Cornel de la Insula Iubirii a fost alături de copiii săi, în prima zi de școală. Cum arată moștenitorii săi, imagine rară

A început noul an școlar, iar vedetele din România au trăit emoțiile primei zile de școală alături de copiii lor, care au pășit în sălile de clasă și grădinițele din întreaga țară. Cornel Luchian, cunoscut din emisiunea „Insula Iubirii”, a împărtășit cu fanii săi un moment special, fotografiindu-se alături de trei dintre copiii săi în prima zi de școală, arătându-se visibil emoționat și mândru.

**Fotografie deosebită cu Cornel și copiii săi**

Pe 9 septembrie, Cornel Luchian a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care apare alături de trei dintre copiii săi, pregătiți pentru noul an școlar. Imaginile au captat entuziasmul și bucuria zilei, cu toți având zâmbete largi și ținând buchete de flori pentru dascăli și profesori.

Cornel Luchian, cunoscut pentru aparițiile sale din emisiunea „Insula Iubirii”, pare să fie profund dedicat familiei sale și își petrece cât mai mult timp alături de copii. În prezent, așteaptă cu nerăbdare sosirea celui de-al cincilea copil, pe care partenera sa, Iustina, urmează să-l aducă pe lume în luna noiembrie.

**Viitorul bebeluș și evoluția relației**

Se pare că experiența de la „Insula Iubirii” a consolidat relația dintre Cornel și Iustina, demonstrând că sunt mențiți să rămână împreună. În prima zi în care au ajuns în Thailanda, cei doi au trăit momente intense care au stârnit controverse, dar și-au reafirmat dragostea unul pentru celălalt.

Viitorii părinți așteaptă cu nerăbdare să-și întâlnească fetița, pe care au decis să o numească Ivana Nectaria. După încheierea emisiunii, în luna iunie a acestui an, Iustina și Cornel s-au căsătorit, jurându-și iubire eternă.

Leave a Comment

Betty Salam, mesaj înduioșator pentru mama ei, care ar fi împlinit astăzi vârsta de 42 de ani. Ce spune fiica lui Florin Salam despre cea care i-a dat viață

**Betty Salam își aduce un omagiu emoționant mamei sale la aniversarea acesteia**

Betty Salam, fiica artistului Florin Salam, este cunoscută pentru prezența sa în lumea mondenă, dar astăzi, 11 septembrie, a ales să își exprime emoțiile în memoria mamei sale. Fănica, prima soție a lui Florin Salam și mama lui Betty și Dani Stoian, a decedat în urmă cu 15 ani din cauza unei boli grave. Dacă ar fi fost în viață, astăzi ar fi împlinit 42 de ani.

**O zi plină de amintiri**

Cu ocazia zilei care ar fi fost aniversarea mamei sale, Betty Salam a postat pe Instagram o fotografie emoționantă cu Fănica, însoțită de un mesaj simplu dar profund: „Astăzi ar fi fost ziua mamei mele. Te iubesc!” Betty și Dani au fost profund afectați de pierderea mamei lor când erau încă foarte tineri.

**Vizite emoționante la mormânt**

De-a lungul timpului, Betty Salam a vorbit despre cum își vizitează mama la cimitir de câte ori are ocazia, în special în momentele de liniște. „Îmi place să merg la mormântul mamei, mai ales seara, când este liniște. Mă rog pentru ea, deoarece cred că rugăciunile adresate persoanelor dragi care nu mai sunt printre noi pot aduce alinare și împlinire. Chiar dacă uneori nu pot ajunge la mormântul ei din cauza angajamentelor, cum a fost de Crăciunul când am avut concert în Londra, mă simt în continuare conectată cu ea și fac tot posibilul să o vizitez atunci când pot,” a mărturisit Betty Salam pentru Wowbiz.

Leave a Comment