Până pe 10 iunie, șase zodii vor avea parte de oportunități de nerefuzat, câștiguri financiare și împăcări.

Berbec: În această perioadă, este momentul perfect să acționezi ferm și să transformi în realitate toate planurile și ideile din agendă. Astfel, vei fi deschis către oportunitățile pe care le oferă sectorul financiar și cariera ta. Schimbări benefice pot avea loc și în cadrul locului de muncă.

Ai șansa să primești venituri din mai multe surse, care să îți ofere posibilitatea de a investi în dezvoltarea personală sau în realizarea unui vis pe care îl amâni de multă vreme. În plus, relațiile tale se îmbunătățesc, iar apariția unor împăcări semnificative sau întâlnirea cu persoane noi și interesante este posibilă.

Gemeni: Primele zile ale lunii iunie vin cu transformări radicale, vești încântătoare și momente memorabile pentru tine. Până pe data de 10, ai șansa să întâlnești pe cineva cu care ai o conexiune profundă și cu care împărtășești aceleași aspirații. Este posibil să te implici într-o poveste de dragoste pe care o doreai de mult timp.

Reluarea unei legături din trecut este o altă posibilitate, iar acest lucru se poate întâmpla fără resentimente sau regrete. Pe plan financiar, lucrurile arată promițător, având resurse suficiente pentru a-ți urma o pasiune nouă sau pentru a călători către noi destinații.

Rac: În domeniul profesional, ți se deschid oportunități nenumărate, iar poziția ta în ierarhia organizațională poate cunoaște o îmbunătățire semnificativă. Superiorii tăi îți recunosc eforturile și te iau în calcul pentru o promovare sau o creștere salarială.

Prin dialoguri sincere și deschise, îți poți descoperi identitatea adevărată și poți stabili care sunt relațiile tale autentice și de încredere. În plus, este posibil să ai parte de împăcări sau de întoarcerea unei persoane dragi din trecut, care dorește să își repare relația cu tine.

Balanță: Primești înțelegere și acceptare din partea prietenilor sau a familiei, iar până pe 10 iunie, ai ocazia să înțelegi motivele unor greșeli și să reparezi relațiile afectate, în special cea cu persoana iubită. Sentimentele de dragoste și armonia domină această perioadă.

La locul de muncă, ești apreciat pentru eforturile depuse și ai capacitatea de a atrage în jurul tău oameni interesanți și sprijinitori. Simți că primești recunoaștere pentru munca ta și te bucuri de relații profesionale plăcute și constructive.

Scorpion: Intuiția ta este un ghid de încredere pe un nou drum și ai oportunitatea să profiți de fiecare șansă și posibilitate care îți apar în cale până pe data de 10 iunie. Această perioadă este marcată de semne pozitive și vești importante.

Ai șansa să întâlnești pe cineva cu care împărtășești aceleași valori și aspirații, iar o relație din trecut ar putea renăscuțe fără resentimente. În plus, vei vedea lucrurile din jur dintr-o perspectivă nouă și vei simți că evoluezi și te dezvolți pe plan personal și profesional.

Vărsător: În căutarea unei conexiuni emoționale profunde, vei avea șanse mari să găsești această legătură în această perioadă. Până pe 10 iunie, ai ocazia să cunoști o persoană care îți captivează inima sau să reiei legătura cu cineva cu care ai avut o relație specială în trecut.

Descoperi pasiuni noi sau te reinventezi pe tine însuți, iar vara se dovedește a fi un moment perfect pentru a explora și a călători către destinații noi. La locul de muncă, evoluezi și primești mai mulți bani la salariu, iar această perioadă este marcată de progres și satisfacție personală.

Leave a Comment

Ce se întâmplă cu fiul adoptiv al Luminiței Anghel: „Nu sunt deloc bine. Mă simt luat la mișto” — David Pușcaș riscă să rămână fără locuință.

David Pușcaș se confruntă cu o perioadă extrem de dificilă în prezent. Fiul adoptiv al cântăreței Luminița Anghel se află în pericol să fie evacuat din apartamentul în care locuiește cu chirie.

De-a lungul anilor, Luminița Anghel a fost preocupată de situația fiului ei, dar acum relația dintre ei s-a deteriorat, în special după ce David a făcut numeroase acuzații împotriva ei în spațiul public. La vârsta de 29 de ani, David se descurcă singur financiar.

Pentru a face față cheltuielilor cu chirie, David lucrează ca spălător de vase într-un restaurant. Recent, a fost nevoit să ia o pauză de la serviciu, dar când a încercat să se întoarcă, a aflat că nu mai este dorit de angajatori.

Din cauza lipsei de bani, David se află în pericol să fie evacuat din locuința sa din București.

“Nu traversez deloc o perioadă bună, iar în viitorul apropiat sunt în pericol să rămân fără casă. Trebuia să încep să lucrez la un restaurant, dar cei de acolo mi-au transmis că nu mai sunt interesati de colaborarea cu mine. Am fost păcălit”, a mărturisit David Pușcaș pentru Click.

Recent, David și-a exprimat speranța că își va găsi un loc de muncă stabil și că va avea succes în viața profesională, ceea ce ar putea duce la o reconciliere cu mama sa adoptivă, Luminița Anghel.

“Cred că dacă voi reuși să îmi construiesc o carieră solidă și să am succes, atunci ne vom putea împăca. Atunci îi voi spune: ‘mamă, am reușit, sunt bine, te iubesc’. Îmi doresc să am succes profesional și să o invit să ieșim la cină, să ne reamintim de vremurile bune”, a afirmat el.

Pe parcursul activității sale de spălare a vaselor la restaurant, David a fost recunoscut de oameni.

“Oamenii îmi spuneau că nu sunt potrivit pentru un astfel de loc de muncă. Mă recunoșteau de la televizor și mereu am fost o persoană controversată. Am lucrat opt ore pe zi într-o bucătărie subterană, fără să văd lumina zilei, dar am făcut-o cu plăcere”, a adăugat el.

Deși nu are studii în domeniul actoriei, David își dorește să își îndeplinească visul de a juca în seriale și intenționează să îi ceară ajutorul producătoarei Ruxandra Ion.

“Aș vrea să mă întorc în lumina reflectoarelor și să îmi arăt talentul. Mi-ar plăcea să joc într-un serial și deja am început să mă pregătesc pentru acest lucru. O să îi scriu doamnei Ruxandra Ion, pentru că știu că este mereu în căutare de noi talente. Așa cum a susținut-o pe Cristina Ciobănașu, poate reușesc și eu să o impresionez. Cunosc mulți actori, printre care și pe Cristina Ciobănașu, și am încredere că pot face acest lucru”, a încheiat David.

Leave a Comment