După patru ani de căsnicie, Simona Gherghe și soțul ei au făcut un anunț de ultimă oră…

Astăzi este o zi de sărbătoare în casa Simonei Gherghe și a soțului ei, Răzvan Săndulescu! Cei doi marchează un moment special în viața lor, aniversând patru ani de la cununia civilă, când au rostit acel “DA” sincer și profund în fața ofițerului de stare civilă de la primăria Sectorului 3 din Capitală. Cu ocazia acestei aniversări deosebite, Simona, mereu deschisă și apropiată de fanii săi, a făcut o surpriză emoționantă, împărtășindu-le o amintire prețioasă din acea zi unică.

Imaginea postată de Simona pe InstaStory ne arată momentul solemn al cununiei civile, în care ea strălucește într-o rochiță de un roz pudrat fermecător, completată cu un buchet viu colorat de flori, subliniindu-i grația și frumusețea, ca o adevărată prințesă. Răzvan, la rândul său, este impecabil îmbrăcat într-un costum bleumarin, emanând eleganță și rafinament.

“Au trecut patru ani!”, a scris Simona Gherghe lângă imaginea memorabilă, exprimând astfel emoțiile și recunoștința pentru această zi deosebită. Această postare nu doar îi amintește lor de momentul magic al căsătoriei, ci îi împărtășește și fanilor lor o parte din acea fericire.

În plus, recent, viața profesională a Simonei a marcat un alt moment important: aniversarea a 19 ani de la debutul său în televiziune. Această dovadă de longevitate și succes în industrie nu a fost trecută cu vederea, iar Simona a transmis un mesaj emoționant de mulțumire către toți cei care au fost alături de ea în această călătorie minunată. Este un moment de reflecție și recunoaștere a parcursului său, cu mulțumiri către admiratori pentru sprijinul lor necondiționat.

Leave a Comment

Zodia care va experimenta un miracol Divin în luna mai. Va plânge de bucurie și se va simți ca în al nouălea cer.

În luna mai, când natura se desfășoară în toată splendoarea ei și atmosfera vibrează de magie, destinul aduce uneori surprize neașteptate. În mijlocul acestei atmosfere fermecate se desfășoară povestea unei zodii care va fi binecuvântată de un eveniment miraculos.

Acest miracol divin va lumina calea unui nativ al zodiei Pești în luna mai, transformând-o într-o perioadă de excepțională emoție și bucurie. Pentru acest semn zodiacal, luna va fi mai mult decât o simplă tranzitare a timpului; va fi un dar neprețuit, o oază de lumină în mijlocul căreia se vor împleti speranța și fericirea.

Într-o zi aparent obișnuită, când soarele își îmbrățișează pământul cu razele sale calde și natura înflorește în toată splendoarea sa, acest nativ va fi cuprins de o emoție adâncă. Fie că este vorba de o realizare personală sau de o conexiune specială cu ceva sau cineva din jurul său, miracolul va veni ca un răspuns la toate aspirațiile și rugăciunile sale.

În momentul acesta de grație divină, lacrimile de fericire vor curge, purificând sufletul și inima zodiei Pești. Aceste lacrimi nu vor fi de tristețe sau durere, ci de recunoștință și extaz, reflectând întreaga frumusețe a acestui moment sacru.

În această stare de împlinire, zodia Pești va găsi puterea și încrederea de a-și urma visurile cu determinare și curaj. În lumina acestui miracol, va simți că poate zbura spre noi orizonturi, având certitudinea că universul este mereu de partea ei.

Ceea ce face acest miracol divin și mai special este că nu este doar o experiență individuală; el va lumina și viețile celor din jur. Prin bucuria și speranța pe care le va răspândi, acest eveniment va inspira și va aduce magie în inimile celor care vor avea privilegiul să îl împărtășească.

Astfel, sub cerul senin și sub binecuvântarea stelelor, zodia Pești va străluci mai intens ca niciodată, dând naștere unei povești de miracol și fericire divină în luna mai.

Leave a Comment