Acestea sunt cele 4 zodii care vor scăpa de ghinion în următoarele două săptămâni

Astrologii au anunțat că în următoarele două săptămâni, patru zodii vor fi în centrul atenției astrale, beneficiind de o perioadă plină de noroc și prosperitate. Taurul, Fecioara, Săgetătorul și Vărsătorul sunt nativii care se află sub influența astrală benefică. Ce surprize și schimbări pregătesc astrele pentru aceste semne zodiacale?

Pentru nativii din Taur, constelațiile anunță o perioadă plină de realizări și succes în sfera profesională. Oportunitățile favorabile îi conduc către culmile gloriei, iar munca lor își găsește recompensa într-un flux constant de prosperitate materială. De asemenea, comunicarea este favorizată, deschizându-le uși spre întâlniri cu personalități intrigante și spre dezvoltarea unor pasiuni ascunse.

Pentru cei născuți sub semnul Fecioarei, energia pozitivă a universului îi motivează să se implice activ în proiectele lor. Ideile prind contur, iar planurile lor îi călăuzesc către câștiguri financiare substanțiale. O varietate de surse de venit îi încurajează să investească în confortul propriu, fie că este vorba despre o casă nouă sau despre o vacanță de vis.

Săgetătorul se pregătește pentru schimbări majore în sfera sentimentală, potrivit astrologilor. Pacea și armonia înlocuiesc turbulențele din trecut, iar dragostea plutește în aer. Informații prețioase ies la iveală, iar vești interesante din cercul de prieteni aduc un plus de entuziasm. Situația financiară se stabilizează, iar cheltuielile sunt gestionate cu mai multă înțelepciune.

Vărsătorul va traversa o perioadă de încredere în sine și schimbări favorabile la locul de muncă. Cu o energie magnetică, atrag oameni cu care se pot conecta la nivel profund. Starea lor financiară cunoaște o îmbunătățire semnificativă, iar încrederea în propria persoană crește.

Cu aceste previziuni promițătoare, nativii din Taur, Fecioară, Săgetător și Vărsător sunt pe cale să experimenteze o perioadă plină de oportunități și realizări în următoarele două săptămâni. Astrologii le recomandă să fie deschiși la schimbări și să abordeze cu încredere orice provocare care le apare în cale, profitând din plin de energia pozitivă care îi înconjoară.

Leave a Comment

Ce declară Catinca Roman despre actuala parteneră a lui Petre Roman. Îi adresează acuzații grave atât ei, cât și tatălui său vitreg: „Nu și-a pierdut mințile că s-a îndrăgostit”

La mai bine de o lună de la momentul în care a trebuit să-și conducă mama pe ultimul drum, Catinca Roman, o personalitate cunoscută, a decis să vorbească deschis despre bărbatul care i-a frânt inima, Petre Roman, după ce acesta a părăsit-o după un mariaj ce a durat mai bine de trei decenii. Declarațiile lui Catinca Roman au stârnit un interes deosebit în public, aducând în discuție detalii surprinzătoare despre relația sa cu tatăl său vitreg și despre actuala soție a acestuia.

Dezamăgită de tatăl vitreg
Catinca Roman a dezvăluit că a fost profund dezamăgită de comportamentul lui Petre Roman, mai ales după moartea mamei sale. Deși fostul premier a participat la priveghiul Mioarei Roman, Catinca susține că gestul său a fost lipsit de sinceritate, fiind mai mult o obligație decât o manifestare autentică de compasiune. Ea a subliniat că Petre Roman a stat doar câteva minute și nu a interacționat cu ea deloc. Chiar și acum, după atâția ani de la divorț, Catinca nu poate înțelege de ce tatăl său vitreg a ales să rupă complet comunicarea cu familia sa originală.

“Eu nu mai sunt supărată pe el de mult. Ok, nu ai simțit să vii, nu veni. Dar să vii efectiv și să o faci ca pe o obligație… A făcut-o pentru public. Nu am înțeles niciodată ce l-a deranjat pe el așa de tare încât să rupă complet legătura cu noi”, a mărturisit Catinca Roman la Metropola TV.

Ce a spus Catinca Roman despre actuala soție a lui Petre Roman
Catinca Roman a făcut și câteva remarci cu privire la actuala soție a lui Petre Roman, pe care nu o consideră responsabilă pentru comportamentul tatălui său vitreg. Ba mai mult, ea o percepe pe cântăreață ca fiind “tot o victimă”.

“Nu are legătură cu actuala soție. Nu o învinovățesc pe ea. Actuala soție este și ea o victimă, are și ea o vârstă, este un om educat totuși. Nu o cunosc personal. Mi se pare ceva foarte imatur”, a adăugat Catinca Roman.

“El era cu mult sub mama, ea era mai cunoscută, ea câștiga mai mult ca el”
Catinca Roman crede că în spatele divorțului ar fi fost, de fapt, numeroase frustrări acumulate în timp, mai ales întrucât, pentru o bună perioadă, mama ei era mai cunoscută decât politicianul și câștiga chiar mai mult.

“Eu cred că el a adunat niște frustrări. El și-a pregătit plecarea din timp, nu pleci fără să fii sigur de niște lucruri, a fost pregătit și financiar. Este un tip extrem de pragmatic, foarte organizat, cu o disciplină de fier”, a mai subliniat Catinca Roman.

Cu toate acestea, Catinca Roman a evidențiat că divorțul nu a fost justificat și că nu poate accepta acțiunile lui Petre Roman. Așadar, relația complexă dintre Catinca Roman și tatăl său vitreg rămâne un mister, chiar și după declarațiile făcute în spațiul public.

Leave a Comment