Patrizia și Bianca, fetele luate de râu în Italia, au fost găsite. Din păcate, nu au mai avut nicio șansă. Mama Patriziei a presimțit tragedia? Martorii au făcut dezvăluiri cutremurătoare.

Tragedia care a lovit comunitatea din provincia Udine a zguduit întreaga țară. Dispariția tragică a celor două tinere, Bianca Doros și Patrizia Cormos, luate de apele râului Natisone vineri și găsite duminică, aproape de podul roman unde au fost văzute ultima oară, este o poveste care îndoliază inimile tuturor. Eforturile disperate ale salvatorilor pentru a le salva, coborând frânghii în apă, au fost zadarnice, iar corpurile lor au fost găsite într-o stare de încurcătură tragică, printre vegetația de pe maluri.

Scenariul tragic s-a desfășurat în apropierea locului unde fetele au fost văzute ultima dată. Experții, analizând circumstanțele evenimentului, presupun că moartea celor două tinere a intervenit imediat după ce au trecut sub pod, ieșind din câmpul vizual al celor aflați pe mal. Forța devastatoare a curentului i-a tras pe sub apă, iar temperaturile scăzute au adăugat și mai mult la drama deja prezentă.

Duminică, nivelul apei a scăzut semnificativ, revenind la normal, iar cadavrele au ieșit la suprafață, aducând o nouă adâncire a durerii pentru familiile îndurerate. Descoperirea celor două trupuri s-a făcut pe malurile râului Natisone, unul la o distanță de 700 de metri de albia râului și celălalt la aproximativ un kilometru distanță.

Operațiunile de recuperare sunt în curs de desfășurare, iar echipajele de intervenție continuă să lucreze asiduu pentru a recupera corpurile și pentru a continua căutările pentru a treia persoană dispărută, tânărul Cristian Molnar, în vârstă de 25 de ani, rezident în Austria, care se afla împreună cu cele două fete înainte de tragedie.

Mediile de presă italiană continuă să aducă în prim plan declarațiile cutremurătoare ale martorilor care au asistat la tragedie, oferind o imagine completă a evenimentului. Unul dintre acești martori este șoferul autobuzului școlar municipal din Premariacco, care trecea pe podul roman în momentul tragediei. El a relatat momentul disperat în care cei trei tineri erau într-o stare de panică, luptându-se cu apele furioase ale râului. Ultimul videoclip, filmat vineri, prezintă momentul în care cei trei se îmbrățișează disperați, conștienți de pericolul iminent care îi înconjura. Este o imagine sfâșietoare, care, din nefericire, ar putea rămâne o amintire dureroasă pentru cei care i-au cunoscut și i-au iubit pe “Patry”, “Bia” și “Cristi”.

Dincolo de povestea tragică a celor două tinere, se adaugă și drama paralizantă a familiilor lor, a căror viață a fost distrusă de un eveniment neașteptat și devastator. Mama Patriziei, înainte ca fiica sa să fie găsită fără suflare, a povestit cu durere despre ultimele momente petrecute împreună. Bianca și Cristi, prietenii Patriziei, au venit în vizită în Italia și au invitat-o să i se alăture la o întâlnire. Chiar dacă tânăra era obosită și ar fi avut nevoie de odihnă, mama sa a sfătuit-o să rămână acasă. Cu toate acestea, Patrizia nu a ascultat și a plecat să se distreze cu prietenii ei. O decizie aparent inocentă care a avut consecințe devastatoare.

Tragedia care a lovit aceste familii nu este doar o poveste despre pierdere și durere, ci și o mărturie cutremurătoare despre fragilitatea vieții umane și despre imprevizibilitatea destinului. În spatele fiecărui eveniment tragic există întotdeauna o serie de alegeri și circumstanțe care aduc suferință și regrete, arătându-ne că viața este nepăsătoare la planurile noastre și că uneori tragedia bate la ușă fără avertisment.

Leave a Comment

Leave a Comment