Ilie Năstase rupe tăcerea despre căsnicia cu Ioana Năstase, după ce s-a spus că au divorțat. Fostul tenismen a recunoscut ce se întâmplă, cu adevărat

După recentele speculații privind divorțul dintre Ilie Năstase și soția sa, Ioana Năstase, fostul sportiv a decis să vorbească public despre situația lor. Deși nu este prima dată când se scrie despre o posibilă separare, de această dată, Năstase a decis să clarifice lucrurile.

### Ilie Năstase neagă zvonurile despre divorț
La scurt timp după ce Ion Țiriac a declarat că cei doi ar fi divorțat, Ilie Năstase a ieșit în față pentru a nega aceste afirmații. El a subliniat că atât el, cât și soția sa, Ioana, sunt bine și că încă formează un cuplu. Tenismenul a adăugat că zvonurile și comentariile negative la adresa soției sale le afectează pe aceasta și pe cei apropiați ei.

„Noi suntem bine. Ținta este soția mea și numai ea. Numai în ea dau tot timpul. De ce nu dau în mine, că eu sunt bărbat? Ea e femeie, are familie, ce au cu ea? Nu înțeleg, pe asta nu o înțeleg. Stăm și vorbim și noi seara și nu înțeleg cine face campania asta de denigrare a ei, că nu înțeleg. Are și ea copil, are nepoțică, are soră, are mamă, se uită și ele la televizor. Aș face plângere la poliție, dacă aș ști cine e, că eu cu ea suntem o familie”, a declarat Ilie Năstase într-o emisiune TV.

### Incidentul de la Mamaia
În urmă cu o lună, Năstase a acuzat-o pe Ioana de infidelitate în public, la Mamaia, dar ulterior a declarat că a fost vorba doar de o ceartă obișnuită, care se poate întâmpla în orice cuplu. Tenismenul a insistat că soția sa i-a fost fidelă și că nu există un amant, susținând că afirmațiile sale anterioare au fost făcute la nervi.

„A fost și este o femeie fidelă. Ea mie mi-a fost credincioasă în toți acești ani de căsnicie. M-aș fi bucurat să fi cunoscut o femeie ca ea mai devreme”, a spus Ilie Năstase, conform Click.

Leave a Comment

Ce a comandat de mâncare Nicolae Ceaușescu pe 22 decembrie 1989, înainte de a fugi. Dezvăluirile făcute de Ion Lăpușneanu, fostul bucătar al dictatorului

**Ce a comandat Nicolae Ceaușescu de mâncare pe 22 decembrie 1989: Dezvăluirile fostului său bucătar, Ion Lăpușneanu**

În timpul regimului comunist, Nicolae Ceaușescu era cunoscut pentru preferințele sale culinare, iar dorințele sale erau mereu îndeplinite. Ion Lăpușneanu, unul dintre bucătarii care a gătit pentru cuplul Ceaușescu, a oferit detalii despre obiceiurile gastronomice ale acestora și despre ce a cerut dictatorul în ultima sa zi la putere.

### Ultima comandă a lui Nicolae Ceaușescu pe 22 decembrie 1989

Cu toate că au trecut peste trei decenii de la moartea lui Nicolae Ceaușescu, curiozitatea despre stilul său de viață și ultimele momente persistă. Ion Lăpușneanu, cunoscut de mulți ca „Nea Nelu,” a dezvăluit ce a cerut Ceaușescu înainte de a fugi pe 22 decembrie 1989.

„A venit la palat cu elicopterul și a venit Suzana și mi-a zis să îi pregătesc repede ceva. 1 kg de zahăr, 3 lămâi, o bucată de brânză, două pâini, niște roșii, ardei gras, să le ia cu ei. Le-am pus în folie, nu am mai stat să sigilez,” a povestit Ion Lăpușneanu în emisiunea „Viața fără filtru.”

### Ceaușescu, un om care nu agrea risipa

Ion Lăpușneanu îl descrie pe Nicolae Ceaușescu ca fiind o persoană cumpătată, care nu suporta risipa și cerea același comportament de la cei din jurul său. „Ei nu își comandau decât ce mâncau. Nu erau cu fructe de mare. Pește românesc cu saramură, pâine de casă pe care o făceam acolo. Luau exact cât mâncau, nu era jaf. El voia o porție de antricot de vită cu floare, ea o porție de șalău, atât se făcea,” a adăugat fostul bucătar.

Cu toate acestea, în timpul vizitelor oficiale, Ceaușescu era atent ca toate preparatele să fie impecabile, pentru a impresiona delegațiile străine. După mese, orice rămânea era dat grădinarilor, un gest care subliniază aversiunea dictatorului față de risipă.

### Măsuri stricte de securitate în bucătărie

Pentru a se asigura că mâncarea era în siguranță, fiecare preparat trecea printr-o degustare strictă. „Noi toate platourile pe care le făceam le sigilam și semnam pe ele. Stăteam cu frică atunci când serveam și apoi ne suna colonelul și ne spunea că e ok,” a mai dezvăluit Ion Lăpușneanu.

Povestea fostului bucătar oferă o perspectivă asupra vieții cotidiene a cuplului Ceaușescu și a regimului de securitate impus în jurul lor.

Leave a Comment