Câștigătorul Survivor 2024 a fost dezvăluit. O vedetă eliminată a dezvăluit inadvertent în direct câștigătorul. Marele învingător care primește premiul..

Andreea Tonciu, personalitatea populară din televiziune, a dezvăluit recent o parte mai profundă și mai puțin cunoscută a sinelui său într-un interviu exclusiv acordat Spectacola.ro. Într-o serie de dezvăluiri inedite, Tonciu a împărtășit o perspectivă sinceră și autentică asupra vieții sale, subliniind că, în ciuda aparențelor, puțini oameni cunosc cu adevărat cine este ea în profunzime și ce caracter are.

Cu toate că este o figură publică, Andreea Tonciu susține că există multe aspecte ale personalității sale care rămân necunoscute publicului larg. “Eu sunt o persoană obișnuită, sinceră și generoasă”, a mărturisit ea, adăugând că în lumea mediatică există adesea persoane care pot distorsiona realitatea și pot crea o imagine greșită despre cine este cu adevărat.

Tonciu a dezvăluit că în timpul liber preferă să se bucure de momentele relaxante fără să acorde prea multă atenție aspectului său exterior, renunțând la machiaj sau la coafură. Această abordare relaxată a aspectului său este o contradicție evidentă față de imaginea publică pe care o proiectează în emisiunile TV.

Participarea lui Tonciu la competiția Survivor All Stars a fost o experiență scurtă, dar semnificativă. Chiar dacă a făcut parte din echipa Faimoșilor, Tonciu a mărturisit că a avut câțiva favoriți în competiție și că își dorește ca unul dintre foștii săi adversari să câștige premiul mare. Cu toate acestea, ea a pledat și pentru victoria unei femei, susținându-și pariu pe Ștefania.

“Consider că Razboinicii sunt cei care au nevoie mai mult de bani, față de noi. Este momentul să fie promovați și alți concurenți, noi suntem deja din trecut și este timpul să apară și alții. Așa sunt eu, cu un suflet bun”, a explicat Tonciu în cadrul interviului.

Cu aceste dezvăluiri surprinzătoare, Andreea Tonciu a captat atenția publicului și a reușit să dezvăluie o parte mai puțin cunoscută a personalității sale. Declarațiile sale au stârnit curiozitatea și interesul privitorilor în privința vieții sale private și a modului său de percepție asupra lumii. Tonciu a demonstrat că dincolo de imaginea publică, există întotdeauna un om autentic și complex, cu sentimente și valori profund ancorate în inimă.

Leave a Comment

Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, a fost în SUA și a dezvăluit problemele de sănătate cu care se confruntă “ciocârlia muzicii românești”.

Maria Ciobanu, una dintre cele mai renumite interprete de muzică populară din România, și-a sărbătorit recent ziua de naștere în America, unde locuiește de aproape două decenii. La vârsta de 86 de ani, această artistă iubită de întreaga țară își petrece timpul aproape de familie, retrasă de pe scena muzicală.

Stabilită în Statele Unite de peste 20 de ani, Maria Ciobanu nu a mai revenit în România din 2019 din cauza unor probleme de sănătate care îi interzic zborul cu avionul. Cu toate acestea, artista nu și-a pierdut legătura cu colegii și prietenii din lumea muzicii populare românești.

Recent, Bebe Mihu, soțul celebrei Maria Dragomiroiu, a avut ocazia să o reîntâlnească pe Maria Ciobanu în timpul unui turneu peste Ocean. Cei doi sunt nu doar colegi de breaslă, ci și prieteni apropiați, cu o legătură de suflet care datează de mulți ani.

”Am avut ocazia să o revăd pe Maria Ciobanu recent, atunci când soția mea și cu mine am fost în turneu în America. Ne întâlnim și petrecem timpul împreună, având atât de multe amintiri frumoase din timpul concertelor. Maria Ciobanu este bine sănătoasă pentru vârsta ei. De fapt, a părăsit România din cauza problemelor de sănătate, suferind de o formă de astm, conform informațiilor pe care le-am primit. Clima din California, unde locuiește, îi priște mai bine decât cea din țara noastră”, a declarat Bebe Mihu în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Despre muzica populară, Maria Ciobanu a mărturisit că încă își păstrează vocea și talentul, dar a ales să se retragă de pe scenă după o carieră de zeci de ani. Această decizie a fost motivată de vârsta înaintată și de problemele de sănătate care au apărut în ultimii ani.

Într-un interviu televizat, Maria Ciobanu a făcut și dezvăluiri legate de situația financiară dificilă în care se află, pensionându-se cu un venit considerabil mai mic decât și-ar fi dorit. ”După 40 de ani de muncă, primesc o pensie de doar 1.200 de lei. Cum să trăiesc cu așa puțin? Eu, care am adus atâta bucurie oamenilor cu cântecele mele?”, se întreba ea, dezamăgită de recompensa pentru dedicarea sa în muzica populară.

Viața personală a Mariei Ciobanu a fost și ea una plină de evenimente. Artista a fost căsătorită cu Mircea Cîmpeanu, fost mare sportiv, dar și-a împărtășit pasiunea pentru muzică cu artistul Ion Dolănescu, din care s-a născut fiul lor, Ionuț Dolănescu. Maria Ciobanu are și două fiice din alte relații, care au moștenit talentul său vocal.

Având în vedere vârsta înaintată, Maria Ciobanu s-a pregătit pentru momentul trecerii în neființă și și-a ales deja locul de veci. Mormântul artistei se află la Cimitirul Bellu din București, pe Aleea Artiștilor, într-un loc încărcat de simbolism, nu departe de cavoul lui Ion Dolănescu, cel care a fost o mare iubire din viața sa.

Deși trăiește într-un cartier de lux din SUA și primește lunar un venit de 1.000 de dolari, Maria Ciobanu își dorește să fie înmormântată în România, țara care i-a fost leagănul și care a fost scena unei cariere remarcabile în muzica populară românească.

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec și îmbătrânim și le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele

, să ne aducă în țară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă odihnesc în pământul meu”, a mărturisit Maria Ciobanu.

Maria Ciobanu este un nume legendare în muzica populară românească, având o carieră îndelungată și plină de succese. De la debutul său pe scena Ateneului Român alături de Orchestra „Barbu Lăutaru”, până la înregistrările de discuri și concertele în toată lumea, Maria Ciobanu a rămas în inimile românilor ca o voce autentică și inconfundabilă a folclorului românesc.

Leave a Comment