Gina Pistol, mărturisire emoționantă despe Josephine, fetița ei și a lui Smiley

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii „MasterChef 2024,” se descrie ca o mămică agitată, în special atunci când fiica ei, Josephine, nu se simte bine. Spre deosebire de partenerul ei, Smiley, care este mult mai calm în astfel de situații, Gina a ales să își pună toate proiectele în așteptare pentru a se dedica fetiței. După o pauză de trei ani și jumătate, ea s-a întors acum pe micul ecran.

### Gina Pistol despre rolul de mamă: „Cel mai greu moment este atunci când copilul nu se simte bine”
Gina a petrecut ultimii trei ani acasă, dedicându-se în totalitate creșterii lui Josephine. Recent, ea a revenit pe micul ecran ca prezentatoare a sezonului 9 „MasterChef 2024,” alături de Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.

Decizia de a se întoarce la muncă a venit odată ce fiica ei a crescut și poate înțelege mai bine că părinții ei lucrează. Gina recunoaște că, la fel ca multe mame, a trecut prin momente de panică atunci când Josephine s-a simțit rău, fie din cauza colicilor, fie a unor răceli. Spre deosebire de Smiley, care este mai calm, Gina se agită în astfel de situații.

„Cel mai greu moment este atunci când devii părinte și nu ți se simte copilul bine. Și nu ține de tine să-l faci să se simtă bine. […] În comparație cu soțul meu, care e mult mai calm, da, pot spune că sunt mult mai agitată. Dar când sunt eu singură cu ea, fac tot posibilul să rămân liniștită,” a mărturisit Gina pentru Unica.ro.

### „Îmi arăt emoțiile în fața copilului”
Gina a dezvăluit că își exprimă deschis emoțiile în fața fiicei sale, fie că este vorba despre fericire, tristețe sau nervozitate. Josephine, în ciuda vârstei sale fragede, dă dovadă de o înțelepciune surprinzătoare, reușind adesea să își emoționeze mama.

„Mi-a spus fiică-mea, recent, o chestie… Deși are abia 3 ani și 5 luni, are momente când zici că vorbești cu un om bătrân. […] Tot timpul îmi arăt emoția în fața copilului, inclusiv că sunt nervoasă sau supărată. […] Și tot timpul vine și mă mângâie pe față,” a spus Gina.

### Relația cu socrii
Gina Pistol se bucură de sprijinul părinților lui Smiley, care sunt foarte implicați în viața nepoatei lor. Acest lucru îi permite să își continue activitatea la „MasterChef 2024” cu inima împăcată.

„Avem o relație cum este în orice familie, normală, adică bunicii fac parte din viața copilului nostru. […] Sunt niște oameni credincioși și tot timpul am primit din partea lor sfaturi înțelepte,” a mai adăugat Gina.

Leave a Comment

Gogosari in otet, fara fierbere si fara conservanti

O salată de murături este mereu binevenită alături de o friptură suculentă, fie că este preparată la grătar sau la cuptor. Iată o rețetă delicioasă de gogoșari în oțet, care nu necesită conservanți sau fierbere.

### Ingrediente necesare:
– 4 kg de gogoșari
– 400 ml oțet de vin (9 grade)
– 80 g sare pentru murături
– 1 legătură de frunze de țelină
– 400 g zahăr (sau mai puțin, după gust)
– 1 lingură de boabe de piper
– 1 lingură de boabe de muștar
– 3 bucăți de hrean
– Câțiva căței de usturoi
– Câteva frunze de dafin

### Mod de preparare:
1. **Pregătiți gogoșarii:** Spălați bine gogoșarii și lăsați-i să se scurgă de apă. Scoateți cotorul și semințele, apoi tăiați-i în sferturi. Puneți-i într-un vas încăpător.

2. **Pregătiți soluția de oțet:** Într-o cratiță, fierbeți oțetul împreună cu zahărul și sarea, amestecând până se dizolvă complet. Turnați acest amestec fierbinte peste gogoșari și acoperiți vasul. Lăsați să stea până a doua zi, amestecând din când în când pentru a asigura o distribuție uniformă a soluției.

3. **Așezați gogoșarii în borcane:** După ce au stat peste noapte, gogoșarii vor lăsa zeamă. Scoateți-i din lichid și așezați-i în borcane curate și uscate. Îndesați-i bine pentru a nu lăsa spații goale. Adăugați printre gogoșari bucățile de hrean, cățeii de usturoi, foile de dafin și frunzele de țelină. La final, presărați boabele de piper și de muștar.

4. **Adăugați zeama:** Strecurați zeama rămasă pentru a elimina impuritățile, apoi turnați-o în borcane, acoperind complet gogoșarii. Puneți și strângeți bine capacele.

5. **Păstrați murăturile:** Depozitați borcanele într-un loc răcoros.

### Sfaturi importante:
– Folosiți doar oțet de vin cu concentrație de 9 grade.
– Nu diluați oțetul.
– Utilizați sare mare, specială pentru murături.

Astfel, veți obține o salată de murături crocantă și aromată, perfectă pentru a însoți orice fel de mâncare.

Leave a Comment