poziția de “tutore psihologie în Învățământul la Distanță (ID)”, conform precizărilor făcute pe site-ul universității.

În vârstă de aproape 30 de ani, Lidia s-a afirmat deja ca asistent universitar la aceeași facultate. În ceea ce privește veniturile sale lunare, se estimează că acestea se ridică la suma de 4.508 lei, conform informațiilor furnizate de Impact.ro. Este de remarcat că Lidia și-a continuat studiile în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior, Spiru Haret, finalizând cu succes și acest ciclu de formare.

În ceea ce privește patrimoniul lăsat de Vadim Tudor fiicelor sale, se observă că acesta constă în principal în obiecte de artă și cultură. Colecția de cărți, ce numără nu mai puțin de 2.000 de volume, este doar una dintre moștenirile culturale pe care le-au primit Lidia și Eugenia. Nu au fost identificate sume exorbitante de bani în moștenirea lăsată de politicianul Corneliu Vadim Tudor.

Referitor la proprietățile imobiliare, Lidia Vadim posedă o parte din casa tatălui său și deține o cotă-parte din ziarul România Mare, alături de o colecție de tablouri și cărți. Totuși, nu au fost identificate alte proprietăți sau sume semnificative de bani ca parte a moștenirii lăsate fiicelor sale.

Leave a Comment