Un preot a întrerupt înmormântarea unei femei de 73 de ani după ce a observat ce purta aceasta în jurul gâtului! Toți au rămas uluiți când au văzut.

O situație neobișnuită și tulburătoare a avut loc la o înmormântare, unde un preot a observat un detaliu surprinzător la gâtul femeii care urma să fie înmormântată, declanșând un șir de evenimente care au șocat comunitatea locală.

Femeia, în vârstă de 73 de ani, din comuna Pietroșani, județul Argeș, s-a stins din viață, iar slujba de înmormântare era programată să aibă loc în cadrul unei ceremonii tradiționale. Cu toate acestea, în timp ce oficia slujba, preotul a observat ceva neobișnuit: o năframă era legată în jurul gâtului femeii.

Această descoperire l-a îngrijorat pe preot, care a inspectat mai atent și a observat și câteva leziuni pe corpul femeii. Îngrijorat de aceste semne neobișnuite, preotul a decis să întrerupă ceremonia de înmormântare și să solicite intervenția autorităților.

Polițiștii de la secția rurară Domnești au fost chemați la fața locului pentru a investiga situația. Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeș, unde s-a stabilit că femeia s-a spânzurat.

Vestea a fost șocantă pentru apropiați și pentru cei care o cunoscuseră pe femeie. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un astfel de gest extrem.

Se pare că membrii familiei au încercat să ascundă adevărul, prezentând-o pe femeie ca fiind bolnavă, pentru a justifica cauza morții. Astfel, ei au mers la doctorul de familie și au susținut această poveste, iar medicul a eliberat un certificat medical constatator al decesului.

Această situație a fost considerată extrem de gravă de către o sursă apropiată familiei, care a remarcat că recurgerea la minciună, chiar și în cadrul unei înmormântări creștine, este profund regretabilă și arată lipsă de credință.

Pe de altă parte, un alt caz tragic a zguduit comunitatea bisericească din Iași, când preotul Liviu Crauciuc de la Coarnele Caprei a fost găsit spânzurat în urmă cu aproximativ zece zile.

Crauciuc Cabur Imanuel Liviu, preotul paroh din Coarnele Caprei, a luat decizia de a-și încheia viața printr-un gest extrem. Motivele care l-au determinat să recurgă la acest act sunt încă neclare, dar există speculații cu privire la posibile neînțelegeri în cadrul familiei sale.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă nu există dovezi care să sugereze implicarea unei alte persoane în tragedie. Enoriașii au vorbit despre posibile neînțelegeri între preot și soția sa, care au dus chiar la deschiderea unui proces de divorț în urmă cu câteva luni.

Leave a Comment

Ce activități avea Andra Măruță în tinerețe, înainte de a deveni faimoasă? Incredibil!

Recent, un afacerist român a decis să împărtășească câteva detalii interesante despre relația sa cu celebritatea Andra, dezvăluind informații din trecutul artistei și modul în care a contribuit la promovarea ei înainte ca aceasta să devină cunoscută publicului larg.

Sorin Constantinescu, cunoscut pentru afacerile sale de succes, a făcut aceste dezvăluiri în cadrul unei întâlniri informale cu doi vloggeri populari de călătorii, Natalia Ciobanu și Marian Borcea. Conversația a luat o întorsătură interesantă atunci când au ajuns să discute despre Andra, soția celebrului prezentator TV Cătălin Măruță.

Se pare că tatăl Andreei, când aceasta era încă adolescentă, avea deja o viziune clară asupra carierei sale și știa exact cum să o promoveze. În timp ce Andra era încă în etapa incipientă a carierei sale, tatăl ei făcea tot posibilul pentru a-i asigura expunerea și pentru a-i oferi oportunități de a se face cunoscută publicului.

Unul dintre aceste momente semnificative s-a petrecut la sfârșitul anilor ’90, în incinta cazinoului hotelului Hilton din București. Sorin Constantinescu a rememorat acele vremuri, amintindu-și de când Andra avea aproximativ 16 ani și venița cu tatăl său la el, cerând să cânte gratuit pentru public.

„O știu pe Andra înainte de Măruță. Eu când aveam cazinou la Hilton, prin ’99, 2000, Andra avea vreo 16 ani și venea cu taică-su cu trenul de la Cluj, Dej, nu știu de unde, și mă ruga taică-su: «Domne, vreau să cânte fata mea gratis!» Omul foarte deștept, taică-su era impresarul ei. «Vreau să o lăsați să cânte doar așa, să o vadă lumea». Deci omul foarte deștept, foarte ok. Foarte bun impresar, tatăl Andrei, el a ridicat-o foarte mult”, a dezvăluit Sorin Constantinescu într-un vlog postat pe canalul său de YouTube.

Afaceristul Sorin Constantinescu este cunoscut pentru discreția sa, dar și pentru o carieră impresionantă în domeniul jocurilor de noroc. El a fost implicat în diverse afaceri de succes și a ocupat poziții de conducere în diverse organizații și asociații din acest domeniu.

Leave a Comment