Cunoașteți-o pe bunica (77 de ani), care radiază de sănătate: „Beau asta și sunt mai sănătoasă decât mulți tineri!”

Problema hipertensiunii arteriale și a nivelului ridicat de zahăr din sânge este o problemă cu care se confruntă o mare parte a populației lumii în prezent.

În plus față de terapiile medicale adecvate în funcție de severitatea stării de sănătate, mulți oameni recurg de ani de zile la metode naturale care pot ajuta la stabilizarea acestor afecțiuni.

Astăzi, vă prezentăm rețeta unei bunici de 77 de ani din Rusia, care, cu ajutorul cepei, își menține sub control nivelul zahărului și al sângelui, afirmând că starea ei de sănătate este mult mai bună decât cea a multor tineri din zilele noastre.

REȚETĂ:
În fiecare dimineață, se pun la fiert mai multe cepe decojite (aproximativ 300 de grame) în 250 de mililitri de apă. Se lasă să fiarbă timp de 8-10 minute.

Lichidul obținut este împărțit în trei părți egale: se consumă câte o porție cu jumătate de oră înainte de micul dejun, prânz și cină.

Tratamentul se aplică timp de 10 zile fără întrerupere, după care se face o pauză de 10 zile, continuând apoi conform acestui ciclu timp de maxim 6 luni.

Acest remediu natural furnizează organismului doza necesară de fier, calciu, zinc, mangan și cobalt.

Datorită faptului că crește sub pământ, ceapa este bogată în uleiuri esențiale naturale, precum și în acid fitic, care a fost dovedit că distruge bacteriile din plămâni.

Apa fiartă de ceapă are un efect benefic în tratarea ulcerelor, ulcerelor gastrice și a afecțiunilor respiratorii, contribuind, de asemenea, la prevenirea infecțiilor bacteriene.

Leave a Comment

Un român în vârstă de 70 de ani a descoperit o adevărată comoară în timp ce săpa pentru canalizare. „Nu-mi venea să cred. Aș fi putut să-mi îmbrac nevasta în bani!”

Grigore Vasile, un respectabil locuitor în vârstă de 70 de ani din pitorescul sat Malaiestii de Jos, situat în inima județului Prahova, a devenit protagonistul unei descoperiri senzaționale ce aduce lumina în taina unei istorii îndepărtate. În timp ce se pregătea să înceapă o simplă lucrare de săpătură pentru extinderea sistemului de canalizare în zona sa de reședință, Grigore nu avea habar că destinul avea să-i pregătească un adevărat cadou arheologic.

Cu o determinare de invidiat, într-o dimineață de vară, Grigore a pornit la treabă, fiind convins că este nevoie să-și contribuie la modernizarea infrastructurii locale. Împreună cu soția sa, Maria, au hotărât locul perfect pentru săparea șanțului, în ciuda unei mici dispute domestice care a precedat această hotărâre. Cu o înțelegere comună, au ales să excaveze în proximitatea casei lor, dorind să evite să transforme întreaga grădină într-un șanț de canalizare.

Cu fiecare lovitură de lopată, pământul părea să ascundă un secret, iar curiozitatea lui Grigore era tot mai stârnită. După câteva ore de muncă asiduă, cu respirația ținută, a izbucnit într-un triumf nespus. Dincolo de straturile de pământ și moloz, zăcea o comoară uitată de timp, martoră a unei epoci îndepărtate: un tezaur ce strălucea în soarele dimineții.

Într-o cutie de lemn veche, Grigore a găsit un adevărat tezaur arheologic, ce a devenit instantaneu subiect de fascinație și dezbatere în comunitatea locală. Monede antice, brățări și lingouri din argint, cu o vechime ce se întinde pe parcursul a peste 1700 de ani, au fost miraculos salvate din uitarea timpului și expuse din nou luminii zilei.

Descoperirea uluitoare a lui Grigore Vasile nu a rămas neobservată de autoritățile competente în domeniul arheologic. Artefactele prețioase au fost transferate în custodia Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova, unde vor fi cercetate, conservate și expuse publicului într-un mod adecvat. În conformitate cu prevederile legale și în recunoașterea excepționalității acestei descoperiri, familia Vasile urmează să primească o recompensă cuvenită, care, potrivit legii, poate ajunge până la 40% din valoarea estimată a obiectelor găsite.

Specialiștii arheologi sunt în extaz în fața acestei descoperiri, evidențiind că tezaurul lui Grigore Vasile reprezintă a treia colecție de obiecte de o asemenea importanță descoperită în județul Prahova. După celebrul coif de la Cotofenesti și misterioasa comoară dacică de la Coada Malului, această nouă revelație arheologică adaugă un capitol fascinant în povestea istoriei locale, punând în lumină bogăția și diversitatea patrimoniului cultural al regiunii.

Leave a Comment