De ce este Neti Sandu singură la 61 de ani? Marele secret al horoscopistei de la Pro TV.

Neti Sandu și-a dedicat întreaga viață carierei sale, plasând viața sentimentală pe un plan secundar, după ce a trăit o decepție profundă în dragoste.

La vârsta de 61 de ani, Neti Sandu se află într-o situație de singurătate, dar se simte în armonie cu această realitate. Timpul său este dedicat în întregime serviciului, gospodăriei și pasiunilor sale. Deși rareori vorbește despre viața sa personală, Neti Sandu a făcut public unul dintre cele mai dificile episoade prin care a trecut.

Vedeta Pro TV a împărtășit că acum mulți ani a experimentat o despărțire traumatică. Bărbatul alături de care a petrecut zece ani i-a părăsit și a plecat fără multe explicații.

„Am avut o relație de zece ani, chiar înainte să încep la Pro TV, dar s-a dus. Nu am spus nimic, pentru că am considerat că fiecare este liber să facă ce dorește. Pentru mine, important era cum mă voi descurca după aceea. A fost o perioadă extrem de dificilă.

Mi-a lăsat o scrisoare în care mi-a spus că nu există ceva mai perfect decât mine.

El a invocat motivul că avea senzația că îi aduc ghinion. Nu exact așa, ci a spus că ne aducem unul altuia ghinion.

El avea nevoie de un vinovat și eu, din această cauză, nu am încercat să lupt deloc. Nu am cerut nicio explicație.

Am petrecut cinci ani în terapie pentru a depăși asta și a regăsi bucuria de a trăi. Am fost complet epuizată din punct de vedere emoțional“, a mărturisit Neti Sandu într-un interviu pentru unica.ro.

Chiar dacă a durat mult timp să treacă peste despărțirea dureroasă, Neti Sandu a reușit să își găsească pacea și să uite totul. Cu toate acestea, vedeta poartă încă un regret profund, și anume că nu a avut copii.

„Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar în tinerețe m-am gândit că va fi dificil să îi am.

Acum, îmi dau seama că ar fi fost o alegere bună să am. Simt lipsa lor, dar pe atunci nu am fost în măsură să îi am, nu că nu aș fi fost capabilă.

Am considerat că nu era momentul potrivit și cred că aș fi greșit foarte mult în educația lor. Abia mai târziu am învățat ce presupune să crești un copil. Eu provin dintr-o perioadă în care lucrurile erau complet diferite față de acum. Atunci, nu aveam acces la resursele de astăzi“, a adăugat Neti Sandu.

Leave a Comment

Un preot a întrerupt înmormântarea unei femei de 73 de ani după ce a observat ce purta aceasta în jurul gâtului! Toți au rămas uluiți când au văzut.

O situație neobișnuită și tulburătoare a avut loc la o înmormântare, unde un preot a observat un detaliu surprinzător la gâtul femeii care urma să fie înmormântată, declanșând un șir de evenimente care au șocat comunitatea locală.

Femeia, în vârstă de 73 de ani, din comuna Pietroșani, județul Argeș, s-a stins din viață, iar slujba de înmormântare era programată să aibă loc în cadrul unei ceremonii tradiționale. Cu toate acestea, în timp ce oficia slujba, preotul a observat ceva neobișnuit: o năframă era legată în jurul gâtului femeii.

Această descoperire l-a îngrijorat pe preot, care a inspectat mai atent și a observat și câteva leziuni pe corpul femeii. Îngrijorat de aceste semne neobișnuite, preotul a decis să întrerupă ceremonia de înmormântare și să solicite intervenția autorităților.

Polițiștii de la secția rurară Domnești au fost chemați la fața locului pentru a investiga situația. Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeș, unde s-a stabilit că femeia s-a spânzurat.

Vestea a fost șocantă pentru apropiați și pentru cei care o cunoscuseră pe femeie. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un astfel de gest extrem.

Se pare că membrii familiei au încercat să ascundă adevărul, prezentând-o pe femeie ca fiind bolnavă, pentru a justifica cauza morții. Astfel, ei au mers la doctorul de familie și au susținut această poveste, iar medicul a eliberat un certificat medical constatator al decesului.

Această situație a fost considerată extrem de gravă de către o sursă apropiată familiei, care a remarcat că recurgerea la minciună, chiar și în cadrul unei înmormântări creștine, este profund regretabilă și arată lipsă de credință.

Pe de altă parte, un alt caz tragic a zguduit comunitatea bisericească din Iași, când preotul Liviu Crauciuc de la Coarnele Caprei a fost găsit spânzurat în urmă cu aproximativ zece zile.

Crauciuc Cabur Imanuel Liviu, preotul paroh din Coarnele Caprei, a luat decizia de a-și încheia viața printr-un gest extrem. Motivele care l-au determinat să recurgă la acest act sunt încă neclare, dar există speculații cu privire la posibile neînțelegeri în cadrul familiei sale.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă nu există dovezi care să sugereze implicarea unei alte persoane în tragedie. Enoriașii au vorbit despre posibile neînțelegeri între preot și soția sa, care au dus chiar la deschiderea unui proces de divorț în urmă cu câteva luni.

Leave a Comment