Horoscopul prevestește o săptămână fabuloasă pentru aceste zodii! Se anunță vremuri favorabile cu succes asigurat pentru ei. Planetele se aranjează în linie.

Zodia Berbec (21 martie – 19 aprilie) se bucură în această săptămână de un impuls favorabil în ceea ce privește situația financiară. Investițiile în domeniul de expertiză și explorarea unor noi surse de venit pot aduce consolidare și prosperitate.

Pentru Taur (20 aprilie – 20 mai), este momentul de a se concentra asupra gestionării cheltuielilor și economisirii. Cu toate că pot apărea provocări financiare, acestea pot fi depășite prin planificare prudentă și o abordare echilibrată a finanțelor personale.

Gemenii (21 mai – 20 iunie) se află în fața unor oportunități de extindere a rețelei sociale și profesionale, deschizându-le calea către noi surse de venit. Abilitățile lor de comunicare pot fi cheia către oportunități financiare în această perioadă.

Pentru Rac (21 iunie – 22 iulie), săptămâna aduce promisiuni de creștere a veniturilor din surse neașteptate, precum oferte de muncă sau posibilitatea unei vânzări profitabile a unei proprietăți.

Leul (23 iulie – 22 august) se află într-o perioadă propice pentru promovarea talentelor și abilităților sale, cu potențial de câștiguri financiare suplimentare.

Fecioara (23 august – 22 septembrie) are oportunități de îmbunătățire a situației financiare prin consolidarea relațiilor profesionale și investiții inteligente.

Balanța (23 septembrie – 22 octombrie) este sfătuită să acorde o atenție sporită gestionării financiare și prioritizării cheltuielilor, fiind posibil să se confrunte cu decizii financiare dificile în această perioadă.

Pentru Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie), există oportunitatea de a investi în proiecte cu potențial mare de câștig, beneficiind de sprijinul unei intuiții financiare puternice.

Săgetătorul (22 noiembrie – 21 decembrie) se află într-o perioadă favorabilă pentru diversificarea surselor de venit și explorarea unor noi oportunități de afaceri.

Capricornul (22 decembrie – 19 ianuarie) poate consolida stabilitatea financiară prin planificare meticuloasă și gestionare atentă a cheltuielilor.

Pentru Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie), săptămâna aduce șanse de a valorifica creativitatea și abilitățile în scopuri financiare, cu potențial de recunoaștere a muncii depuse.

Peștii (19 februarie – 20 martie) se află într-o perioadă propice pentru consolidarea situației financiare prin gestionare eficientă a cheltuielilor și investiții prudente.

Astfel, fiecare zodie are propriile sale oportunități și sfaturi specifice pentru a naviga cu succes influențele astrale în domeniul financiar în săptămâna 13-19 mai.

Leave a Comment

Mama Monicăi din Timișoara este devastată de durere după ce fiica ei a decedat. Femeia a primit știrea cea mai îngrozitoare: “Îmi doresc ca și el să fie la trei metri sub pământ, așa cum este fiica mea.”

Monica, o tânără din Timiș, a fost răpusă în urma unui tragic accident rutier, un eveniment deosebit de șocant, generat de iubitul său. Acesta, în vârstă de 19 ani, abia împlinise patru zile de când obținuse permisul de conducere și a pierdut controlul volanului într-o curbă. Din păcate, Monica și-a găsit sfârșitul în urma acelei coliziuni devastatoare. Durerea provocată de pierderea sa este copleșitoare pentru familia și cei apropiați, iar mama ei a primit vestea cumplită luni dimineață, prăbușindu-se într-un abis de suferință și șoc.

Femeia a fost cuprinsă de neîncredere și dezolare, incapabilă să accepte realitatea tragică. Inițial, ea nu a fost informată despre decesul fiicei sale, ci a fost liniștită cu asigurări că aceasta primește îngrijiri medicale în ambulanță. Însă, adevărul dureros a venit în cele din urmă: Monica nu mai era printre cei vii.

Către Antena 3, mama îndurerată a mărturisit că nu cunoaște identitatea băiatului cu care se afla Monica în mașină, exprimându-și într-un mod zguduitor dorința de a-și uni destinul tragic cu al fiicei sale. Prințesa sa, cum o numea, fusese răpită de la viață de acel tânăr imprudent. O suferință de neimaginat îi încearcă sufletul și mintea.

”Nu știu nimic, cu excepția faptului că a fost un accident. Nu mi s-a spus cât de grav a fost accidentul. Nu am fost informată despre deces. Polițiștii mi-au spus la telefon că este în ambulanță, primind îngrijiri medicale. Când am ajuns la locul tragediei, ea era deja decedată. Nici atunci nu am fost informată, dar criminalul mi-a ucis fata. Asta știu și voi spune. Nu știu cine este acel criminal. Nu doresc să ajungă la închisoare. Vreau doar să fie lângă fiica mea. Fetița mea nu mai este, a murit din cauza lui. A distrus-o.”, a spus mama Monicăi, conform informațiilor furnizate de sursa citată.

În acest moment, poliția investighează cazul, iar băiatul care se afla la volanul mașinii a suferit și el răni grave, fiind transportat la spital. După ce își va reveni, va trebui să răspundă pentru acțiunile sale. O anchetă penală a fost deschisă de către autorități, având în vedere gravitatea evenimentului. Mașina în care se aflau cei doi a fost aproape complet distrusă în urma impactului.

Leave a Comment