Kanal D pierde tot mai multe vedete: Ce prezentatoare a mai luat decizia să părăsească trustul. „E momentul să fac o schimbare”

Kanal D traversează o perioadă tumultuoasă, marcată de plecări importante din echipa sa. Într-o mișcare surprinzătoare pentru telespectatori și colegi, o altă prezentatoare și-a anunțat oficial despărțirea de trustul turcesc. Este vorba despre Anca Ciota, cunoscută pentru prezentarea rubricii Meteo, care a decis să-și îndrepte atenția către mediul online, considerând că a sosit momentul pentru o schimbare semnificativă în carieră.

Aceasta este cea de-a treia plecare notabilă de la Kanal D în ultimele zile, după ce Simona Pătruleasa și Silvia Ioniță au ales și ele să încheie colaborarea cu postul de televiziune. Se pare că toamna aduce schimbări majore în strategia trustului, iar publicul asistă la o reconfigurare a echipei Kanal D. Plecarea Ancăi Ciota marchează o nouă etapă în cariera sa, aceasta exprimându-și dorința de a explora oportunitățile oferite de spațiul digital, un domeniu aflat în continuă creștere.

„Îmi doresc să mă dedic mai mult proiectelor din online, unde am reușit să construiesc o comunitate puternică și implicată. Cred cu tărie în potențialul acestui mediu, care îmi oferă libertatea de a experimenta și de a-mi dezvolta creativitatea. Programul fix al televiziunii m-a împiedicat să mă implic pe deplin în proiectele mele personale, iar acum simt că e momentul să schimb ceva și să mă dedic complet acestui nou capitol,” a declarat Anca Ciota.

Fostul angajator al Ancăi a reacționat pozitiv la vestea despărțirii, transmițând public urări de succes și apreciere pentru contribuțiile sale la emisiunile Kanal D. „Anca Ciota este o prezență carismatică și activă în mediul online, unde continuă să inspire și să surprindă. Suntem siguri că va continua să aducă valoare în orice proiect se va implica și îi urăm mult succes în noile sale inițiative,” au declarat reprezentanții postului.

Pentru fanii săi, plecarea Ancăi din televiziune este un moment de răscruce, însă promisiunea unor noi proiecte interesante în mediul online este de natură să îi mențină conectați și curioși. Fie că va continua să inspire prin conținut despre stilul de viață echilibrat, călătorii sau alte teme de interes, Anca Ciota rămâne dedicată să aducă un plus de valoare comunității sale online. Decizia sa de a renunța la televiziune reflectă nu doar dorința de a explora noi orizonturi, dar și curajul de a face o schimbare majoră într-o industrie în care stabilitatea nu este întotdeauna ușor de găsit.

Leave a Comment

Florin Zamfirescu, mărturisiri neașteptate: cine l-a denunțat la Securitate și cum i-au fost afectate cariera și viața personală

Marele actor Florin Zamfirescu, ajuns la vârsta de 75 de ani, a decis să își dezvăluie povestea de viață și secretele care i-au marcat cariera într-o carte autobiografică intitulată sugestiv „Am fost actor”. În acest volum, Zamfirescu promite să vorbească deschis despre toate persoanele care i-au trecut prin viață, fără să menajeze pe nimeni. „Așa am fost dintotdeauna. În carte vor apărea multe personaje, toți cei pe care i-am întâlnit, la un moment dat, în viață”, a declarat actorul pentru fanatik.

Titlul cărții, „Am fost actor”, este inspirat dintr-o experiență banală, dar revelatoare, cu o casieriță de la un ghișeu. Actorul povestește cum a fost corectat pentru că, atunci când a completat meseria, a scris „actor” în loc de „pensionar”. „Adică toți cei care am ieșit la pensie acum suntem la fel, pensionari. N-am avut o meserie”, a explicat el, subliniind astfel pierderea identității profesionale după retragerea de pe scenă.

În paginile cărții, Zamfirescu va dezvălui și momentele dificile din timpul regimului comunist, inclusiv cine l-a denunțat la Securitate. După ce a accesat propriul dosar de la Securitate, a aflat că, deși nu a fost niciodată turnător, a fost totuși ținta unor denunțuri, unele făcute de persoane apropiate. „Mi s-a spus că da, e consemnat la dosar că am fost turnat. Doar că nu mi se pot da numele persoanelor, întrucât multe sunt în viață”, a povestit el, menționând astfel frustrările legate de lipsa de transparență și de trădările ascunse ale vremii.

Florin Zamfirescu a fost un artist incomod pentru regimul comunist, fiind cunoscut pentru faptul că spunea mereu lucrurilor pe nume. Această atitudine i-a adus probleme, inclusiv o interdicție de a apărea la televiziune timp de un an, după ce a refuzat să recite o poezie dedicată Elenei Ceaușescu cu ocazia zilei de 8 Martie. „De atunci, un an nu am mai fost chemat la TVR. Am aflat abia după că mi s-a dat interdicție”, și-a amintit actorul.

Cu puțin timp înainte de Revoluția din 1989, Zamfirescu își aranjase să fugă în Canada, planificându-și atent fiecare detaliu pentru a proteja familia rămasă în țară. „Aranjasem totul: unde să stau acolo, ce să fac să nu sufere familia care rămânea în țară, cum să-i aduc apoi și pe ei. La începutul anului următor, adică în 1990, urma să fug în Canada. Dar a venit apoi Revoluția”, a dezvăluit el, subliniind astfel cum schimbările politice i-au deturnat planurile de a începe o viață nouă în străinătate.

Zamfirescu a mai publicat o carte în 2022, „Actorie sau magie. Drumul spre tine însuți”, continuând astfel să își exploreze și să își împărtășească reflecțiile asupra artei actoriei și asupra călătoriei interioare a fiecărui artist. Cariera sa impresionantă, cu roluri emblematice în filme ca „Iarba verde de acasă”, „Mere roșii”, „Moromeții” și „Filantropica”, îl plasează printre cei mai apreciați actori români ai ultimelor decenii.

Cartea „Am fost actor” promite să fie nu doar o autobiografie, ci și o mărturie a unei epoci și a unui om care, deși pus la încercare, a rămas fidel adevărului și principiilor sale.

Leave a Comment