Andreea Marin, implicată într-o relație cu soțul unei celebre cântărețe din România…

Puțini mai rețin că soțul Deliei, Răzvan Muntean, a avut o relație cu nimeni alta decât fosta “Zână a Surprizelor”, Andreea Marin, acum aproape 17 ani.

Întâlnirea lor a avut loc la Cerbul de Aur, în 2004, iar povestea lor a devenit subiect de discuție în presă pentru o perioadă. Cu toate că legătura lor a fost serioasă, s-au despărțit ulterior.

Delia Matache, una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc, formează împreună cu soțul ei, Răzvan Muntean, o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de zece ani. În 2012, Delia, în vârstă de 38 de ani, și Răzvan Muntean, în vârstă de 43 de ani, au decis să își unească destinele în cadrul unei căsătorii. Recent, Delia a dezvăluit pentru Antena Stars ce părere are despre fosta relație a soțului ei cu Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani.

Înainte ca Delia și Răzvan să se întâlnească, în 2004, managerul avea o relație cu prezentatoarea TV Andreea Marin. Cei doi s-au cunoscut la Cerbul de Aur din acel an, când Răzvan Munteanu avea 27 de ani, iar Andreea Marin, 30. Chiar dacă relația lor nu a durat mult, Delia a recunoscut că este conștientă de trecutul soțului ei.

Cu toate acestea, faptul că soțul său a avut o relație anterioară cu Andreea Marin nu o deranjează pe Delia. Ea a subliniat că știe despre fostele relații ale lui Răzvan, iar singura relație serioasă despre care este conștientă este cea cu Andreea Marin.

Într-un interviu acordat pentru revista VIVA!, Delia a vorbit despre perioada de izolare petrecută alături de soțul ei în vara anului trecut. Cei doi au reușit să petreacă timp de calitate împreună, recuperând momentele pierdute. În plus, mama Deliei are o părere foarte bună despre Răzvan, considerându-l un dar de la Dumnezeu și apreciindu-i calitățile de soț și de ginere.

Leave a Comment

Al Bano și Romina Power sunt în culmea fericirii! Anunțul făcut despre fiica lor

Al Bano și Romina Power sunt renumiți în întreaga lume pentru muzica lor, dar și pentru povestea lor de dragoste, iar acum au experimentat o altă bucurie în familie: au devenit din nou bunici! Vestea a fost dată de Al Bano într-o emisiune TV, unde a împărtășit cu publicul său fericirea de a avea o nouă nepoată, Rio Ines. Fiica lor, Cristel Carrisi, în vârstă de 35 de ani, este mama fericită a celei de-a treia fetițe.

Cristel și soțul ei, David Luksic, formează un cuplu încântător încă din 2012, iar în 2016 au hotărât să-și unească destinele în cadrul unei căsătorii romantice în Salento. Cei doi mai au deja două fiice adorabile: Kay Turone, numită în onoarea bunicii lui Cristel, și Cassia Ylenia, în memoria surorii sale dispărute.

Însă tristețea și îngrijorarea au pătruns și în această familie celebră în urmă cu 26 de ani, când Ylenia Carrisi, fiica lor, a dispărut brusc în timpul studiilor sale din Statele Unite ale Americii. Ultima dată a fost văzută în New Orleans, pe data de 6 ianuarie 1994.

Anchetele autorităților din SUA au dus la descoperirea unui posibil indiciu tragic: o femeie neidentificată, victimă a unui accident rutier în Florida acum 26 de ani, ar putea fi fiica lor dispărută. Carabinierii italieni i-au cerut lui Al Bano să furnizeze o probă de salivă pentru a compara ADN-ul său cu cel al victimei.

Potrivit informațiilor, victima este o femeie de aproximativ 22 de ani – vârsta pe care Ylenia o avea când a dispărut – ale cărei rămășițe au fost găsite într-o benzinărie din Holt, Florida, în septembrie 1994. Se crede că aceasta ar fi fost ucisă de către Keith Hunter Jesperson, un criminal în serie cunoscut sub numele de Happy Face Killer, care a fost condamnat la închisoare pe viață pentru opt crime însoțite de viol. Jesperson a recunoscut în total 160 de omoruri, deși au putut fi dovedite doar opt dintre ele.

Leave a Comment