Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră

**Mihai de la „Provocările Inimii” pare că a depășit despărțirea de partenera sa, Andreea. Cei doi au declarat că nu există nicio posibilitate de reconciliere și că fostul concurent este pregătit să iubească din nou.**

**Galerie Galerie (3)**

**Mihai de la „Provocările Inimii” dorește să iubească din nou după despărțirea de Andreea**

**Captură TV Pro**

**Dovada că Mihai de la „Provocările Inimii” a depășit despărțirea de Andreea**

**Fostul concurent este pregătit să-și găsească o nouă iubită**

**Cum își dorește să arate viitoarea parteneră**

Mihai de la „Provocările Inimii” pare că nu suferă după ce el și partenera sa, Andreea, au ajuns la despărțire. Cei doi au declarat că nu se gândesc la o eventuală reconciliere și sunt convinși că este mai bine separat. Cu lipsa unei șanse între el și Andreea, Mihai se gândește deja să iubească din nou.

**Mihai de la „Provocările Inimii” își caută o nouă iubită după despărțirea de Andreea**

În ultimele zile, Mihai a fost văzut tot mai des în cluburi, unde a fost surprins alături de o domnișoară într-un mod evident de apropiere, ipostaze care au deranjat-o pe Andreea, care susține că a fost din nou înșelată de Mihai. Cu toate acestea, se pare că fosta iubită este istorie, deoarece Mihai își dorește să iubească din nou și menționează că, de această dată, ar prefera o parteneră brunetă, deoarece până acum a avut relații doar cu persoane cu părul blond.

„Idealul meu este o femeie brunetă. Îmi plac brunetele, dar am avut parte doar de blonde. De fapt, cred că idealul meu este o brunetă, dar slăbiciunea mea este o blondă”, a declarat Mihai într-un livestream pe Instagram.

**Cum rămâne cu Elena**

S-au răspândit zvonuri că Mihai ar fi dorit să se întoarcă la Elena, după despărțirea de Andreea. Fostul concurent afirmă că nu se vor împăca și că relația lor rămâne una cordială, chiar și după separarea din ultima ediție a emisiunii „Provocările Inimii”. Cei doi s-au întâlnit la un eveniment în timpul finalei, iar Mihai spune că s-au salutat și nimic mai mult.

„Da, da (nu reiese că este în relații bune cu Elena). Adică nu ne vorbim, dar ne dorim binele unul altuia și dacă ne întâlnim, ne salutăm, deci suntem ok”, a declarat Mihai.

Leave a Comment

Sfăşietor! Ana Maria avea programată în septembrie nunta cu Gabriel. Acum, familia a luat o decizie care îi va face pe toţi să plângă

Ana-Maria Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu, fost concurent la „Puterea Dragostei” va fi înmormântată în rochia de mireasă pe care ar fi trebuit să o poarte la nunta care ar fi trebuit să se țină în septembrie. Noi detalii despre înmormântare au apărut, iar cunoscuții au făcut dezvăluiri neașteptate!

Moartea Anei-Maria Vasiliu a lăsat multă durere în spate! Familia și apropiații sunt devastați, după ce au aflat că tânăra a fost ucisă cu sânge rece de un britanic, în propria locuință, cu foarte puțin timp înainte de nunta la care trebuia să fie mireasă.

Ana-Maria, înmormântată în rochie de mireasă
Familia lui Gabriel Vasiliu a trimis în Olanda rochia de mireasă pe care Ana-Maria ar fi trebuit să o poarte, iar aceasta va fi condusă pe ultimul drum îmbrăcată în ea. Cununia religioasă la care tânăra trebuia să fie mireasă era programată pentru luna septembrie, pentru că Ana-Maria și Gabriel erau căsătoriți doar civil.

Unde va fi înmormântată
Mama lui Gabriel Vasiliu a dezvăluit faptul că Ana-Maria va fi înmormântată în Ploiești, locul din care este originar fostul ei soț, deși toată familia și-ar fi dorit ca tânăra să fie condusă pe ultimul drum la Rovinari, orașul natal al actualului soț cu care urma să facă cununia religioasă în septembrie, Gabriel Vasiliu.

„Întrebarea asta i-a pus-o și soțul meu, cu ce drept te implicit tu așa mult? Pentru că nici înmormântarea nu va avea loc nici la mama ei acasă, nici la Rovinari, ci la el în Ploiești.

Nu ne-am așteptat la așa ceva, i-am plătit funeraliile, am plătit tot, că nu ne-am așteptat la așa ceva. I-am dus rochie de mireasă, pantofi, sicriu alb, noi cu bănișorii, ne-am împrumutat ca să-i trimitem acolo. Ne-am ocupat de tot. Tot am plătit.”, a declarat mama lui Gabriel Vasiliu pentru Actualitate.net

Leave a Comment