Ce casă superbă are Sorin Bontea. Chef-ul nu s-a uitat la portofel când și-a amenajat locuința. A dat banii pe cele mai scumpe obiecte, iar totul arată superb!

### Imagini din casa lui Sorin Bontea de la MasterChef 2024

Sorin Bontea, cunoscutul bucătar de la MasterChef 2024, a oferit o privire în locuința sa prin intermediul fotografiilor postate pe rețelele sociale. Imaginile dezvăluie o casă decorată într-o paletă de culori deschise, cu o atmosferă primitoare și modernă. Bucătăria se remarcă prin mobilierul în nuanțe de turcoaz deschis, în timp ce sufrageria este amenajată cu mobilier alb, completat de o canapea din piele de culoare galben-muștar.

Un detaliu special în grădină îl reprezintă cei doi măslini plantați într-un colț al curții. „Abia aștept să strâng recolta de măsline… aproape 10 bucăţi”, a scris chef Sorin Bontea pe Instagram, împărtășind cu urmăritorii săi bucuria pentru aceste mici daruri ale naturii.

### Cine gătește, de fapt, acasă?

Deși Sorin Bontea este recunoscut pentru abilitățile sale culinare, el a dezvăluit că nu este întotdeauna responsabil de gătit acasă. Într-un răspuns la întrebările fanilor, acesta a recunoscut că soția lui este, de fapt, „chef-ul” din bucătăria de acasă. „Trebuie să vă zic un secret: acasă, soția mea este adevăratul chef, iar eu mă bucur de bunătățile făcute de ea. Recunosc că sunt acolo când are nevoie de mine, chiar dacă și singură se descurcă excelent,” a mărturisit Sorin Bontea.

### Prietenia cu Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Revenirea la MasterChef alături de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, după un deceniu, a adus în prim-plan prietenia puternică dintre cei trei bucătari. Sorin Bontea a dezvăluit și „secretul” relației lor durabile: „Nu știu dacă este vreun secret. Prietenia asta nu cred că are un secret. Ce se întâmplă în platoul de filmare rămâne în platoul de filmare. Nu iei cu tine acasă. Și cred eu că asta ne-a ajutat foarte mult,” a explicat el.

Leave a Comment

Detaliul uluitor observat în ultima filmare postată de Irina Columbeanu! Fiica Monicăi Gabor, urmărită peste tot?

Irina Columbeanu a atras atenția urmăritorilor ei pe rețelele de socializare cu o postare recentă. De când a intrat în perioada adolescenței, Irina este din ce în ce mai activă online, unde împărtășește fragmente din viața ei prin fotografii și videoclipuri.

Recent, tânăra a postat un videoclip în care își prezenta ținuta zilei. Totuși, ceea ce a captat atenția internauților nu a fost outfitul, ci un alt detaliu observat în filmare: o cameră de supraveghere amplasată în dormitorul ei. Această prezență neașteptată a stârnit curiozitatea și numeroase întrebări. „De ce ești supravegheată cu camera?” a întrebat un internaut, reflectând nedumerirea multora.

### Irina Columbeanu și amintirile din România

Deși au trecut ani de când Irina Columbeanu s-a mutat în SUA împreună cu mama ei, amintirile din România sunt încă vii pentru adolescentă, în special cele legate de vila de la Izvorani. Irina a vorbit despre cât de speciale au fost acele momente pentru ea.

„Îmi amintesc că era cea mai frumoasă casă din lume şi chiar dacă nu mai este, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea. Acei 12 ani petrecuți acolo sunt memorabili,” a mărturisit Irina într-un interviu pentru OK! Magazine.

Leave a Comment