Laura Cosoi, PRIMELE AFIRMAȚII despre al patrulea copil: “Este o decizie conștientă…”

Laura Cosoi a dezvăluit publicului că își dorește să aducă pe lume al patrulea copil, dorindu-și cu ardoare ca acesta să fie un băiețel, după ce deja a fost binecuvântată cu trei fetițe adorabile. Actrița și-a exprimat deschis această dorință și a împărtășit cu sinceritate opinia soțului și a celor trei fiice cu privire la extinderea familiei.

„Nu pot să spun că nu m-aș bucura. Dacă destinul nostru ne rezervă un nou membru în familie, îl primim cu dragoste și sperăm că va fi sănătos. Cosmin este ferm hotărât. El cu siguranță își dorește. Rita spunea că vrea, dar un frățior, își dorește un frățior. Probabil că este obosită de atâtea surioare”, a dezvăluit Laura Cosoi pentru WowBiz.

Laura Cosoi se declară o mamă extrem de fericită și împlinită, chiar dacă recunoaște că viața de părinte vine la pachet cu provocări. Ea afirmă că este o mamă afectuoasă, dar totodată fermă, știind să stabilească limitele în relația cu copiii ei. Actrița recunoaște că viața alături de cele trei fiice este plină de aventuri și bucurii, iar legătura lor este una deosebit de puternică.

„Ador fiecare moment al vieții de mamă. Chiar dacă uneori sunt provocări, există și satisfacții imense. Fetele mele sunt extrem de iubitoare și tandre. Faptul că mereu aud „mama, mama” este ceva ce ador. Suntem o familie foarte unită, facem totul împreună și este o alegere pe care o facem conștient. Eu și Cosmin ne asigurăm că stabilim reguli clare, iar când spunem NU, înseamnă NU, nu se discută. Cu siguranță, uneori aș putea fi mai indulgentă, dar este un aspect pe care încerc să-l gestionăm. Este posibil să nu gestionez întotdeauna situațiile așa cum mi-aș dori, mai ales când sunt obosită și nu am dormit suficient. Totuși, sunt chestiuni pe care le pot face față, chiar dacă nu mereu în modul dorit”, a mărturisit Laura Cosoi.

Leave a Comment

Cât de mare este suma lunară pe care Larisa Iordache o primește de la guvernul român? Fosta gimnastă beneficiază de o pensie viageră considerabilă

Larisa Iordache, o figură emblematică a gimnasticii românești, laureată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, este recunoscută și recompensată pentru performanțele sale excepționale printr-o rentă viageră acordată de statul român. Dar cât de generoasă este această recompensă lunară?

Cu un palmares impresionant care include 12 medalii de aur la Campionatele Mondiale și 7 titluri de campioană europeană, Larisa Iordache primește lunar o rentă viageră de la statul român, în valoare de 13.973 de lei.

Însă, această sumă reprezintă doar o mică parte din recunoașterea pe care o primește Larisa pentru dedicarea și performanțele sale în lumea gimnasticii. Ea este acum antrenoare la CS Dinamo, îndrumând și inspirând noi generații de talente.

Chiar și după retragerea sa din competițiile profesioniste, Larisa Iordache rămâne un model de profesionalism și determinare. Chiar și atunci când s-a confruntat cu accidentări și operații repetate, a continuat să fie o prezență remarcabilă în lumea sportului.

În afara activităților sale în gimnastică, Larisa Iordache și-a extins orizonturile, acceptând provocări în lumea televiziunii. Ea formează un cuplu dinamic alături de Diana Bulimar în competiția America Express, unde se lansează într-o aventură epică pe Drumul Aurului, traversând Mexic, Guatemala și Columbia alături de alte vedete. Cu un spirit competitiv și un entuziasm contagios, Larisa și Diana promit să ofere momente de neuitat în cadrul acestei competiții televizate.

Indiferent de domeniul în care se implică, Larisa Iordache rămâne un simbol al perseverenței și al excelenței, inspirând și încurajând pe toți cei din jurul său să urmărească cu pasiune și determinare propriile vise și aspirații.

Leave a Comment