„Nu a existat niciun motiv solid pentru excluderea mea”. Ozana Barabancea a decis să spună adevărul despre plecarea de la „Te cunosc de undeva!”

Ozana Barabancea a dezvăluit, într-un interviu acordat emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai,” motivele pentru care a fost exclusă din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!” de pe Antena 1. Această decizie, pe care ea o consideră nedreaptă, a avut un impact semnificativ asupra carierei sale și a lăsat-o cu multe întrebări fără răspuns.

### De ce a fost Ozana Barabancea înlăturată din juriul „Te cunosc de undeva!”
Ozana Barabancea a fost un membru important al juriului „Te cunosc de undeva!” pentru mai multe sezoane, fiind apreciată pentru profesionalismul și implicarea sa. Cu toate acestea, a fost concediată împreună cu alți doi colegi, fără a primi o explicație clară.

În cadrul emisiunii, Ozana a explicat că excluderea sa ar fi putut fi legată de dorința producătorilor de a schimba imaginea emisiunii și de a reveni la o formulă anterioară a juriului. „Am fost concediate trei dintre noi, din patru membri ai juriului. […] Nu cred că a fost o problemă de ordin financiar. […] Pentru mine a fost o lovitură dureroasă,” a spus Ozana.

Chiar dacă nu a primit motive concrete, artista a continuat să își vadă de carieră, arătând că dedicarea și pasiunea pentru muzică nu pot fi afectate de astfel de evenimente.

### Declarațiile Ozanei Barabancea în contextul cazului Andreei Bălan
Dezvăluirea Ozanei a venit la scurt timp după ce Andreea Bălan, un alt membru important al juriului emisiunii, a fost și ea înlăturată. În timp ce în presă se speculează că Andreea ar fi fost concediată din cauza comportamentului său, aceasta a oferit o explicație diferită, menționând că dorește să se concentreze pe cariera muzicală și viața personală.

„Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră, […] îmi doresc să petrec şi să călătoresc mai mult cu familia mea,” a spus Andreea Bălan.

### Cât câștigă Ozana Barabancea din lecțiile de canto
În ciuda situației neplăcute de la emisiune, Ozana Barabancea și-a continuat cariera în muzică și în domeniul educației muzicale. Ea a vorbit despre lecțiile de canto pe care le oferă, subliniind că tarifele ridicate sunt justificate de calitatea serviciilor sale.

„Consider că am un tarif ridicat pentru că ofer servicii de cea mai bună calitate. Mă implic total în ceea ce fac și ofer tinerilor care vin la mine tot sprijinul necesar pentru a-și depăși limitele,” a declarat Ozana.

De asemenea, ea este conștientă că unii dintre elevii săi ar putea ajunge să o depășească din punct de vedere profesional, ceea ce nu o deranjează, ci dimpotrivă, consideră acest lucru o confirmare a eficienței metodelor sale de predare.

Leave a Comment

Gina Pistol, mărturisire emoționantă despe Josephine, fetița ei și a lui Smiley

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii „MasterChef 2024,” se descrie ca o mămică agitată, în special atunci când fiica ei, Josephine, nu se simte bine. Spre deosebire de partenerul ei, Smiley, care este mult mai calm în astfel de situații, Gina a ales să își pună toate proiectele în așteptare pentru a se dedica fetiței. După o pauză de trei ani și jumătate, ea s-a întors acum pe micul ecran.

### Gina Pistol despre rolul de mamă: „Cel mai greu moment este atunci când copilul nu se simte bine”
Gina a petrecut ultimii trei ani acasă, dedicându-se în totalitate creșterii lui Josephine. Recent, ea a revenit pe micul ecran ca prezentatoare a sezonului 9 „MasterChef 2024,” alături de Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.

Decizia de a se întoarce la muncă a venit odată ce fiica ei a crescut și poate înțelege mai bine că părinții ei lucrează. Gina recunoaște că, la fel ca multe mame, a trecut prin momente de panică atunci când Josephine s-a simțit rău, fie din cauza colicilor, fie a unor răceli. Spre deosebire de Smiley, care este mai calm, Gina se agită în astfel de situații.

„Cel mai greu moment este atunci când devii părinte și nu ți se simte copilul bine. Și nu ține de tine să-l faci să se simtă bine. […] În comparație cu soțul meu, care e mult mai calm, da, pot spune că sunt mult mai agitată. Dar când sunt eu singură cu ea, fac tot posibilul să rămân liniștită,” a mărturisit Gina pentru Unica.ro.

### „Îmi arăt emoțiile în fața copilului”
Gina a dezvăluit că își exprimă deschis emoțiile în fața fiicei sale, fie că este vorba despre fericire, tristețe sau nervozitate. Josephine, în ciuda vârstei sale fragede, dă dovadă de o înțelepciune surprinzătoare, reușind adesea să își emoționeze mama.

„Mi-a spus fiică-mea, recent, o chestie… Deși are abia 3 ani și 5 luni, are momente când zici că vorbești cu un om bătrân. […] Tot timpul îmi arăt emoția în fața copilului, inclusiv că sunt nervoasă sau supărată. […] Și tot timpul vine și mă mângâie pe față,” a spus Gina.

### Relația cu socrii
Gina Pistol se bucură de sprijinul părinților lui Smiley, care sunt foarte implicați în viața nepoatei lor. Acest lucru îi permite să își continue activitatea la „MasterChef 2024” cu inima împăcată.

„Avem o relație cum este în orice familie, normală, adică bunicii fac parte din viața copilului nostru. […] Sunt niște oameni credincioși și tot timpul am primit din partea lor sfaturi înțelepte,” a mai adăugat Gina.

Leave a Comment