Tatăl Denisei Răducu, adevărul despre incendiul de la mormântul fiicei sale. Ce s-a întâmplat, de fapt

reformuleaza si rescrie , dar schimba toate ce sunt posibil raportabile pe retelele sociale si google:Denisa Răducu, cunoscută și iubită de mulți pentru talentul și muzica sa, a rămas în inimile fanilor chiar și la șapte ani după trecerea sa în neființă, pe 23 iulie 2017, la doar 27 de ani. Boala necruțătoare care a răpus-o a lăsat o durere profundă în rândul celor care au admirat-o, iar mormântul ei a devenit un loc de pelerinaj, unde fanii își exprimă respectul și dorul aprinzând lumânări și aducând flori. Recent, imagini în care mormântul artistei apare cuprins de flăcări au stârnit o adevărată isterie pe internet, însă adevărul din spatele acestor imagini este cu totul altul.

Imaginile distribuite în mediul online prezentau mormântul Denisei arzând ca o torță, ceea ce a alarmat comunitatea de fani, aceștia exprimându-și indignarea și îngrijorarea pentru distrugerea aparentă a locului de veci al cântăreței. Văzând confuzia creată, tatăl Denisei, Emilian Răducu, a decis să intervină și să clarifice situația, punând capăt speculațiilor și dezvăluind adevărul.

Tatăl Denisei a explicat că incendiul la mormântul fiicei sale a avut loc, într-adevăr, dar nu recent, ci în urmă cu aproximativ cinci ani. Incidentul a fost cauzat de neglijența unor vizitatori care au aprins lumânări, iar vântul a dus la răsturnarea acestora, aprinzând coronițele artificiale din hârtie și pânză. „A ars mormântul Denisei, dar nu recent, cum zice lumea pe Internet, ci acum vreo cinci ani de zile. A ars ca o torță, din cauza neglijenței celor care au venit la cimitir. Nu știu cum au pus lumânările. Probabil, a bătut vântul, s-au rostogolit și s-au aprins niște coronițe artificiale, din hârtie și din pânză,” a relatat Emilian Răducu.

Incendiul a avut consecințe serioase, distrugând crucea din marmură și vitrinele cu jucării și fotografii, sticla acestora topindu-se sub efectul flăcărilor. Oamenii prezenți la cimitir au reacționat prompt, stins focul cu ajutorul găleților cu apă, evitând astfel o pagubă și mai mare. „S-a spart rău până și crucea din marmură, au sărit bucăți din ea, din cauza incendiului, și vitrinele cu jucării, și cu fotografiile ei s-au făcut scrum, sticla vitrinei s-a topit, pur și simplu. Au sărit oamenii din cimitirul aflat în curtea bisericii, au stins focul cu găleți cu apă,” a continuat tatăl Denisei.

După incendiul devastator, locul de veci al Denisei Răducu a fost refăcut complet, investiția ridicându-se la peste 10.000 de lei. Emilian Răducu a mărturisit că de atunci este mult mai atent și supraveghează constant mormântul, mai ales când observă că fanii vin să-și aducă omagiul. „De atunci, mai mereu sunt pe la cimitir. Când văd că vine lumea la mormânt, mă duc repede, în urma lor, ca să nu ia iar foc. De când cu incendiul acela, care tare ne-a întristat, supraveghez cavoul,” a declarat Emilian Răducu.

Astfel, imaginile care au circulat recent pe internet sunt vechi și au reapărut din necunoaștere sau neglijență, fără legătură cu evenimente actuale. Emilian Răducu a dorit să aducă liniște în rândul fanilor și să îi asigure că mormântul fiicei sale este în prezent în stare bună, iar amintirea ei este păstrată cu respect și grijă. Deși incendiul a fost un eveniment trist, familia și fanii Denisei au găsit puterea de a depăși momentul și de a continua să onoreze memoria artistei care a lăsat o moștenire muzicală semnificativă.

Leave a Comment

Primele declarații ale Andreei Bălan, după ce a fost dată afară de la Te cunosc de undeva: ”Le doresc succes!”

Andreea Bălan a fost înlocuită de la „Te cunosc de undeva!”, după 13 ani de participare ca jurat. Potrivit CANCAN.RO, cunoscuta artistă a fost scoasă din echipa emisiunii de către conducerea Antena 1. Andreea Bălan a confirmat plecarea ei, oferind o primă reacție oficială și explicând motivele schimbării.

**Andreea Bălan își încheie colaborarea cu „Te cunosc de undeva!”**

Într-un mesaj scurt și clar pe rețelele de socializare, Andreea Bălan a anunțat că nu va mai face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!”. După 13 ani în care a fost constantă în acest proiect, vedeta a decis să își îndrepte atenția către alte planuri.

**Mesajul oficial al Andreei Bălan despre plecarea de la emisiune**

Andreea Bălan a explicat că acum dorește să se concentreze pe alte aspecte ale vieții sale. „Anul acesta, sărbătoresc 30 de ani de carieră și am planificat un concert deosebit la Sala Palatului pe 16 octombrie – Povestea Sufletului meu. Sunt entuziasmată să dedic tot timpul necesar acestui proiect. De asemenea, îmi doresc să călătoresc mai mult și să petrec timp de calitate alături de familia mea, fără constrângerile unui program strict de televiziune,” a transmis Andreea Bălan.

Vedeta a subliniat că decizia de a părăsi emisiunea a fost una personală și legată de dorința de a avea un echilibru mai bun între viața profesională și cea personală. „Sunt împlinită și fericită cu direcția în care merg, și le doresc mult succes în noul sezon al emisiunii,” a adăugat artista în mesajul ei.

Leave a Comment