Nepoata părintelui Arsenie Boca, Zoe, mărturisiri uimitoare despre duhovnic. Mesajul pe care l-a primit în vis…

Zoe Daian, nepoata renumitului Arsenie Boca, împărtășește întâmplări inedite și amintiri emoționante despre celebrul duhovnic. La vârsta de 90 de ani, Zoe vorbește cu o nostalgie adâncă despre zilele petrecute alături de unchiul său, evidențiind latura sa neobișnuit de sensibilă și intuitivă pentru acele vremuri.

Deși a trecut o viață, Zoe rememorează cu lacrimi în ochi copilăria petrecută în grija lui Arsenie Boca. În Casa Mea Eden, un cămin de bătrâni din Bihor, ea aduce lumină în sufletele celor care o vizitează, împărtășind întâmplări despre unchiul modest și introspectiv. Arsenie avea o predilecție pentru rugăciune, lectură și pictură de icoane, iar darul său de a simți premoniții rămâne în amintirea nepoatei.

Vizionar și atent la nevoile celorlalți, Arsenie Boca părea să vadă dincolo de cuvinte. Într-o întâlnire cu Zoe, el a mustrat-o tandru pe mama ei pentru gândurile ei tăinuite, demonstrându-și înțelepciunea și conexiunea cu divinul.

Deși ultima lor întâlnire datează din anii ’80, când Zoe a decis să se oprească din a-l căuta din dorința de a-l proteja de pericolul reprezentat de Securitate, amintirea unchiului ei rămâne vie. Localitatea Șoimi, unde Zoe locuiește acum, a devenit un loc de pelerinaj, iar Zoe continuă să împărtășească povestea și moștenirea lui Arsenie Boca.

Pe lângă amintiri, Zoe a trecut și prin momente dificile. Un atac cerebral și o luptă cu COVID-19 au pus-o la încercare, dar credința în vegherea unchiului ei a adus-o înapoi din pragul morții.

Cu toate acestea, dorința sa de a fi înmormântată lângă Arsenie Boca a fost refuzată, iar acest lucru a reprezentat o dezamăgire pentru ea. Cu toate acestea, puterea și influența unchiului ei rămân constante în viața ei, ajutând-o să treacă prin momente dificile și să își ghideze fiica în viață.

Leave a Comment

Ghicești cine este tânărul chipeș din imagine? Toți românii îl adoră, inclusiv copiii.

Ați recunoscut tânărul chipeș din imagine? Este nimeni altul decât Virgil Ianțu, una dintre cele mai cunoscute și iubite figuri din televiziunea românească! Deși poate părea surprinzător, numele său real este Virgil Gătăianțu, născut în Timișoara în 1971.

După absolvirea liceului, Virgil a luat drumul către București, unde a studiat la Universitatea Națională de Muzică și a devenit membru al celebrului Cor Madrigal.

Trecând de la muzică la media, Virgil a debutat pe micile ecrane în anii ’90 și a devenit cunoscut pentru prezentarea emisiunii “Vrei să fii milionar?”, adaptarea românească a celebrei emisiuni TV.

Cu un succes continuu în televiziune, Virgil a prezentat o serie de emisiuni populare, inclusiv “Copii spun lucruri trăznite”, și a devenit unul dintre cei mai apreciați realizatori TV din România.

În viața personală, este tatăl unei fiice, Jasmine, din relația sa de 15 ani cu Roxana Alexandru. Astăzi, la vârsta de 53 de ani, Virgil Ianțu se bucură de o carieră de succes în televiziune și de o viață personală împlinită.

Tânărul chipeș din imagine, azi vedeta TVR După ce a trecut pe la Kanal D și Prima TV, Virgil Ianțu se află în ograda TVR, loc în care prezintă un alt show de televiziune, „Câștigă România, un concurs de cunoștințe generale, dar are și o nouă variantă a celebrei emisiuni „Copii spun lucruri trăsnite”.

Nu cu mult timp în urmă, referitor la „The Feefties”, trupa cu care cânta și la relația actuală cu Ștefan Bănică Jr., Virgil ianțu declara că: „A fost o etapă. Nu ne-am luat de la nimic. Au fost niște declarații în presă, și a lui, și a mea. Au fost niște orgolii din partea amândurora. Bine că a trecut. Ne-am întâlnit, am stat de vorbă. (Cine greșise?) Probabil că amândoi și nu a mai contat.

Era o prostie să stăm ca fraierii supărați”, a declarat Virgil Ianțu, în podcastul „Vorba lu’ Jorge”. Astăzi, cu o carieră în televeziune de 24 de ani, și unul din cei mai apreciați realizatori TV, Virgil Ianțu este un om împlinit, profesional, dar și în privat, având o fiică, pe Jasmine din relația de 15 ani cu Roxana Alexandru, și care astăzi are 16 ani.

Leave a Comment