Theo Rose, anunță cu lacrimi în ochi! “S-a terminat!”. Ce i-a transmis artista iubitului ei, Anghel Damian..

Theo Rose este o prezență luminoasă în panorama artistică românească, fiind unanim recunoscută drept una dintre cele mai talentate și promițătoare artiste ale țării. Fanii ei constituie o comunitate solidă, devotată și pasionată de fiecare aspect al carierei sale. Recent, artista a stârnit o mare agitație pe platformele de socializare, fiind surprinsă într-o stare emoțională profundă, cu lacrimi în ochi. Prin intermediul unei postări recente, Theo Rose a deschis o fereastră către momente intime și emoționale din viața sa, demonstrând vulnerabilitatea sa și atașamentul profund față de admiratorii ei.

Este binecunoscut faptul că Theo Rose și-a clădit o bază solidă de fani încă de la debutul său în industria muzicală. Popularitatea ei a crescut neîncetat de atunci, iar artista a reușit să cucerească inimile românilor nu doar prin talentul său muzical, ci și prin implicarea sa în lumea filmului. Prezența activă a artistei pe internet servește drept canal principal de comunicare cu fanii, oferindu-le o fereastră către experiențele și trăirile sale, indiferent dacă acestea sunt pozitive sau mai puțin plăcute.

Theo Rose și legătura ei cu Anghel Damian

Într-un mesaj recent adresat publicului său, Theo Rose a făcut aluzie la încheierea unui proiect în care a debutat ca actriță la Pro TV, exprimând în același timp admirația sa pentru partenerul său de viață, Anghel Damian. Într-o notă de fericire și mândrie, artista și-a exprimat public afecțiunea și recunoștința față de el. „Te iubesc @angheldamian. Ești formidabil”, a subliniat cu drag Theo Rose în postarea sa pe rețelele de socializare.

Theo Rose continuă să impresioneze atât fanii, cât și criticii, prin talentul său și implicarea sa într-o varietate de proiecte. Prin sinceritatea și vulnerabilitatea pe care le arată în interacțiunea cu publicul, artista reușește să câștige și mai multă apreciere și respect din partea celor care o urmăresc. Pe măsură ce cariera ei continuă să evolueze, Theo Rose rămâne un model de inspirație pentru mulți, iar legătura ei autentică cu fanii săi rămâne una dintre cele mai puternice și emoționante caracteristici ale personalității sale artistice.

Leave a Comment

Catinca Roman dezvăluie ce moștenire i-a lăsat mama sa, Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai mult.

În ciuda trecerii timpului de la tragicul eveniment al pierderii mamei sale, Catinca Roman continuă să își exprime sentimentele de tristețe și de resemnare în egală măsură. Chiar și acum, vedeta recunoaște că îi este dor de prezența maternă, dar în același timp găsește alinare în gândul că aceasta a fost eliberată din suferința și chinurile care au marcat ultimele clipe din existența sa.

Catinca Roman își dezvăluie emoțiile și gândurile legate de moștenirea lăsată de mama sa, Mioara Roman. Recent, vedeta a făcut lumină asupra modului în care mama sa a lăsat în urma sa o bogată moștenire spirituală. Această experiență profundă a determinat-o pe Catinca să își reevalueze perspectivele asupra vieții și să se reconecteze la valorile esențiale, mai ales în ceea ce privește echilibrul dintre bunurile materiale și cele spirituale.

„Chiar dacă îmi este dor de ea, mă simt în pace și cred că, într-un fel sau altul, ea a lăsat o amprentă în noi, în celelalte fete din familie. Această conștientizare m-a motivat să îmi îndrept atenția către realitatea din jurul meu. Uneori, noi, cei din lumea showbiz-ului, avem tendința de a ne izola în propriul nostru univers și de a nu observa în mod corespunzător ceea ce se petrece în jurul nostru. Îmi dau seama de asta de ceva vreme. Am avut șansa să întâlnesc oameni pe care altfel nu i-aș fi cunoscut și care mi-au lăsat o impresie profundă”, a mărturisit Catinca Roman într-un interviu acordat podcast-ului „Ce mai spun vedetele”.

Despre relația cu sora sa, Catinca a ales să nu ofere prea multe detalii, considerând subiectul unul sensibil. Totuși, a subliniat că moștenirea lăsată de mama sa nu a constat în bunuri materiale, ci mai degrabă în experiențele și lecțiile spirituale pe care aceasta le-a împărtășit.

„Nu doresc să abordăm subiectul astăzi (n.r. – referitor la relația cu Oana Roman), dar pot să spun că nu s-a schimbat dramatic față de cum era anterior. Mama mi-a lăsat o moștenire genetică, atât pozitivă, cât și negativă. Partea bună constă în aspectele intelectuale și fizice, iar partea mai puțin bună se referă la predispoziția către anumite afecțiuni genetice, dar acesta este un aspect firesc al vieții. În ceea ce privește aspectele materiale, nu am primit nimic, dar nu consider că acest lucru este esențial. Eu pun preț pe aspectele care nu sunt materiale, deoarece, în final, acestea sunt cele care contează cu adevărat – amintirile și momentele frumoase”, a adăugat Catinca Roman.

În ceea ce privește moștenirea materială, Catinca Roman a dezvăluit că singurul bun pe care l-a primit este un apartament moștenit de la tatăl său. Acest lucru subliniază importanța valorilor spirituale și afective în viața artistei, care își îndreaptă atenția către lucrurile cu adevărat semnificative în drumul său către împlinire și înțelegere interioară.

Leave a Comment