Nimeni nu o crede pe această româncă superbă când spune care este meseria ei. Culmea! Logodnicul ei o acceptă aşa cum este.

Mălina Elena Ghileschi, o tânără în vârstă de 22 de ani, a fost recent distinsă cu titlul onorific de “Cea mai frumoasă șoferiță din România”, în cadrul unei competiții desfășurate pe rețeaua de socializare Facebook. Această recunoaștere vine ca o confirmare a pasiunii și abilităților sale remarcabile în domeniul șofatului, devenind astfel un exemplu strălucit al femeilor care domină drumurile în industria transporturilor.

Tânăra Ghileschi nu doar că conduce un camion, ci a făcut din această activitate o adevărată vocație. Participarea sa la concurs a fost justificată de experiența sa în manevrarea mașinilor de mare tonaj, un criteriu esențial al competiției.

Parcursul său în lumea șofatului începe odată cu absolvirea școlii de șoferi pentru categoriile C și E, obținând ulterior atestatul pentru transportul de mărfuri. Din ianuarie 2019, Mălina Elena Ghileschi a intrat în lumea camioanelor grele, devenind șoferiță de TIR. Performanțele sale remarcabile și devotamentul pentru această profesie au fost recunoscute și susținute de comunitatea de pe Facebook, unde a acumulat peste 3.500 de voturi în cadrul concursului organizat de Ilie Matei, cunoscut sub numele de “Omul Șoselelor”, o platformă dedicată șoferilor din România.

“Mă atras mereu de lumea mașinilor și de tot ce înseamnă arta șofatului. Pentru mine, pasiunea pentru vehiculele grele a fost mereu o chemare, iar acum, privind înapoi, îmi dau seama că am reușit să transform această pasiune într-o carieră de succes. Fiecare kilometru parcurs în șaua unui camion mă împlinește și mă motivează să depășesc orice obstacol. Sper că drumurile vor fi mereu prietenoase cu mine și că voi continua să duc mai departe acest spirit profesionist”, a declarat Mălina Elena Ghileschi.

De asemenea, tânăra șoferiță este logodită, partenerul său de viață fiind tot un coleg din breaslă, un alt șofer de TIR. “Lucrez independent pe camion de aproximativ 10 luni și nu-mi pot imagina să fac altceva în viitor. Acest mod de viață, cu toate provocările și satisfacțiile sale, m-a definit și m-a transformat într-un om mai puternic și mai încrezător în propriile mele abilități”, a adăugat ea.

Recunoștința și mesajul de mulțumire al Mălinei Elena Ghileschi către susținătorii săi au fost transmise prin intermediul rețelei de socializare Facebook. “Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul și încurajările pe care le-am primit de-a lungul acestei călătorii. Fie că au fost cuvinte de laudă sau critici constructive, am fost receptivă la fiecare dintre ele. Împreună, suntem o comunitate frumoasă și unită, iar indiferent de provocările pe care le întâmpinăm, suntem determinați să rămânem fideli chemării noastre, aceea de a fi șoferi profesioniști. Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare gând bun și pentru fiecare încurajare! Drumuri bune tuturor!”, a fost mesajul plin de emoție al Mălinei.

Leave a Comment

Veste tristă! Din păcate, este vorba de Andrei Ștefănescu..

Andrei Ștefănescu a trăit experiența devastatoare a COVID-19 cu aproximativ un an în urmă. În ciuda faptului că nu a dezvoltat o formă severă a bolii, el și-a luat bagajele și s-a prezentat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș”, asigurându-se că, în cazul unei evoluții nefavorabile a stării sale de sănătate, va primi îngrijire medicală imediată.

Deși s-a recuperat și a trecut un an de la momentul infectării cu coronavirus, Andrei Ștefănescu continuă să simtă efectele neplăcute. Artistul se confruntă cu mai multe simptome post-COVID care îi afectează semnificativ viața de zi cu zi.

În cadrul unui documentar, Andrei a dezvăluit că suferă de complicații de sănătate ca urmare a infecției. El a menționat că vederea sa a început să se deterioreze, iar oboseala extremă și inexplicabilă îl afectează în continuare.

De asemenea, artistul se plânge că a început să aibă probleme cu memorarea unor detalii minore, afectându-i atât viața personală, cât și cea profesională.

„Rămân cu anumite probleme. De exemplu, am început să-mi pierd vederea, lucru care nu este deloc de neglijat. Mă confrunt cu episoade frecvente de oboseală severă.

În plus, uit multe lucruri, chiar și după câteva luni de la vindecare. A fost o perioadă de teroare pentru mine. Aveam proiecte în televiziune și uitasem numele invitaților. Am întâmpinat dificultăți majore (…)”

Andrei a menționat că este implicat într-un documentar detaliat, unde își împărtășește experiența sa, subliniind gravitatea și complexitatea efectelor pe care COVID-19 le poate avea asupra sănătății și funcționării zilnice.

„Toți cei care au trecut prin boală rămân cu urme. (…) Este evident că, chiar dacă îți cunoști organismul și te-ai menținut activ, simți diferența. Este o declinare aproape imediată.

Este clar că nu mai ești la fel de eficient, din niciun punct de vedere”, a mărturisit Andrei Ștefănescu într-un interviu acordat unui post de televiziune.

Leave a Comment