“Eram un băiat tânăr care se întâlnea cu o femeie mai matură”.. Dani Oțil, dezvăluiri despre relația cu Mihaela Rădulescu…

Dani Oțil a dezvăluit detalii captivante despre relația sa de acum mulți ani cu Mihaela Rădulescu, subliniind și de ce aceasta nu a fost prezentă la evenimentele importante din viața sa, precum nunta sa.

Fosta prezentatoare de la Ferma nu a fost invitată la cununia civilă a lui Dani Oțil cu modelul Gabriela Prisăcariu sau la botezul fiului lor, Luca Tiago.

Cu toate acestea, Dani Oțil nu a uitat să îi aducă laude Mihaelei Rădulescu, însă a recunoscut că a omis să o invite la nuntă, deși a menționat că are un plic pregătit pentru ea pentru evenimentul cel mare, respectiv ceremonia religioasă care urmează să aibă loc.

Într-un podcast cu Speak de pe Youtube, Dani Oțil a rememorat perioada în care a fost alături de Mihaela, considerând că acea relație i-a adus o creștere de imagine importantă în acel moment al vieții sale. Cu toate acestea, a recunoscut că a uitat să o invite la nuntă, menționând că aceasta a fost o perioadă frumoasă și relaxantă, petrecută împreună în vacanțe.

Referindu-se la fosta sa parteneră drept “mai în vârstă”, Dani Oțil a stârnit reacții din partea publicului, iar cântărețul Speak i-a sugerat să folosească termenul “în vârstă” în loc de “bătrână”. Cu toate acestea, Dani a continuat gluma, amintindu-și de replicile amuzante ale Mihaelei despre vârsta sa.

Despre intenția de a o invita la nuntă pe Mihaela Rădulescu, Dani Oțil a glumit, menționând că aceasta este singura ocazie prin care poate câștiga bani de la Pro TV. Astfel, el a subliniat că are un plic pregătit pentru aceasta și că intenționează să o invite la evenimentul mare, ceremonia religioasă.

Relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu a durat 2 ani și a fost considerată una dintre cele mai frumoase perioade din viața prezentatorului de la Neatza.

Leave a Comment

Are studii duble, dar se ocupă cu oieritul. Pe durata dimineții este profesoară, iar restul zilei îl petrece ca ciobăniță la ferma familiei.

Maria Piloiu, o tânără de 26 de ani, jonglează cu două lumi aparent diferite, fiind învățătoare dimineața și ciobăniță la oi în restul zilei, alături de fratele ei. Cu două diplome universitare în palmares, una în Litere și alta în Științe Agricole, Maria își împarte cu bucurie timpul între cele două meserii, conștientă că munca este fundamentul vieții sale.

Dimineața o găsești la catedră, împărtășindu-și pasiunea pentru cunoaștere cu cei mici, iar după orele de școală, își pune bocancii și merge alături de fratele ei la fermă, unde se ocupă cu drag de turma de oi a familiei. Pentru Maria, această alternanță între cele două lumi aduce echilibru și împlinire, fiind alimentată de energie la școală și descărcându-se apoi în mijlocul naturii, alături de animalele pe care le iubește atât de mult.

Efortul și devotamentul Mariei nu cunosc ore sau zile, începând devreme dimineața și terminându-se târziu seara. Munca ei la fermă este o continuare firească a tradiției familiale, iar faptul că își petrece majoritatea timpului în mijlocul naturii și al animalelor reprezintă un mod de viață pe care îl prețuiește și îl îmbrățișează cu modestie și pasiune.

Fratele Mariei, Călin, împărtășește aceeași viziune și determinare în ceea ce privește gestionarea fermei familiale. Chiar dacă a urmat aceeași cale academică ca și sora sa, Călin alege să fie activ la fermă zi de zi, muncind neîncetat pentru a asigura bunăstarea turmei de oi și pentru a moderniza exploatația agricolă a familiei. Adaptarea la tehnologie și utilizarea fondurilor europene pentru achiziționarea de utilaje necesare reprezintă doar câteva din eforturile lor de a îmbina tradiția cu inovația și de a construi un viitor solid pe temelii sănătoase.

Pentru Maria și Călin, viața la țară înseamnă mult mai mult decât o simplă existență. Aici, între câmpurile întinse și dealurile mănoase, ei găsesc pacea și libertatea pe care nu le-ar putea găsi nicăieri altundeva. Chiar dacă munca lor este grea și impune sacrificii, ei se simt în armonie cu mediul înconjurător și nu își pot imagina o altă viață decât cea pe care o trăiesc.

Leave a Comment