Daniela Iliescu a fost prinsă în fapt, când se aștepta cel mai puțin: „Când am auzit…”

Daniela Iliescu a avut parte de o situație neplăcută în acest weekend, când, din cauza neatenției, a încălcat legea. În urma acestui incident, a primit o amendă cu doar câteva zile înainte de a fi nevoită să călătorească în afara țării.

### Daniela Iliescu a primit amendă pentru ITP expirat
În timp ce se grăbea să ajungă la o programare, Daniela a fost oprită de poliție. Când a prezentat actele, polițistul a observat că Inspecția Tehnică Periodică (ITP) a mașinii era expirată. Drept urmare, i s-a aplicat o amendă și i-a fost reținut talonul vehiculului, până când va rezolva această problemă.

Daniela a recunoscut situația cu umor, mărturisind că a crezut că ITP-ul va expira peste câteva săptămâni. „Am fost la unghii și, ca să ajung la timp, să am timp să găsesc loc de parcare, am zis că o iau pe scurtătură, prin ceva sat, ca să ajung mai repede la Deva. După ce am trecut calea ferată, m-a oprit poliția. Ca de fiecare dată, super ok, încrezătoare în mine, am prezentat toate actele. Mă întreabă domnul polițist «ITP-ul l-ați făcut?» și eu, foarte sigură pe mine, «Păi nu l-am făcut. Îl fac acum, în septembrie, când expiră». «Păi v-a expirat ITP-ul ieri»”, a povestit ea pe Instagram.

### Relația tensionată cu mama lui Culiță Sterp
În altă ordine de idei, relația dintre Daniela Iliescu și mama lui Culiță Sterp, cunoscută ca Mama Geta, nu este una prea armonioasă. Mama Geta și sora lui Culiță, Geta Sterp, au recunoscut public că preferă să păstreze distanța față de Daniela. Această tensiune a fost evidentă în vara acestui an, când ele nu au participat la ziua de naștere a fiului lui Culiță și al Danielei, ceea ce a atras numeroase comentarii din partea fanilor.

Culiță Sterp încearcă să gestioneze situația și să mențină echilibrul în familie, îndemnându-le pe cele trei să găsească un compromis de dragul său.

### Culiță Sterp, între planurile de viitor și gestionarea relațiilor de familie
În ciuda acestor tensiuni, Culiță și Daniela continuă să își trăiască viața și să își facă planuri de viitor, iar artistul speră ca familia să ajungă la o înțelegere pentru a păstra armonia.

Leave a Comment

Ce casă superbă are Sorin Bontea. Chef-ul nu s-a uitat la portofel când și-a amenajat locuința. A dat banii pe cele mai scumpe obiecte, iar totul arată superb!

### Imagini din casa lui Sorin Bontea de la MasterChef 2024

Sorin Bontea, cunoscutul bucătar de la MasterChef 2024, a oferit o privire în locuința sa prin intermediul fotografiilor postate pe rețelele sociale. Imaginile dezvăluie o casă decorată într-o paletă de culori deschise, cu o atmosferă primitoare și modernă. Bucătăria se remarcă prin mobilierul în nuanțe de turcoaz deschis, în timp ce sufrageria este amenajată cu mobilier alb, completat de o canapea din piele de culoare galben-muștar.

Un detaliu special în grădină îl reprezintă cei doi măslini plantați într-un colț al curții. „Abia aștept să strâng recolta de măsline… aproape 10 bucăţi”, a scris chef Sorin Bontea pe Instagram, împărtășind cu urmăritorii săi bucuria pentru aceste mici daruri ale naturii.

### Cine gătește, de fapt, acasă?

Deși Sorin Bontea este recunoscut pentru abilitățile sale culinare, el a dezvăluit că nu este întotdeauna responsabil de gătit acasă. Într-un răspuns la întrebările fanilor, acesta a recunoscut că soția lui este, de fapt, „chef-ul” din bucătăria de acasă. „Trebuie să vă zic un secret: acasă, soția mea este adevăratul chef, iar eu mă bucur de bunătățile făcute de ea. Recunosc că sunt acolo când are nevoie de mine, chiar dacă și singură se descurcă excelent,” a mărturisit Sorin Bontea.

### Prietenia cu Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Revenirea la MasterChef alături de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, după un deceniu, a adus în prim-plan prietenia puternică dintre cei trei bucătari. Sorin Bontea a dezvăluit și „secretul” relației lor durabile: „Nu știu dacă este vreun secret. Prietenia asta nu cred că are un secret. Ce se întâmplă în platoul de filmare rămâne în platoul de filmare. Nu iei cu tine acasă. Și cred eu că asta ne-a ajutat foarte mult,” a explicat el.

Leave a Comment