Ea are 30 de ani și este româncă! El este un milionar american de 63 de ani. S-au căsătorit din iubire, spunea blondina româncă, și au un copil împreună. Iată ce anunț au făcut acum.

### Iasmina Hill: O A Doua Binecuvântare pe Drum

Anunțul unei noi apariții în familia lui Bradford Aaron Hill, milionarul care stă în spatele celebrei Statui a Libertății din SUA, a fost primit cu bucurie de către fanii și urmăritorii cuplului celebru. Iasmina Hill, soția sa, se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, aducând astfel o nouă rază de lumină în viața lor deja plină de realizări și aventuri.

#### O Noutate Emoționantă

Cu trei ani și jumătate în urmă, Iasmina Hill, o tânără timișoreancă de 27 de ani la acea vreme, a intrat în lumina reflectoarelor odată cu povestea sa de dragoste cu Bradford Aaron Hill, un om de afaceri cu o reputație de invidiat și cu o avere considerabilă, care includea celebrul simbol al libertății din Statele Unite ale Americii – Statuia Libertății.

Acum, povestea lor se îmbogățește cu o nouă veste minunată. Iasmina și Bradford se pregătesc să aducă pe lume un nou membru al familiei lor. Aceasta nu este prima experiență a cuplului în lumea părinției, ei având deja un fiu, Michael James, în vârstă de doi ani, care le-a adus bucurie și împlinire în viața lor.

#### Surprize și Bucurii Neașteptate

Cu toate că a păstrat discretă informația privind sarcina ei timp de câteva luni, Iasmina Hill a împărtășit recent vestea emoționantă cu admiratorii săi. Prin intermediul unor imagini adorabile cu burtica sa de gravidă, ea a confirmat că familia lor va crește din nou. Acest anunț a fost însoțit de emoții puternice și de recunoștință pentru binecuvântarea pe care o trăiesc.

### O Sarcină Plină de Surprize

Cu un zâmbet radiant, Iasmina a dezvăluit câteva detalii despre experiența sa de așteptare a copilului, împărtășind că această sarcină a fost una plină de surprize și de momente emoționante. Deși a fost o perioadă grea la început, cu grețuri și alte simptome specifice, aceasta se bucură acum de fiecare etapă a acestui drum minunat.

“Este o binecuvântare, doamne ajută! A fost aproape din greșeală, când am zis că gata, o lăsăm bală, m-am apucat de sport și brusc au apărut două linii. El a rămas cu gura căscată când a văzut testul. Este un miracol. Știu sexul, dar nu vreau să-l zic pentru că am o superstiție, dar este exact ce mi-am dorit. M-am gândit și la nume, dar nu vă spun.

A fost o sarcină grea la început, am avut grețuri, dar acum mă cam doare spatele. Este o sarcină mai grea decât prima, dar psihic sunt mai liniștită”, a mărturisit Iasmina, reflectând asupra acestei perioade speciale din viața ei.

#### Așteptări și Emoții

Cu momente pline de emoții și anticipare, Iasmina Hill nu mai are mult până când își va ține copilul în brațe, însă până atunci păstrează secretul sexului și al numelui ales pentru micuțul lor. Fanii și urmăritorii săi așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surprize le va oferi viitorul și cum va evolua povestea acestei familii unice și fascinante.

Leave a Comment

Care este, de fapt, salariul lunar al lui Mihai Sturzu? Este pilot de linie la Wizz Air! Cine ar fi crezut?

### Mihai Sturzu: Drumul De la Scena Muzicală la Cockpit

În urmă cu un deceniu, Mihai Sturzu își încânta fanii din întreaga Românie cu ritmurile captivante ale formației Hi-Q, conducându-i pe toți într-o călătorie muzicală memorabilă. Cu toate acestea, viața sa a cunoscut transformări semnificative de-a lungul anilor, iar astăzi își îndeplinește visul de a zbura în afara scenelor, direct în cockpit-ul unui avion de linie.

#### O Decizie Curajoasă

Puțini ani în urmă, Mihai Sturzu a surprins pe mulți când și-a prezentat demisia din Partidul TSD în fața lui Liviu Dragnea, semnalând o poziție fermă împotriva corupției și a abuzurilor din politică. Această acțiune a subliniat caracterul său hotărât și dorința de a se ridica împotriva injustițiilor.

#### Împlinirea unui Vis

Cu trecerea timpului, Mihai și-a urmat pasiunea pentru zbor și a făcut un pas îndrăzneț spre ceruri. După ce și-a obținut brevetul de pilot de avion de mici dimensiuni acum câțiva ani, și-a continuat studiile și antrenamentele pentru a deveni pilot pe un avion de linie. Această călătorie plină de perseverență și determinare a atins recent un moment de cotitură, când Mihai Sturzu a obținut statutul de pilot cu licență pentru un avion de linie.

#### Succes și Recunoaștere

Profesia de pilot nu numai că îi oferă lui Mihai o carieră plină de satisfacții, dar și un nivel financiar semnificativ. Într-o declarație de avere din 2019, Mihai Sturzu a raportat venituri substanțiale din această nouă carieră, reflectând un venit mediu lunar impresionant.

Într-un interviu recent, el a împărtășit: “Este un program destul de încărcat acum, pentru că este vacanță și lumea zboară mult. Pe scaunul ăsta (de pilot) stau cel mai mult în ultima perioadă. Este o poveste lungă. Eu de mic visam să mă fac pilot. Anul trecut am terminat școala de pilot de linie, iar acum lucrez pentru cea mai mare companie aeriană din țară. Sunt fericit de nu mai pot.”

#### Drumul de la Muzică la Aviație

Transformarea lui Mihai Sturzu de la scenă la cockpit este un exemplu de curaj, perseverență și dedicare. Deși viața sa este acum dedicată zborului și navigării pe ceruri, amintirile sale din perioada Hi-Q rămân o parte importantă a identității sale. Cu toate acestea, Mihai se bucură acum de o nouă etapă plină de satisfacții și realizări în industria aviației, arătând că drumul spre succes poate să ia forme variate și să ducă către locuri neașteptate.

#### Perspective în Industria Aviației

Conform surselor, industria aviației din România oferă oportunități financiare considerabile pentru piloți, cu salarii începând de la nivelul de începători de aproximativ 3000 de euro și ajungând până la peste 6000 de euro pentru comandanți. Aceste cifre subliniază atractivitatea și stabilitatea unei cariere în aviație, oferind perspective promițătoare pentru cei care urmează să îmbrățișeze acest domeniu fascinant.

Leave a Comment