Andreea Bălan a semnat cu Pro TV, după ce a fost dată afară de la Antena 1. Tatăl artistei a confirmat

**Andreea Bălan își începe o nouă etapă la Pro TV: Detalii despre schimbare și comentarii de la tatăl ei**

Andreea Bălan a făcut recent o schimbare majoră în cariera sa, semnând un nou contract cu Pro TV, după o lungă perioadă în care a jurizat show-ul „Te cunosc de undeva” la Antena 1. Tatăl cântăreței, Săndel Bălan, a confirmat această schimbare și a oferit detalii despre noile proiecte ale artistei.

**O nouă colaborare și proiecte viitoare**

Săndel Bălan a dezvăluit că Andreea Bălan va fi implicată într-un proiect de la Pro TV, unde va cânta alături de Andreea Antonescu pentru coloana sonoră a unui episod dintr-un serial. În plus, piesa selectată pentru acest proiect este „Lasă-mă papa la mare!”.

„Am semnat un contract cu Pro TV pentru ca piesa ‘Lasă-mă papa la mare!’ să fie inclusă în coloana sonoră a unui episod dintr-un serial. Nu am discutat acest aspect cu Andreea sau cu Andreea Antonescu, pentru că eu dețin drepturile de autor pentru această piesă și pentru întreg repertoriul trupei Andre”, a explicat Săndel Bălan.

**Reacția Andreei Bălan și impresii personale**

După anunțul plecării de la Antena 1, Andreea Bălan a postat un mesaj pe rețelele sociale care sugerează o schimbare de perspectivă. „Eu am un motto: nu contează să apari, ci ceea ce faci și spui atunci când apari. Și ce te faci atunci când ai ceva spectaculos de prezentat, dar oamenii din spatele camerelor nu reușesc să surprindă acele momente?”, a fost mesajul enigmatic al artistei.

Săndel Bălan a subliniat că nu a solicitat opinia fiicei sale sau a colegei de trupă înainte de a semna contractul, fiindcă deține toate drepturile necesare. Este evident că Andreea Bălan continuă să evolueze profesional, iar schimbările recente reflectă noi oportunități și provocări în cariera sa.

Leave a Comment

Horoscop Vineri, 13 septembrie 2024. Ajutorul dat se va intoarce înzecit pentru acești nativi

Horoscop 13 septembrie 2024. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase în plan profesional, dar și în dragoste, pentru unii nativi.

Scorpionii pot fi ajutaţi de prieteni să treacă peste starea de izolare şi să se bucure mai mult de viaţă, iar Săgetătorii vor împrumuta pe cineva cu nişte bani, dar acest ajutor li se va întoarce înzecit.

Horoscop 13 septembrie 2024 Berbec

Berbecilor le este neclar ce să facă în raport cu imaginea lor. Îşi doresc o schimbare, dar nu vor să-şi rişte imaginea şi nici cariera.

Horoscop 13 septembrie 2024 Taur

Nativii Taur nu se concentrează prea bine, mai ales că au multe lucruri la care se gândesc şi nici nu se pot relaxa în acest fel.

Horoscop 13 septembrie 2024 Gemeni

Gemenii muncesc mult pentru familie, iar aprecierea celorlalţi este vizibilă şi pot deveni mult mai siguri pe ei din acest motiv.

Horoscop 13 septembrie 2024 Rac

Racii sunt nesiguri pe ei când vine vorba să se deschidă în faţa unei persoane apropiate şi să-i spună ce îi deranjează sau îi supără.

Horoscop 13 septembrie 2024 Leu

Leii sunt foarte influenţi, însă rămân prudenţi în discuţii astăzi. Vreţi să stabiliţi anumite detalii ce ţin de muncă.

Horoscop 13 septembrie 2024 Fecioară

Nativii Fecioară trebuie să fie mai serioşi şi să încerce să facă lucrurile într-un mod ceva mai diferit ca să reuşească ce şi-au propus.

Horoscop 13 septembrie 2024 Balanţă

Şi nativii Balanţă sunt destul de comozi, iar asta îi poate determina să nu aibă interes nici pentru treburile casnice.

Horoscop 13 septembrie 2024 Scorpion

Scorpionii pot fi ajutaţi de prieteni să treacă peste starea de izolare şi să se bucure mai mult de viaţă.

Horoscop 13 septembrie 2024 Săgetător

Săgetătorii vor împrumuta pe cineva cu nişte bani, dar acest ajutor li se va întoarce înzecit.

Horoscop 13 septembrie 2024 Capricorn

Capricornii sunt prea autoritari cu membrii familiei. Recomandarea astrelor pentru voi este să fiţi mai empatici şi mai atenţi la nevoile celor din jur.

Horoscop 13 septembrie 2024 Vărsător

Vărsătorii sunt convinşi să creadă nişte lucruri care nu sunt neapărat adevărate şi care le pot bloca energia. Aşa că… mare grijă!

Horoscop 13 septembrie 2024 Peşti

Peştii sunt aşteptaţi la distracţie astăzi. Faceţi bine dacă ieşiţi în oraş pentru a cunoaşte pe cineva.

Leave a Comment