Cornelia a făcut ANUNȚUL după 27 de ani de căsnicie cu Lupu Rednic! „E adevărat.”

Cornelia și Lupu Rednic sunt căsătoriți de 27 de ani! Chiar îndrăgita interpretă de muzică populară a povestit despre frumoasa lor relație de căsnicie, dar și despre motivul pentru care nu au niciun copil.

Relația lor solidă și durabilă este una care a trecut testul timpului. Cornelia a dorit să clarifice curiozitățile celor care o întreabă de ce nu au niciun copil.

Ea a explicat că, de-a lungul anilor, s-au concentrat pe cariera lor în muzică și au fost adesea plecați în turnee, atât în România, cât și în alte țări. Această agendă încărcată i-a făcut să decidă că nu ar putea oferi atenția și îngrijirea necesare unui copil sau mai multor copii.

„Am fost o fată nazdravănă, singura la părinți. S-au înțeles întotdeauna foarte bine. Cu bunicii am crescut până la vârsta de cinci ani. Când eram mică, nu mi-am dorit să fiu cântăreață. Am fost prieteni cam opt luni de zile și apoi ne-am căsătorit. După ce am terminat clasa a X-a, ne-am căsătorit. Asta a fost destinul omului. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei”, a explicat Cornelia Rednic.

Puțini cunosc un alt aspect delicat din viața cuplului Rednic, și anume că, înainte de a deveni cunoscuți și iubiți pentru muzica lor, au avut parte de greutăți financiare. Deși în prezent își permit aproape orice, în trecut au avut parte de zile dificile.

„Noi, când am pornit la drum, am fost niște oameni simpli, chiar săraci. Eu, după clasa a X-a, am renunțat la școală și m-am căsătorit cu Lupu. Apoi mi-am dat seama că nu e bine, m-am întors la școală, mi-am terminat studiile, apoi am făcut și facultatea, toate pe rând”, a dezvăluit Cornelia Rednic într-un interviu mai vechi pentru revista Taifasuri.

Leave a Comment

Vica Blochina s-a pozat cu două femei de la curățenie, iar ce a urmat întrece orice imaginație: Oamenii au început să o insulte! Cu ce i-a enervat…

Vica Blochina a dorit astăzi să își surprindă fanii de pe Facebook, împărtășind o imagine în care apare însoțită de două femei ce se ocupă cu curățenia pe stradă, aducându-le cuvinte frumoase pentru munca lor de a menține strada mereu curată.

Ce a făcut Vica Blochina pe Facebook
De data aceasta, Vica Blochina nu s-a poziționat alături de alte persoane publice, ci s-a fotografiat alături de două femei responsabile cu curățenia pe strada pe care locuiește.

„Bună dimineața! Se muncește la noi pe stradă în forță!! Aceste doamne minunate mă bucură în fiecare zi cu curățenie impecabilă pe strada mea! Vă mulțumesc din suflet!”, a scris Vica Blochina pe pagina sa de socializare.

Cu toate acestea, fanii nu au reacționat în modul scontat la gestul blondinei, generând o serie de comentarii negative.

„Un nou mod de a te baga în seamă! Hai să fim serioși. Pe ea o doare de maturatoare cum mă doare pe mine că nu are Neti căldură!”, „Ar fi fost o poză frumoasă dacă nu vă sprijineați pe doamna din dreapta. Așa că mă duce cu gândul că nu aveți respect…” sau „Ai dat-o, Vica, câtă falsitate… la ce te pretezi pentru reclamă și bani, bineînțeles”, i-au transmis internauții.

Ce legătură are cu Victor Pițurcă
Vica Blochina a devenit cunoscută în România datorită relației pe care a avut-o cu Victor Pițurcă. Cei doi au fost împreună timp de 16 ani, perioadă în care bărbatul era căsătorit. Din această relație a rezultat Edan, fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Deși acum au o relație civilizată pentru binele copilului lor, Vica a mărturisit că, privind retrospectiv, ar fi reconsiderat statutul de amantă.

„Sunt o mamă norocoasă, este un băiat frumos și isteț, sunt foarte mândră de el, îmi pare rău că nu am timp să petrec mai mult timp cu el. Stă mult cu tatăl lui. Îmi spune că tatăl lui este foarte disciplinat, asta înseamnă că toată nebunia care a fost a trecut. Suntem destul de maturi, atât eu, cât și el (n.r. Victor Pițurcă), și am reușit să ne gândim doar la binele copilului. Eu nu sunt implicată în niciun fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil”, a explicat Vica într-un interviu pentru Acces Direct.

De altfel, ghinionul în dragoste pe care l-a experimentat Vica se datorează și relației pe care a avut-o cu un bărbat căsătorit.

„Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aceea sunt și singură, omul își are familia lui, pentru că probabil am greșit fără să vreau”, a mai mărturisit Vica Blochina la începutul acestui an.

Leave a Comment