Laurette este de nerecunoscut! Cum arata la 40 de ani si ce a inceput sa faca pentru bani..

Laurette, fotomodelul celebru din România, a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat o schimbare radicală în cariera sa. Tânăra a decis să se îndepărteze de imaginea sa sexy și să își îndrepte atenția către muzica populară. În curând, Laurette va lansa câteva piese în colaborare cu Dianna Rotaru, o artistă cunoscută de peste Prut. Pe lângă aceasta, Laurette a făcut o dezvăluire uluitoare: își dorește să plece din țară și a pus la vânzare casa sa din Tunari.

Potrivit informațiilor furnizate de revista Unica, Laurette și-a stabilit un nou obiectiv în cariera sa, renunțând la imaginea sexy care a consacrat-o și orientându-se către muzica populară. Această schimbare radicală vine la pachet cu planuri ambițioase pentru viitor. În urma unei discuții cu jurnaliștii, Laurette a declarat că a filmat deja videoclipuri pentru piesele sale muzicale ce urmează să fie lansate în curând și că va colabora cu Dianna Rotaru pentru aceste creații muzicale.

Plecarea din țară și vânzarea casei din Tunari

Deși se implică cu pasiune în proiectul său muzical, Laurette a luat o decizie radicală: să-și vândă casa din Tunari și să plece definitiv din România. Această hotărâre vine pe fondul unor pierderi financiare semnificative suferite în urma investițiilor făcute în salonul său de masaj din Capitală. Vila sa cu patru dormitoare, trei băi, living, bucătărie și o curte frumos amenajată, achiziționată în 2019, a fost listată la un preț de 240.000 de euro. Laurette consideră că este momentul să înceapă o nouă viață în altă parte și să lase în urmă România.

Laurette pare să fi făcut o schimbare radicală în cariera sa, trecând de la fotomodel la artistă muzicală și pregătindu-se pentru o nouă etapă în viața sa, departe de țara natală. Fanii sunt cu siguranță curioși să vadă ce piese va lansa și cum se va desfășura viitorul său în muzica populară.

Leave a Comment

Care este motivul pentru care Zanni a fost exilat în Survivor All Stars? Ce a postat pe internet.

Competiția Survivor All Stars s-a transformat într-un adevărat focar de tensiune și controverse după ce Zanni a pierdut un duel tensionat cu TJ Miles și a fost trimis în exil. Ceilalți concurenți, rămași în competiția din Republica Dominicană, nu au avut habar că fostul câștigător urma să se întoarcă pe traseu, iar reacțiile lor la revenirea sa au generat un val de controverse printre telespectatori.

După eliminarea Anei Porgras din cauza unor probleme medicale și pierderea duelului de către Zanni cu TJ Miles, acesta din urmă a fost trimis direct în exil. Ceilalți concurenți nu erau conștienți de această schimbare și nici de revenirea lui Zanni în competiție, fiind luați prin surprindere. Ștefania Stan și Iancu Sterp, doi dintre participanți, au reacționat în moduri care au stârnit furia telespectatorilor. Ștefania și-a sărutat brățara de războinică, în timp ce Iancu a zâmbit, semn că erau mulțumiți de eliminarea aparentă a lui Zanni. Zannidache nu a putut observa aceste reacții la momentul respectiv, însă a urmărit ulterior imaginile difuzate la televizor, fiind uimit de reacția adversarilor.

Dificultățile Faimoșilor și revenirea pe traseu

Zanni a subliniat că echipa Faimoșilor a întâmpinat dificultăți încă de la început, având un număr limitat de sportivi competenți. Această lipsă de resurse le-a făcut lupta împotriva Războinicilor mult mai dificilă. În același timp, el a clarificat că a fost trimis în exil după pierderea duelului cu TJ Miles, dar și în contextul eliminării Anei Porgras, subliniind că ambele evenimente s-au întâmplat în aceeași ediție. Cu toate acestea, revenirea lui Zanni pe traseu a fost o surpriză majoră, aducând un nou val de emoție în rândul telespectatorilor. Aceștia au reacționat vehement la atitudinea lui Ștefania și Iancu, considerându-le lipsite de sportivitate.

“Unii n-au ajuns la duel deloc pentru că nu au fost votați tot sezonul. Nimeni nu menționează diferența de la începutul sezonului în ianuarie. Stanciu Cosmin, Ștefan Ciuculescu, Chitoșcă Sebastian… dacă-mi aduceai și mie 2-3 sportivi… ne băgam noi la somn și mergeau războinicii la duel. Să joci dintr-o echipă din start mult mai slabă. Să-ți plece atâția oameni acasă din motive medicale. Să fie războinicii numeric și să câștige 80% din recompense. Să-l trimită pe Ciobanu la războinici imediat după duel, fără nicio consecință (exil și încă un duel). Toate acestea enumerate, Faimoșii luptă FOREVER orice ar fi.”, a fost mesajul lui Zanni, distribuit pe mediul online.

Leave a Comment