Nuntă importantă în lumea showbiz-ului românesc! Cele două vedete au hotărât să își unească destinele anul acesta…

Anul acesta marchează un moment cu totul special în viața celebrului artist Pepe. Este momentul în care el și partenera sa de viață, Yasmine Ody, își vor începe oficial călătoria într-un nou capitol, prin sărbătorirea căsătoriei lor religioase. Pregătirile pentru acest eveniment deosebit au fost demarate și se desfășoară într-un ritm alert, întrucât fiecare detaliu este pus la punct cu grijă și atenție.

Pepe și Yasmine Ody au trecut deja prin ceremonia civilă acum doi ani, marcând astfel începutul oficial al parteneriatului lor. Cei doi împărtășesc o poveste de dragoste care pare desprinsă din paginile celor mai romantice filme, demonstrând că uneori, chiar destinul aduce împreună sufletele care se iubesc cu adevărat.

Puțini sunt cei care știu că Pepe și Yasmine s-au întâlnit acum peste 20 de ani. În acele vremuri, Yasmine era doar o adolescentă. O poză făcută atunci cu Pepe, care deja era un artist faimos, a fost redescoperită și prezentată fanilor lor cu aproape un an în urmă. Astfel, destinul a condus la reîntâlnirea lor după mai bine de două decenii, construind împreună o frumoasă familie.

Pepe și Yasmine au o relație profundă și armonioasă, ceea ce i-a determinat să decidă că este momentul să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Astfel, în acest an, cei doi se pregătesc să își sărbătorească căsătoria religioasă, cu doar câteva zile înainte de aniversarea fiului lor, pe data de 7 iunie.

Cu toate că evenimentul este unul important în viața lor, Pepe și Yasmine nu doresc ca nunta lor să fie unul grandios și solemn, unde oamenii ar veni din obligație. Ei își doresc ca toți invitații să se simtă relaxați și să se bucure alături de ei într-o atmosferă plină de bucurie și căldură, ca la o petrecere între prieteni și familie.

“Suntem în plin proces de pregătire, iar nunta se apropie. (…) Dorim să avem alături oameni care să se bucure cu adevărat. Este vorba despre iubirea noastră și am decis să renunțăm la orice formalitate sau constrângeri”, a mărturisit Pepe, conform informațiilor oferite de avantaje.ro.

Având în vedere că nunta va avea loc în plină vară, Pepe și Yasmine au ales o locație ideală care să se potrivească cu temperaturile ridicate din acea perioadă. Invitații lor vor fi întâmpinați la un restaurant cu o atmosferă relaxantă și o piscină, oferind astfel tuturor oportunitatea de a se bucura de eveniment și de a petrece până în zorii zilei.

“Ne dorim o petrecere restrânsă, departe de ochii presei. Va fi un moment dedicat exclusiv nouă, în care să ne bucurăm de fiecare clipă, fără să fim nevoiți să acordăm interviuri sau să ne expunem în fața publicului. Vreau să trăiesc acea zi în totalitate, așa cum am visat mereu”, a adăugat artistul, exprimându-și dorința de a se bucura de fiecare moment al evenimentului fără nicio altă grijă în minte.

Leave a Comment

Locul din Europa care pare scos din basme. Aici se află cel mai mare parc de flori…

Parcul de flori din Europa, încântătorul colț de poveste, te poartă într-o călătorie fermecată printre culorile și parfumurile cele mai fascinante ale naturii. Este faimos ca fiind cel mai mare parc de flori din Europa și se mândrește cu titlul de al doilea din lume, urmat doar de celebrul „Dubai Miracle Garden”.

În inima Europei, în pitorescul oraș olandez Lisse, la doar 30 de kilometri de Amsterdam, se ascunde Grădina Keukenhof, o adevărată bijuterie florală. Aici, în fiecare an, sunt însămânțate și îngrijite cu grijă nu mai puțin de șapte milioane de lalele, răsfirate de-a lungul încântătoarelor poteci care străbat parcursul grădinii.

Pe o suprafață de 32 de hectare, Grădina Keukenhof se deschide în fața vizitatorilor cu un spectacol de flori din cele mai diverse specii, cu accent pe celebrele lalele. Timpul cel mai potrivit pentru a călători în acest paradis floral este în jurul mijlocului lunii aprilie, când majoritatea plantelor își deschid splendoarea înfloritoare.

Milioanele de fire colorate de lalele încântă privirile într-o explozie de nuanțe, de la roșu și mov, la galben, portocaliu, violet și alb, oferind mii de varietăți provenite din mai multe specii. În plus față de lalele, vizitatorii pot fi fermecați de narcise, brândușe, zambile, crini, orhidee, frezii și multe altele, toate dispuse cu grijă în sere, lângă mici iazuri sau fântâni pitorești.

Grădina Keukenhof, cunoscută și sub numele de „Grădina Europei”, își are rădăcinile în istorie încă din 1857, când a fost concepută ca parte a domeniului castelului Keukenhof. Inițial, acest spațiu verde servea ca grădină pentru cultivarea de fructe și legume pentru contesa Jacqueline de Hainaut, fiind populat și de alte specii de plante precum iasomie, trandafiri, narcise și orhidee.

Însă, adevărata notorietate a Grădinii Keukenhof a început să crească începând cu anul 1949, când diferite soiuri de lalele au fost plantate aici, atrăgând atenția publicului larg și a promotorilor importanți ai cultivatorilor de bulbi și lalele din Olanda.

Pe lângă spectacolul floral, Grădina Keukenhof oferă și alte atracții fascinante, printre care cele patru pavilioane tematice: Willem-Alexander, Oranje Nassau, Koningin Beatrix și Koningin Juliana.

De exemplu, în Pavilionul Oranje Nassau, vizitatorii sunt întâmpinați anual de un mozaic floral impresionant, alcătuit din aranjamente florale care reprezintă obiective turistice celebre din întreaga lume, precum Big Ben sau Podul Londrei, oferind astfel o experiență memorabilă și inedită în cadrul acestei paradisuri florale.

Leave a Comment