Răzvan Simion se retrage din televiziune? „Îmbătrânești și simți că te cuprinde oboseala…”

Emisiunea matinală “Neatza cu Răzvan și Dani” este un adevărat stâlp al televiziunii românești, fiind iubită și apreciată de un public larg de-a lungul anilor. Răzvan Simion și Dani Oțil, cei doi prezentatori carismatici, au devenit adevărate legende ale micului ecran, captivându-i pe telespectatori cu energia lor contagioasă și umorul debordant. Cu toate acestea, viața din spatele camerelor nu este mereu atât de roz pe cât pare în lumina reflectoarelor.

Într-un interviu sincer acordat pentru click.ro, Răzvan Simion a dezvăluit că această meserie este una extrem de solicitantă, care îi cere multă energie și implicare. După 15 ani petrecuți în platoul emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”, resimte acumularea oboselei în toți acești ani. Chiar dacă pentru telespectatori sunt doar patru ore de emisiune în fiecare dimineață, în realitate, pentru Răzvan Simion și Dani Oțil, acestea reprezintă orele de live filmate aproape o săptămână întreagă, iar acest ritm alert nu este deloc ușor de susținut.

“Sunt patru ore pe zi live, cinci zile pe săptămână, echipa “Neatza” este șase din șapte, adică 24 de ore dintr-o săptămână. Îmbătrânești. Sunt totuși 15 ani de “Neatza”, plus trei ani în partea cealaltă, 18 ani, iată, vârsta ei, de când fac doar TV”, a declarat Răzvan Simion în interviu.

Înainte de a ajunge la Antena 1, Răzvan Simion a lucrat și în radio, fiind nevoit să se trezească în fiecare dimineață, ceea ce a lăsat urme asupra sănătății sale. Părul său cărunt și necesitatea refacerii ficatului său sunt doar câteva dintre semnele oboselii acumulate în toți acești ani.

Despre o posibilă retragere din televiziune, Răzvan Simion a dezvăluit că momentan nu are în plan să facă acest pas. El recunoaște că nu prea știe ce ar putea face în afara acestui domeniu și că își dorește să continue să adune amintiri alături de cel mai bun prieten al său, Dani Oțil, și de ceilalți colegi de platou.

În ciuda oboselii acumulate, Răzvan Simion se consideră un om fericit, iar emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani” reprezintă o bucurie și o sursă de satisfacție pentru el. Cu toate provocările și sacrificiile pe care le implică această meserie, rămâne devotat televiziunii și pasiunii sale de a aduce zâmbetul pe buzele telespectatorilor.

În concluzie, emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani” va rămâne o parte importantă în istoria televiziunii românești, iar prezența lui Răzvan Simion și Dani Oțil în casele noastre în fiecare dimineață este un motiv de bucurie pentru mulți telespectatori. Cu toate provocările și sacrificiile pe care le implică această meserie, Răzvan Simion continuă să ofere zâmbete și să își aducă contribuția la industria media din România.

Leave a Comment

Elevii vor beneficia de o nouă bursă! Află detalii despre suma oferită.

În cadrul anului școlar 2024-2025, Ligia Deca a anunțat introducerea unei noi forme de burse școlare, denumită bursa de reziliență, în valoare de 300 de lei. Această inițiativă își propune să motiveze elevii care, deși nu îndeplinesc criteriile pentru alte tipuri de burse, manifestă un interes pentru performanțele școlare. Iată detaliile referitoare la această nouă bursă și criteriile pe care elevii trebuie să le îndeplinească pentru a beneficia de ea.

Motivația din spatele introducerii bursei de reziliență

Observând că nu toți elevii satisfac criteriile pentru bursele de merit, Ligia Deca a decis să implementeze o nouă formă de burse, bursa de reziliență, pentru a încuraja progresul elevilor în ceea ce privește performanțele școlare. Această bursă, cu o valoare lunară de 300 de lei, va fi acordată începând cu anul școlar 2024-2025.

Criteriile pentru acordarea bursei de reziliență

Pentru a fi eligibili pentru bursa de reziliență, elevii trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

1. Obținerea unei medii anuale de cel puțin 7.
2. Afișarea în primele 30% din elevii clasei, clasament realizat pe baza rezultatelor obținute.

Ministrul Educației a subliniat că această bursă va fi acordată și elevilor care se confruntă cu afecțiuni oncologice sau cronice și care sunt școlarizați pentru o perioadă mai mare de 4 săptămâni în cadrul școlilor din spital sau la domiciliu.

Modul de acordare a bursei de reziliență

Pentru elevii de clasa a V-a, media primelor două intervale de învățare din anul școlar în curs va fi luată în considerare pentru acordarea bursei. În cazul elevilor de clasa a IX-a, media obținută la Evaluarea Națională, care determină admiterea la liceu, va fi factorul decisiv pentru acordarea bursei.

Excluderea din eligibilitate

Este important de menționat că elevii care îndeplinesc criteriile pentru bursa de reziliență, dar au înregistrat mai mult de 10 absențe, vor fi excluși din lista de eligibilitate pentru toate categoriile de burse.

Modificări privind bursele de merit

În același context, s-a anunțat că bursa de merit va suferi modificări în anul școlar 2024-2025. Mai exact, media minimă necesară pentru a fi eligibil pentru această bursă a fost crescută. Astfel, elevii vor putea beneficia de bursa de merit, în valoare de 450 de lei, dacă obțin o medie mai mare sau egală cu 9.50. De asemenea, vor fi eligibili și elevii care au obținut premii la olimpiadele școlare, competiții naționale sau internaționale, sau care au obținut medalii de aur la campionatele naționale organizate de federațiile naționale olimpice.

În concluzie, introducerea bursei de reziliență și modificările aduse burselor de merit reprezintă inițiative menite să stimuleze progresul academic al elevilor și să recunoască eforturile și performanțele acestora în cadrul sistemului de învățământ.

Leave a Comment