Pe Codin Maticiuc îl cunoaște toată lumea, dar puțini știu cine este soacra lui. Cu ce se ocupă mama Anei?

Ana Pandeli, soacra lui Codin Maticiuc, este figura centrală care a reconfigurat complet viața celebrului actor și influencer. De la aventuri excentrice și relații controversate, Codin Maticiuc a evoluat într-un familist convins, datorită prezenței marcante a frumoasei brunete care i-a dăruit două fetițe și l-a “adoptat” pe fiul său dintr-o relație anterioară. Transformarea sa a fost ilustrată și de apariția remarcabilă a soacrei sale, Paula Pandeli, proprietara unei mici florării la stația de metrou 1 Mai. Care a fost reacția lui Codin Maticiuc atunci când și-a făcut apariția la locul de muncă al soacrei?

Ana Pandeli – Soacra care a schimbat totul
Cu ocazia zilei de 8 martie, Codin Maticiuc a decis să își surprindă soacra la locul de muncă, o mică florărie situată la stația de metrou 1 Mai. Imaginile surprinse în timpul vizitei au evidențiat o atmosferă caldă și prietenoasă între cei doi, iar gestul lui Codin a fost plin de emoție. Actorul a subliniat public cât de mult își apreciază soacra și a afirmat cu mândrie că se află în compania “cele mai tari soacre din lume”.

Soacra lui Codin, doamna Paula Pandeli, este cunoscută pentru varietatea de flori pe care le oferă clienților săi și pentru atmosfera plăcută din florărie. Cu toate acestea, în ciuda faptului că Codin a vizitat-o la locul de muncă, el a mărturisit că nu îi aduce flori și nici nu cumpără de la ea, pentru că nu îl lasă.

Reacția surprinzătoare a soacrei
După ce Codin Maticiuc a postat un clip pe TikTok în care își prezenta soacra, aceasta a avut o replică amuzantă pentru ginerele său. “Nu e bine, nu e bine așa. Eu te-am chemat aici, să iei de la mine.”, a spus doamna Paula, exprimându-și surprinderea față de faptul că Codin nu a cumpărat flori de la ea. Actorul a răspuns cu umor, afirmând că nu ia flori de la soacra sa pentru că aceasta nu îi permite să plătească.

Concluzii
Relația dintre Codin Maticiuc și soacra sa, Ana Pandeli, este una specială, marcată de umor și afecțiune reciprocă. Chiar dacă Codin nu obișnuiește să cumpere flori de la soacra sa, gestul său de a o vizita la locul de muncă a demonstrat aprecierea și respectul pe care le are pentru aceasta. Doamna Paula Pandeli reprezintă un element important în viața actorului și influencerului, contribuind la transformarea sa într-un familist convins.

Leave a Comment

Probleme GRAVE pentru Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu, după ce au semnat cu Pro TV!

Antena Group și-a extins confruntarea legală și către Pro TV, într-un efort de a-și consolida poziția în lupta juridică împotriva celor trei chefi celebri care au părăsit echipa „Chefi la Cuțite” pentru a se alătura Pro TV-ului.

Recent, Antena Group a demarat acțiuni legale la Tribunalul București împotriva chefilor Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar și împotriva Pro TV-ului, conform informațiilor obținute de Paginademedia.ro de pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Prin aceste acțiuni, grupul media solicită emiterea unei „ordonanțe președințiale”, o măsură juridică rapidă menită să blocheze temporar o anumită situație. Deși detaliile exacte nu sunt disponibile, este evident că Antena își dorește suspendarea temporară a colaborării dintre cei doi chefi și Pro TV până la soluționarea altor procese aflate pe rol.

În ceea ce privește ordonanța președințială legată de Cătălin Scărlătescu și Pro TV, instanța a stabilit un prim termen de judecată pentru data de 18 iunie. Pentru Florin Dumitrescu, instanța a decis transferarea cazului de la secția a VI-a la secția a III-a, specializată pe proprietate intelectuală.

Această mișcare legală face parte dintr-un tablou complex al conflictului dintre Antena Group și cei trei chefi care au revenit la Pro TV după o lungă colaborare cu Antena 1. Despărțirea lor tensionată de Antena a fost urmată de inițierea unor numeroase procese de ambele părți. În timp ce Antena Group a acuzat chefilor nerespectarea contractului, aceștia din urmă au revendicat neplata remunerațiilor pentru ultimul sezon filmat.

Pe lângă războiul juridic, s-a desfășurat și un război al declarațiilor. Deși prin contract erau restricționați să facă declarații publice despre fostul angajator, chefilor Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu le-a fost frică să își exprime punctele de vedere în această dispută.

Leave a Comment