1 IUNIE 2024. Nu lăsa ziua să treacă fără să rostești această rugăciune pentru binele copiilor.

Ziua Copilului, celebrată în fiecare an pe 1 iunie, este un prilej special pentru a rosti o rugăciune dedicată binecuvântării și protecției copiilor. Iată mai jos rugăciunea pe care părinții ar trebui să o spună în această zi:

Rugăciunea pentru binele copiilor:

“Preaiubitul nostru Doamne Dumnezeule, Creatorul nostru înțelept, Care ai zidit cu pricepere omul din țărână și i-ai dat suflare de viață, binecuvântându-l să se înmulțească și să umple pământul; și care, la Cana Galileii, prin Fiul Tău Unul-Născut, ai binecuvântat nunta și astfel nașterea de copii, cu smerenie profundă, cerem bunătatea Ta mare, să reverse harul Tău neîncetat și să Te milostivești asupra copiilor noștri, pe care ai ales să ni-i dăruiești. Umple-i cu înțelepciune și pricepere. Apară-i de toate cursele vrăjmașilor, văzuți și nevăzuți. Poruncește îngerilor Tăi să fie mereu călăuze și îndrumători către toate faptele bune, astfel încât să Te lăude și să Te mărești în veacuri. Amin.”

Rugăciunea mamei pentru binecuvântarea copiilor către Domnul Iisus Hristos:

“Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, ascultă-mă pe mine, roaba Ta nevrednică (numele), prin rugăciunile Preacuratei Tale Maici, care este mijlocitoarea noastră înaintea Ta. Doamne, copiii mei (numele) sunt în stăpânirea Ta milostivă: miluiește-i și mântuiește-i, pentru numele Tău. Iartă-le toate greșelile lor, cele de voie și cele fără de voie, pe care le-au făcut înaintea Ta. Îndrumă-i pe calea poruncilor Tale și luminează-le mintea cu lumina lui Hristos, spre mântuirea sufletului și a trupului. Binecuvântează-i în casă, la școală, pe drum și în toate locurile pe care le străbat. Protejează-i sub acoperământul Tău sfânt de orice primejdii și necazuri. Apară-i de toți vrăjmașii, văzuți și nevăzuți, și de toate relele. Vindecă-i de orice boală, curăță-i de orice păcat și alină-i suferințele sufletești. Dă-le harul Duhului Tău Sfânt pentru viață lungă, sănătate și curăție, în credință și dragoste, în pace cu aproapele și cu cei de departe. Înmulțește-le și întărește-le puterile minții și ale trupului, pe care le-ai dăruit de la Tine, binecuvântându-i pentru o viață de familie evlavioasă și binecuvântată. Dă-mi mie, roabei Tale nevrednice și păcătoase (numele), binecuvântarea părintească pentru copiii mei, care sunt robii Tăi, în această dimineață (zi, noapte), pentru numele Tău, căci Împărăția Ta este veșnică și atotputernică. Amin.”

Leave a Comment

Cum arată casa verde, complet inteligentă, în care locuiește Zanni, dublul câștigător al Survivor România? Crescut la orfelinat, tânărul își trăiește acum visul, după ani de zile de luptă pe cont propriu!

Zanni a reușit să cucerească inima publicului și să-și împlinească visul din nou, câștigând titlul de dublu campion al Survivor All Stars România în 2024, adăugând această victorie la cea din 2021. Cu o performanță impresionantă și cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, Zanni a obținut nu doar un premiu în valoare de 100.000 de euro, ci și recunoașterea pentru munca sa și pasiunea de a ajunge în vârful competiției.

Împlinindu-și un vis pe care îl nutrea de ani de zile, Zanni a devenit un exemplu de determinare și perseverență. Trofeele câștigate la Survivor, atât în 2021, cât și acum în 2024, vor ocupa un loc de cinste în casa sa, o locuință care a devenit realitate datorită eforturilor sale și succesului obținut la show-ul de supraviețuire.

Fiecare pas al călătoriei sale, de la începutul aventurii la Survivor până în prezent, reflectă o determinare fără margini și o dorință de a depăși limitele. Transformându-și visurile în realitate, Zanni a reușit să-și achiziționeze nu doar un apartament, ci o casă impresionantă, echipată cu cele mai noi tehnologii și facilități, precum piscină și curte.

Chiar dacă a luat în considerare vânzarea casei pentru a reveni în București, Zanni a decis să păstreze acest simbol al succesului său și al muncii sale asidue. Casa sa rămâne o mărturie a ambițiilor și realizărilor sale, o comoară care să îi amintească mereu de drumul parcurs și de obiectivele atinse.

Pentru Zanni, câștigarea titlului de dublu campion Survivor nu este doar o realizare personală, ci și o inspirație pentru toți cei care își urmăresc visurile cu pasiune și hotărâre.

Leave a Comment