Ozana Barabancea, despre culisele divorțului: „Am iertat, ar nu am uitat! Aș vrea să uit…. M-a sunat de ziua mea și mi-a zis…”

Ozana Barabancea a discutat deschis despre cel mai mare regret al său în viață, dezvăluind detalii legate de divorțul ei. Deși recunoaște că a avut o parte din vină în destrămarea căsniciei, vedeta subliniază că cel mai mare obstacol a fost lipsa răbdării. În ciuda faptului că fostul ei soț a înșelat-o cu cea mai bună prietenă, Ozana afirmă că l-a iertat pentru greșelile sale.

### Reflecții asupra divorțului
În cadrul unei emisiuni cu Denise Rifai, Ozana Barabancea a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut după divorțul de acum aproape 20 de ani. Această experiență a rămas singurul „examen” pe care îl consideră picat în viața ei. „Cred că o soție bună trebuie să aibă răbdare cu soțul ei. Cred că aș fi putut fi o soție mai bună. Poate ar fi meritat să fiu o soție mai bună”, a mărturisit ea.

Vedeta a explicat că lipsa răbdării și impulsivitatea au dus la destrămarea căsniciei. Relația dintre cei doi a început să se deterioreze la scurt timp după nașterea primului lor copil, Andrew. Tensiunile dintre ei au crescut la doar două săptămâni după naștere.

### Despre trădare și iertare
Ozana Barabancea a făcut referire și la momentul în care a aflat că fostul ei soț a avut o relație cu cea mai bună prietenă a ei, Violeta. Ea a ținut să precizeze că, deși acest lucru s-a întâmplat după divorț, a fost o experiență dureroasă. „Trebuie să rectific o treabă. Eu eram deja divorțată de el când l-am prins cu Violeta, prietena mea cea mai bună, dar aveam o relație foarte frumoasă,” a explicat Ozana.

Chiar dacă relația extraconjugală nu a avut loc în timpul căsniciei lor, Ozana s-a simțit trădată atât de fostul soț, cât și de prietena sa. Cu toate acestea, în timp, a reușit să-l ierte pe fostul soț. „Important este că pe el l-am iertat, pe ea nu cred,” a adăugat artista.

### Viața după căsnicie
Ozana Barabancea a vorbit și despre faptul că a aflat că era însărcinată cu cel de-al doilea copil, Gloria, când era deja în proces de divorț. Deși mulți i-au sugerat să renunțe la sarcină, ea nici nu a vrut să ia în considerare această opțiune. În timp, artista a reușit să-și refacă viața și să-și continue cariera în muzică și televiziune.

Deși experiența divorțului a fost una dureroasă, Ozana și-a găsit puterea de a merge mai departe, împăcându-se cu trecutul și concentrându-se pe prezent.

Leave a Comment

„Nu a existat niciun motiv solid pentru excluderea mea”. Ozana Barabancea a decis să spună adevărul despre plecarea de la „Te cunosc de undeva!”

Ozana Barabancea a dezvăluit, într-un interviu acordat emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai,” motivele pentru care a fost exclusă din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!” de pe Antena 1. Această decizie, pe care ea o consideră nedreaptă, a avut un impact semnificativ asupra carierei sale și a lăsat-o cu multe întrebări fără răspuns.

### De ce a fost Ozana Barabancea înlăturată din juriul „Te cunosc de undeva!”
Ozana Barabancea a fost un membru important al juriului „Te cunosc de undeva!” pentru mai multe sezoane, fiind apreciată pentru profesionalismul și implicarea sa. Cu toate acestea, a fost concediată împreună cu alți doi colegi, fără a primi o explicație clară.

În cadrul emisiunii, Ozana a explicat că excluderea sa ar fi putut fi legată de dorința producătorilor de a schimba imaginea emisiunii și de a reveni la o formulă anterioară a juriului. „Am fost concediate trei dintre noi, din patru membri ai juriului. […] Nu cred că a fost o problemă de ordin financiar. […] Pentru mine a fost o lovitură dureroasă,” a spus Ozana.

Chiar dacă nu a primit motive concrete, artista a continuat să își vadă de carieră, arătând că dedicarea și pasiunea pentru muzică nu pot fi afectate de astfel de evenimente.

### Declarațiile Ozanei Barabancea în contextul cazului Andreei Bălan
Dezvăluirea Ozanei a venit la scurt timp după ce Andreea Bălan, un alt membru important al juriului emisiunii, a fost și ea înlăturată. În timp ce în presă se speculează că Andreea ar fi fost concediată din cauza comportamentului său, aceasta a oferit o explicație diferită, menționând că dorește să se concentreze pe cariera muzicală și viața personală.

„Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră, […] îmi doresc să petrec şi să călătoresc mai mult cu familia mea,” a spus Andreea Bălan.

### Cât câștigă Ozana Barabancea din lecțiile de canto
În ciuda situației neplăcute de la emisiune, Ozana Barabancea și-a continuat cariera în muzică și în domeniul educației muzicale. Ea a vorbit despre lecțiile de canto pe care le oferă, subliniind că tarifele ridicate sunt justificate de calitatea serviciilor sale.

„Consider că am un tarif ridicat pentru că ofer servicii de cea mai bună calitate. Mă implic total în ceea ce fac și ofer tinerilor care vin la mine tot sprijinul necesar pentru a-și depăși limitele,” a declarat Ozana.

De asemenea, ea este conștientă că unii dintre elevii săi ar putea ajunge să o depășească din punct de vedere profesional, ceea ce nu o deranjează, ci dimpotrivă, consideră acest lucru o confirmare a eficienței metodelor sale de predare.

Leave a Comment